Wat is yearn.finance (YFI) en wie zit erachter?

Yearn Finance is een suite van producten in Decentralized Finance (DeFi) die voorziet in het samenvoegen van leningen, het genereren van opbrengsten en verzekeringen op de Ethereum-blokketen. Het protocol wordt onderhouden door verschillende onafhankelijke ontwikkelaars en wordt beheerd door YFI-houders.
Hieronder vindt u korte beschrijvingen van de kernproducten van Yearn, het bestuursproces en links naar actieve communicatiekanalen.

Het ecosysteem van Yearn wordt gecontroleerd door YFI-munters die voorstellen indienen en stemmen over voorstellen die het ecosysteem besturen. Voorstellen die voldoen aan de quorumvereisten (>20% van de penningen in het bestuurscontract) en een meerderheid van de stemmen genereren (>50% van de stemmen) worden uitgevoerd door een 9 leden tellende portemonnee met meerdere handtekeningen. Wijzigingen moeten worden ondertekend door 6 van de 9 wallet signers om te kunnen worden uitgevoerd. De leden van de multi-signature portemonnee zijn gestemd door YFI-houders en zijn onderhevig aan wijzigingen van toekomstige governance stemmen.

yearn.finance koers verwachting 2021-2022

In het algemeen zijn de crypto verwachtingen voor eind 2021 en 2022 zeer positief. Recent (mid 2021) is er een flinke dip geweest waarbij veel koersen (BTC en andere cryptocurrencies) flink omlaag zijn gegaan. Echter zijn er positieve verwachtingen voor het einde van dit jaar en het volgende jaar. Vele specialisten zeggen dat 2022 het jaar van de cryptocurrency zal worden. Recent zijn er verschillende Centraal-Amerikaanse landen (El Salvador en nog meer) die officieel hebben aangegeven BTC als betalingsmiddel goed te keuren. Dit werd bekend gemaakt op de Crypto Conferentie in Miami. Het lijkt erop dat meerdere landen gaan volgen en dit heeft goede gevolgen voor de prijs van yearn.finance.

Gaat de yearn.finance (YFI) koers stijgen in 2022? 

Wordt yearn.finance meer waard in 2022? Dit is natuurlijk de vraag die iedereen beantwoord wil hebben. Ons team geen financieel advies geven en helaas de toekomst ook niet voorspellen. Wel kunnen we naar verschillende experts kijken en hun meningen analyseren. Als we kijken naar verschillende crypto experts en wat ze zeggen over yearn.finance zien we in het algemeen een positieve lijn van verwachtingen. Veel experts verwachten dat de yearn.finance koers eind 2022 misschien wel met 100-200% gestegen zal zijn. Natuurlijk is dit nog even afwachten en kunnen we op het moment alleen maar speculeren.

Crypto yearn.finance nieuws | De nieuwste yearn.finance projecten

Het is belangrijk om nieuws rondom yearn.finance in de gaten te houden. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een crypto nieuwsbrief of bekijk nieuwspagina’s. Zo blijf je dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kom je niet voor verassingen te staan. Het nieuws kan soms een grote impact hebben op de yearn.finance prijs op de korte termijn.

Hiernaast is het team achter een cryptocurrency is vaak bezig met vele projecten. Voorbeelden hiervan zijn blockchainprojecten, nieuwe crypto ontwikkelingen en meer. Al deze projecten zorgen voor ontwikkeling binnen de cryptowereld, verbeteringen op het gebied van transacties, duurzaamheid, veiligheid en meer. Het is belangrijk om in de gaten te houden met wat voor projecten yearn.finance zich bezighoudt. Zo heb je een goed beeld van het toekomstperspectief van yearn.finance en kun je beslissen of dit past bij jouw voorkeuren. Vind jij duurzaamheid bijvoorbeeld erg belangrijk? Dan kun je bijvoorbeeld investeren in een crypto waar dit hoog op de lijst staat.

De toekomst van yearn.finance

Er zijn verschillende meningen over de toekomst van yearn.finance. Als we kijken naar wat experts zeggen lijkt het zeer positief. Vele experts verwachten dat de prijs van yearn.finance in de toekomst nog eens met grove percentages omhoog gaat schieten. Dit is natuurlijk nog afwachten. Als we kijken naar verschillende crypto markt zien we dat de kwaliteit en kwantiteit van crypto projecten steeds hoger wordt. Elke dag is er wel weer wat in het nieuws over verschillende projecten. Dit heeft als gevolg dat er veel nieuwe mensen in de crypto markt stappen, en er veel mensen geld investeren in crypto’s. Dit heeft positieve effecten op wat verschillende experts verwachten van yearn.finance.

yearn.finance (YFI) kopen in 2021-2022?

Wil je graag geld investeren in crypto en vandaag de crypto yearn.finance nog kopen? Registreer je dan bij een crypto exchange en je kunt direct beginnen. Meld je aan bij Bitvavo (Nederlands platform) of Binance (internationaal platform) en je kunt direct beginnen met een inleg vanaf 10 euro.