Wat is een goedkoop land om te werken?
8 July 2021

Kies je ervoor in een land te gaan werken? Je wilt gaan opbouwen en kiest ervoor om ergens anders te gaan werken. Vele kiezen voor het buitenland, omdat je ook tegelijk kunt gaan genieten van het mooi weer en leuke avonturen. Maar ben je goed geïnformeerd welk land goedkoop is voor jou om in te leven en werken? Wanneer je in een ander land gaat werken ga je een hele tijd daar moeten blijven. Het moet niet in jouw nadeel zijn, maar juist in je voordeel. Daarom ga je goed moeten kiezen in welk land je goedkoop uitkomt. Op geldwolf.nl kun je jouw keus maken.

Vietnam

Vietnam is een bekend en exotisch land. Je kunt hier goedkoop wonen en leven. In je vrije tijd of de dagen dat je geen werk hebt kun je de plaats verkennen. Vietnam heeft mooie landschappen, heerlijke gerechten en de leukste avonturen. Het meest populaire baan in Vietnam is werken als Engels docent. Vietnamers willen graag het Engelse taal beheersen.

Costa Rica

Costa Rica is goedkoop om te verblijven en het salaris veel hoger. Dus je geeft minder uit, maar verdient veel. In je vrije tijd kun je vooral genieten van het tropische jungle en mooie stranden. Engelse lessen verzorgen is een goeie keus voor een baan, maar ook toerisme en duiklessen verzorgen zijn populaire banen hier.

Polen

In Polen kun je werken en wonen, het is betaalbaar. Je hoeft niet veel aan te passen, omdat het ook westerse voorzieningen heeft. Engelse les geven is hier gevraagd. Je kunt ook werken als klantenservice tegen een hele goede betaling. Een van de goedkope vakantielanden van Europa.

China

China is een groot land, maar je kunt goedkoop leven hier. De economie in China bloeit dus je salaris is ook hoog. Er is genoeg werkgelegenheid hier. Wat de taal Mandarijn betreft kun je deze leren terwijl je ook in dienst bent in China.