Wat is Bitcoin Lifestyle?
21 October 2021

Bitcoin Lifestyle is software waarmee het handelen in cryptovaluta wordt geautomatiseerd. Benieuwd naar deze software? Lees dan het onderstaand artikel. In dit artikel komen diverse onderwerpen met betrekking tot Bitcoin Lifestyle aan bod en worden diverse kanten van de mysterieuze software belicht!

Wat is Bitcoin Lifestyle?

Bitcoin Lifestyle is eenvoudig gezegd automatische investeringssoftware. Met andere woorden: software die automatisch geld investeren in cryptovaluta. De ‘robot’ herkend aantrekkelijke mogelijkheden en koersen en zet daar geld op in. De investeringen kunnen in allerlei cryptomunten zijn en het grote voordeel kenmerkt zich door gemak: met Bitcoin Lifestyle hoeft men zelf geen onderzoek te doen, want dat doet de speciale software voor de klanten.

Investeren op z’n makkelijkst, zo zou het genoemd kunnen worden. De software neemt het onderzoek en de uitvoering van aan- en verkopen voor zijn rekening, zodat de klant van Bitcoin Lifestyle zich nergens druk over hoeft te maken. Althans, met die beweringen wordt de software verkocht. Want ook tegengeluiden gaan op. Handelaars die beweren dat Bitcoin Lifestyle oplichterij is, of mensen die er een slechte ervaring mee hebben. Om eerlijk te zijn, de gouden bergen die Bitcoin Lifestyle belooft kunnen mogelijk tot verbazing en ongeloofwaardigheid leiden. Dus is verder onderzoek noodzakelijk om Bitcoin Lifestyle eerlijk en objectief te kunnen beoordelen. Wie zit er eigenlijk achter Bitcoin Lifestyle?

Wie heeft Bitcoin Lifestyle opgericht?

Het antwoord op die vraag is tot nu toe een mysterie. Er is niet bekend wie Bitcoin Lifestyle heeft ontwikkeld en wie de software heeft geprogrammeerd. Tot op heden is onduidelijk wie er precies achter zit. Dat wordt vaker gezien in de crypto wereld. Immers, van veel cryptomunten is het ontstaan onduidelijk, laat staan welke personen een sleutelrol vervulden bij het begin van de valuta. Degenen die wel bekend zijn, zoals de bedenker van Bitcoin, is in sommige gevallen heel weinig bekend.

Het is goed mogelijk dat op een later moment openbaar komt wie of welk team Bitcoin Lifestyle heeft ontwikkeld. Het algoritme en de technisch ingewikkelde software moet immers een oorsprong hebben. Helaas is het momenteel niet mogelijk om een concreet antwoord te geven op deze vraag, maar op termijn misschien wel!

Is Bitcoin Lifestyle betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Bitcoin Lifestyle is te betwijfelen. Het internet staat vol geruchten waar niets van blijkt te kloppen. En bovendien, als het al waar is wat ze beloven, en er bijna zekerheid is op winstgevendheid bij het gebruik van Bitcoin Lifestyle, zou het op grote schaal alsnog teniet worden gedaan door de werking van de markt. Als een winstgevende formule op grote schaal gebruikt wordt en er heel veel precies dezelfde acties worden uitgevoerd op het moment dat de software dit aangeeft, zou de werking van de markt de winstgevendheid beperken of zelfs doen laten verdwijnen.

Toch moet ook worden benadrukt dat er ook daadwerkelijk kloppende en lovende verhalen te vinden zijn. De eventuele bezwaren tegen Bitcoin Lifestyle kunnen onder worden gebracht bij het risico dat er bij hoort. Aan elk platform kleven echter risico’s, dus ook bij Bitcoin Lifestyle is dat het geval.