Interview Met Een Digital Nomad
22 May 2011

Enkele maanden geleden kwam ik Martijn Reintjes (28) op het spoor. Deze gamedeveloper werkte vorig jaar drie maanden vanuit Midden-Amerika. Toen hij hier op Gran Canaria langskwam, voelde ik hem aan de tand.

Een balletje kan raar rollen. Sprak ik Martijn begin dit jaar voor het eerst op Skype, in april kwam hij al op bezoek op Gran Canaria. Als locatie-onafhankelijke professional is zoiets voor hem geen enkel probleem. En dus brachten we, tussen de ene en de andere werksessie in, voldoende tijd door op terrasjes, brainstormend en genietend van het lokale gerstenat.

In het bovenstaande video-interview, een primeur op WVHB, vraag ik Martijn hoe het is om te werken vanaf de andere kant van de planeet, welke uitdagingen hij daarbij tegenkwam en wat zijn toekomstplannen zijn. Want naast zijn gamestudio runt hij met zijn moeder een webshop in fairtrade gezondheidsproducten en verdient hij affiliate-euro’s met zijn nichewebsite over het verzorgen van goudvissen.

Hoog tijd om deze serial entrepreneur wat vragen voor te leggen.
Het video-interview heb ik uiteindelijk tot 13 minuten weten bij te snijden en ik kan je verzekeren dat je heel wat ideeën voor je eigen verblijf in het buitenland zult opdoen. Dus maak er een kwartiertje van je tijd voor vrij. Na afloop kun je meer over Martijns avonturen lezen op zijn blog.