Werken vanuit Spanje in Barcelona
12 September 2022
Nederland

Als je op zoek bent naar een inspirerende en ontspannende thuis-werk omgeving, kijk dan niet verder dan Barcelona, Spanje. Met zijn prachtige omgeving, mediterrane levensstijl, en overvloed aan coworking ruimtes, is Barcelona de perfecte plek om je te installeren voor een productieve werkdag. Plus, met zijn gunstige ligging in het hart van Europa heb je gemakkelijk toegang tot een schat aan bestemmingen om op je vrije dagen te verkennen. Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers en verhuis vandaag nog naar Barcelona!

Wat kun je verwachten als je vanuit Spanje in Barcelona werkt?

Barcelona is een bruisende stad met een rijke cultuur en geschiedenis. Het mediterrane klimaat en het bruisende nachtleven maken het een populaire bestemming voor zowel toeristen als expats. Als je in Barcelona werkt, kun je een kosmopolitische beroepsbevolking verwachten. Naast Spaans wordt in de stad ook veel Catalaans gesproken. Engels wordt ook veel gebruikt, dus je zou geen problemen moeten hebben om met collega’s en klanten te communiceren.

De stad is de thuisbasis van veel multinationale bedrijven, dus er is veel gelegenheid om te netwerken en je professioneel te ontwikkelen. De concurrentie voor banen kan echter hevig zijn. Daarom is het belangrijk dat je je onderscheidt van de massa door goed geïnformeerd en ervaren te zijn op je vakgebied. Met zijn mediterrane charme en overvloed aan mogelijkheden is Barcelona een onovertroffen plaats om te werken en te wonen. Daarom is leven in barcelona aangeraden!

De voordelen van werken vanuit Spanje in Barcelona

Barcelona is een geweldige stad om vanuit te werken. Spanje heeft een heel ontspannen mediterrane sfeer, waardoor werken minder aanvoelt als, nou ja, werken! Het weer is hier ook geweldig- het is bijna elke dag zonnig, wat mijn humeur en motivatie echt ten goede komt. Het nadeel is dat de kosten van levensonderhoud vrij hoog kunnen zijn, maar als je betaalbare accommodatie kunt vinden, is Barcelona zeker het overwegen waard als uitvalsbasis voor je werk. Er zijn veel coworking ruimtes en cafés met wifi, dus je zult nooit vastzitten aan een plek waar je je laptop kunt opstellen. En als je toe bent aan een andere omgeving, zijn er altijd genoeg dingen te zien en te doen in deze prachtige stad.