Uber aandeel kopen
26 January 2021

Als je net als ons in het buitenland woont, is het belangrijk om goede investeringen te doen. Je bent namelijk verantwoordelijk voor je eigen pensioen. In dit artikel behandelen wij wel een heel interessant aandeel. We gaan het namelijk hebben over Uber aandelen, deze worden verhandeld op (Beurs).

Voordat je Uber aandelen kopen wilt, is het belangrijk om je er goed in te verdiepen. Daarom geven wij je op deze pagina meer informatie, ook hebben wij een aantal verwachtingen voor dit aandeel voor de lange en korte termijn uitgewerkt.

Aandeel Uber kopen

Investeren in Uber kan eenvoudig via verschillende brokers. Zelf hebben wij goede ervaring met DEGIRO, maar ook eToro is een erg makkelijke broker. De registratie duurt minder dan een minuut. Daarna kun je meteen het aandeel kopen. Bij eToro is het zelfs mogelijk om een klein stukje aandeel te kopen. Een complete lijst van brokers vindt je hieronder.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Over Uber en de waarde

Ook is het erg belangrijk om het bedrijf te snappen. Warren Buffet zegt niet voor niets, dat hij alleen in bedrijven investeert die hij begrijpt. We geven je daarom een verdere uitleg over dit bedrijf.

Uber Technologies, Inc. ontwikkelt en exploiteert eigen technologische toepassingen, voornamelijk in de Verenigde Staten, Canada, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, en Azië-Pacific. Het verbindt consumenten met onafhankelijke aanbieders van ritten voor rittendeeldiensten, en verbindt consumenten met restaurants en aanbieders van voedselbezorgingsdiensten voor diensten op het gebied van maaltijdbereiding en -bezorging.

Het bedrijf is actief via vijf segmenten: Rides, Eats, Freight, Other Bets, en Advanced Technologies Group (ATG) en andere technologieprogramma’s. Het Rides-segment biedt producten aan die consumenten verbinden met chauffeurs die ritten aanbieden in een reeks voertuigen, zoals auto’s, autoriksja’s, motorfietsen, minibussen of taxi’s. Het biedt ook Uber for Business, financiële partnerschapsdiensten en voertuigoplossingen aan. Het segment Eats biedt consumenten de mogelijkheid om lokale restaurants te zoeken en te ontdekken, een maaltijd te bestellen en deze ofwel bij het restaurant af te halen of te laten bezorgen.

Het Freight-segment verbindt transporteurs met verladers op het platform van de onderneming en biedt transporteurs vooraf transparante prijzen en de mogelijkheid om een zending te boeken. Het segment Other Bets biedt toegang tot ritten via verschillende modi, waaronder dockless e-bikes en e-scooters; en andere platformgerelateerde diensten. Het ATG and Other Technology Programs segment houdt zich bezig met de ontwikkeling en commercialisering van autonome voertuig- en ridesharing technologieën, alsmede Uber Elevate. De onderneming was voorheen bekend als Ubercab, Inc. en veranderde haar naam in Uber Technologies, Inc. in februari 2011. Uber Technologies, Inc. werd opgericht in 2009 en heeft haar hoofdkantoor in San Francisco, Californië.

Uber Koers Verwachting 2021- 2025

We hebben natuurlijk geen glazenbol, Uber advies geven doen we daarom ook niet. Wel geven we je een aantal tips die jezelf kunt toepassen om een goede voorspelling of prognose te maken. Of je uiteindelijk Uber kopen of niet wilt, is aan jou. Wij hebben het in ieder geval wel gedaan.

In principe kun je voor drie redenen investeren in een aandeel. Je kunt voor de lange termijn investeren. Je verwacht hierbij dat het bedrijf over de komende jaren een mooi rendement gaat opleveren.

Een andere optie is beleggen in Uber voor de korte termijn. Stel er komt binnenkort een grote aankondiging aan van bijvoorbeeld de jaarcijfers, dan kun je ervan uitgaan dat dit invloed heeft op de koers. Bekijk de beurskoers Uber en probeer in te schatten of het nog verder omhoog kan gaan.

Een andere optie is investeren voor het dividend. Sommige aandelen hebben een hoge dividenduitkering. Hierdoor ontvang jij maandelijks of jaarlijks een cashflow. Veel investeerders vinden dit erg interessant.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in Uber aandeel. Een gratis broker account kan hier (etoro link) of hier (degiro link) aangemaakt worden.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in WeTransfer aandeel. Een gratis broker account kan hier eToro of hier DEGIRO aangemaakt worden.