Wonen en werken in Servie

Wonen en werken in Servië is vandaag de dag steeds geliefder. Dat is ook helemaal niet zo vreemd, want dit land in de Balkan heeft meer dan genoeg te bieden. Het land is rijk aan historische steden en indrukwekkende landschappen. De kans is daardoor erg groot dat je je al erg snel thuis gaat voelen in het land.

In de stad is er meer dan genoeg te beleven als je kiest voor wonen in Servië

Als mensen ervoor kiezen om te gaan wonen en werken in Servië, dan wordt er al snel gezocht naar woonruimte in Belgrado. Dit is de hoofdstad van het land en is een perfecte plek om voor een langere tijd te wonen. Je kunt in de stad namelijk tal van leuke en oude gebouwen bezichtigen en in de avond is er ook meer dan genoeg te beleven in de stad. Ben je aan het overwegen om een accommodatie te huren in de stad? Je kunt een bedrag verwachten van ongeveer 300 +/- per maand.

De kosten voor boodschappen en vaste lasten blijven het hele jaar door laag

Het huren van een eigen woning is dus erg aantrekkelijk geprijsd. Dit betekent ook dat je de kosten voor boodschappen en vaste lasten laag kunt houden. Omgerekend hoef je daardoor minder te werken om jezelf goed te kunnen onderhouden. Let er dan wel op dat je dezelfde tarieven in gedachten houdt die je in Nederland ook vraagt als een digital nomad.

Een website zelf maken doe je erg gemakkelijk in Servië

Om jouw diensten, bijvoorbeeld als tekstschrijver, blogger of influencer, goed aan te kunnen bieden, is het natuurlijk belangrijk dat je beschikt over een eigen website. Een website zelf maken doe je erg gemakkelijk in Servië. Vooral in de hoofdstad beschik je over een uitstekende internetverbinding en je hebt niet te maken met een gek tijdsverschil. Wel zo goed om te weten natuurlijk. Kies je er binnenkort ook voor om te gaan wonen en werken in dit land?