Werken en ontspannen: op deze locaties kun je remote werken en genieten van de natuur
10 October 2023

Als je op zoek bent naar locaties waar je kunt werken en tegelijkertijd kunt genieten van de natuur, zijn er verschillende prachtige plekken over de hele wereld die deze combinatie bieden. Hier zijn enkele suggesties:

  1. Bali, Indonesië: Bali staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, met weelderige rijstvelden, weelderige jungles en prachtige stranden. Het eiland biedt een levendige digitale nomaden gemeenschap en talloze co working-ruimtes, cafés en resorts met wifi. Na het werk kun je genieten van de surfstranden, watervallen, duiklocaties, yogalessen en de spirituele cultuur van Bali. Mocht je nog spullen missen voor het surfen of duiken, via deze link kun je via Bol.com profiteren van de beste aanbiedingen. 
  2. Costa Rica: Costa Rica staat bekend om zijn biodiversiteit en spectaculaire landschappen, waaronder regenwouden, vulkanen en prachtige kustlijnen. Het land biedt verschillende coworking-ruimtes en eco-lodges waar je kunt verblijven en werken. In je vrije tijd kun je genieten van activiteiten zoals ziplining, surfen, wandelen en het verkennen van nationale parken.
  3. Ubud, Bali: Ubud is een populaire bestemming op Bali die bekend staat om zijn weelderige rijstterrassen, spirituele sfeer en kunstscene. Het biedt een rustige omgeving met veel coworking-ruimtes en accommodaties te midden van de natuur. Naast werken kun je genieten van yogalessen, meditatie, wandelingen door de rijstvelden en het bezoeken van tempels.
  4. Kaapstad, Zuid-Afrika: Kaapstad is een bruisende stad omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving, waaronder bergen, stranden en wijngaarden. Het biedt verschillende coworking-ruimtes en cafés waar je kunt werken. In je vrije tijd kun je genieten van activiteiten zoals wandelen op de Tafelberg, wijnproeverijen, surfen en het verkennen van het prachtige Kaapse Schiereiland.
  5. Queenstown, Nieuw-Zeeland: Queenstown is een adembenemende bestemming in Nieuw-Zeeland, omringd door bergen, meren en fjorden. Het biedt diverse coworking-ruimtes en accommodaties met uitzicht op de natuur. Na het werk kun je genieten van avontuurlijke activiteiten zoals skiën, wandelen, bungeejumpen en boottochten door de fjorden.

Dit zijn slechts enkele suggesties, maar er zijn natuurlijk talloze andere locaties over de hele wereld waar je kunt werken en genieten van de natuur. Het is altijd raadzaam om te controleren of de gewenste locatie goede internetverbindingen heeft en geschikt is voor remote werken voordat je je reis plant.