Selecteer een pagina

Het team van Werkenvanuithetbuitenland.nl dook voor jou in de Zilliqa prijsverwachting voor 2021. Niemand heeft een glazenbol, maar er zijn genoeg voorspelbare factoren binnen de cryptocurrency markt. Beleg jij in cryptocurrency en ben je opzoek naar een Zilliqa prognose? Neem dan even goed de tijd om voor dit artikel te zitten. Wij hebben de belangrijkste ontwikkelingen voor Zilliqa voor je uitgezocht die invloed zullen gaan hebben op de koers. Dit artikel blijft slechts een Zilliqa voorspelling. Wat er met Zilliqa in 2021- 2025 gaat gebeuren, kan nooit gegarandeerd worden. Laten we naar de roadmap voor 2021 kijken en andere technische data. Direct kopen? Dat kan hier of bij deze exchange.

Koers Zilliqa vandaag


In bovenstaande grafiek kun je actuele prijs aflezen.

We zullen je daarom ook aanraden om je eigen onderzoek te doen, dit artikel kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Ben je nog niet aangemeld bij een exchange? Begin daar dan mee door een account bij Binance & Bitcoinmeester aan te maken, deze accepteren beide iDeal en hebben een gebruiksvriendelijke app.

Laten we eerst eens wat dieper in de achtergrond van deze coin duiken. Vele investeerders zijn van mening dat je nooit in iets zou moeten investeren in iets dat je niet begrijpt. De toekomst van Zilliqa kan er nog zo goed uit zien, maar als je niet begrijpt waar deze cryptocurrency voor staat, dan is het niet aan te raden om te investeren.

Wat is Zilliqa en wie zit erachter?

Zilliqa is ‘s werelds eerste openbare blockchain die volledig is gebouwd op een scherfarchitectuur.

Zilliqa lost het heersende probleem van schaalbaarheid op met behulp van zijn eigen unieke shardingtechniek, waardoor de blockchain lineair kan schalen naarmate het netwerk groter wordt. De mogelijkheid om een groot volume aan transacties te verwerken maakt het geschikt om aan de behoeften van de onderneming te voldoen.

Naast het gebruik van goed bestudeerde en gevestigde mechanismen om transacties te valideren, wordt Zilliqa aangedreven door de eerste peer-reviewed en safe-by-design slimme contracttaal genaamd Scilla. Deze programmeertaal pakt een aantal bekende beveiligingslekken aan die nog steeds in andere talen voorkomen.

Door gebruik te maken van de onderverdeelde netwerken is Zilliqa in staat om transacties op een gedecentraliseerde manier te verwerken zonder een vertrouwde coördinator. Dankzij de netwerkarchitectuur kan het platform gedecentraliseerd blijven terwijl het blijft groeien en uitbreiden.

Zilliqa nieuws vandaag

Als je een echte HODLER bent dan geef je niet om het nieuws van vandaag. Dat heeft namelijk minimale invloed op de Zilliqa verwachting 2025. Het nieuws van vandaag is vooral interessant om te volgen als je een day trader bent. De investeerders voor de lange termijn, houden zich hier een stuk minder mee bezig.

Waarom stijgt Zilliqa?

  • De algemene market capaciteit neemt toe en deze coin profiteert hiervan.
  • Er zijn nieuwe samenwerkingen bekend gemaakt.
  • Er is positief nieuws over deze currency.

Het laatste nieuws kun je altijd op Twitter lezen. Bij nieuwswebsites ben je afhankelijk van een redactie. Als er grote stijgingen of dalingen plaats vinden, dan zul je dit als eerste op Twitter kunnen lezen.

Waarom daalt Zilliqa?

  • Er heeft mogelijk een hack plaats gevonden
  • Er is negatief nieuws rondom deze currency
  • Whales besluiten om een groot aandeel van hun coins te dumpen.

Ook dit antwoord kun je direct op twitter lezen als er hevige dalingen plaatsvinden. Wij zijn echter overtuigd van een lange termijn strategie.

De Zilliqa toekomst blijft lastig te voorspellen, wat zijn jouw verwachtingen? Laat gerust een reactie achter en discuseer verder in de comments. Op deze manier kunnen we elkaar op de hoogte houden. Nieuw met crypto? Meld je dan aan bij Bitvavo of Binance om direct te beginnen met een inleg vanaf 10 euro.