Wij helpen je besparen!

 

Steeds meer Nederlander maken de stap naar het buitenland en emigreren naar het land van keuze. Dit kan om veel diverse redenen zijn, en elke situatie is uniek. Wat een grote overeenkomst is tussen al deze gevallen, is dat er vaak een hoop geld kan worden bespaard! We krijgen bij werkenvanuithetbuitenland.nl steeds meer specifieke vragen van Nederlanders in het buitenland.

Vragen zoals:

  • Ik heb een aanbieding om in Barcelona te gaan werken, maar ik heb nog steeds een koopwoning in Nederland waar mijn partner in woont, wat doe ik nu?
  • Wat doe ik met de zorgverzekering?
  • Wat als ik kinderen heb, en normaliter kinderbijslag zou krijgen?
  • Waar schrijf ik mijzelf in?
  • Hoe open ik een bankrekening? Sluit ik mijn Nederlandse bankrekening?
  • Hoe zit het met de belastingen?

Hulp met geldzaken regelen

 

Iedereen in ons team heeft ervaring met emigraties en alles wat hierbij komt kijken. Of het voor een bepaalde of onbepaalde tijd gaat, vaak komen er zo veel zaken op je af waar je aan zou moeten denken dat veel je ontgaat. En dat kan je behoorlijk wat geld kosten!

Omdat we steeds meer verzoeken kregen hebben we een team samengesteld die je in een kennismakingsgesprek kunnen vertellen wat je aan geld kunt besparen. 

Als je hiernaast je gegevens achterlaat, neemt iemand van ons team binnen 72 uur (tijdens werkdagen) contact met je op voor een oriënterend gesprek. Mocht hieruit blijken dat je inderdaad geld kunt besparen, dan kunnen we je doorverwijzen naar een consultant die hier in is gespecialiseerd.

Een gesprek met ons is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

 

Stuur ons een bericht!

Veelgestelde Vragen

Moet ik betalen voor het kennismakingsgesprek?

Er zijn geen kosten verbonden aan het kennismakingsgesprek. Mocht er een vervolgafspraak gemaakt worden met een consultant dan komen hier kosten bij. Maar dit zal alleen gebeuren wanneer uit het kennismakingsgesprek blijkt dat je geld kunt besparen.

Moet ik in het buitenland wonen om geld te kunnen besparen?

Je bent al verhuisd, of van plan om dit binnenkort te doen.

Wat als ik rondreis en niet op een vaste plek woon?

Dit is een uitstekende kans voor jou om vast te stellen hoeveel geld je zou kunnen besparen!

Is het vervolg gesprek verplicht?

Nee hoor, je kunt vrijblijvend met ons het kennismakingsgesprek aangaan, zonder enige verplichtingen hierna.