Voordelig parkeren op de luchthaven
22 March 2022
werkenvanuitt

Het leven van een digital nomad is iets waar veel mensen van dromen. Je hebt de vrijheid voor jezelf gecreëerd om altijd en overal heen te reizen en niet gebonden te zijn aan één locatie. Je werkt waar en wanneer het jou uitkomt of je reist over de wereld en werkt op diverse locaties. Natuurlijk wil je voor deze reizen niet te veel betalen. Je bent tenslotte wel een financieel slimme digital nomad. Je vergelijkt ticketprijzen, boekt aanbiedingen en je zoekt naar de meest voordelige parkeerplaats op de luchthaven, vooral als je een tijd naar het buitenland vertrekt. Als je op zoek bent naar een voordelige parkeerplek op Luchthaven Zaventem, lees dan vooral even verder.

Bron: Kevin Woblick @ Unsplash

Vergelijk alternatieven met de luchthaven

Parkeren op de luchthaven is niet goedkoop, dat weet iedereen die regelmatig met het vliegtuig reist. Op Luchthaven Zaventem betaal je € 5,- tot wel € 35,- voor een uurtje parkeren. Die tarieven zijn niet mis en zoveel betaal je natuurlijk liever niet voor een parkeerplaats. Gelukkig kan het een stuk goedkoper. Voor budget parking Zaventem ben je bij Parkos aan het juiste adres. Op deze website kun je namelijk vooraf de meest voordelige parkeerplaatsen reserveren bij de luchthaven.

Een gemakkelijk proces, van het reserveren tot aan het parkeren

Reserveren van een parkeerplaats via Parkos is snel en makkelijk te doen. Via de website voer je jouw reisdata en luchthaven van vertrek in. Je krijgt vervolgens een overzicht van parkeeropties bij de luchthaven waar je uit kunt kiezen. In het overzicht vind je diverse aanbieders van parkeerterreinen in de buurt. Via de website reserveer je de parkeerplek die aan jouw wensen voldoet en je bent klaar voor vertrek!

Welke manieren van parkeren bij de luchthaven zijn er?

Op Luchthaven Zaventem heb je diverse opties waar je uit kunt kiezen bij het parkeren van jouw auto. Welke optie voor jou geschikt is, hangt af van jouw beschikbare budget en persoonlijke wensen.

Shuttle parkeren

Shuttle parkeren is op Luchthaven Zaventem verreweg de voordeligste optie. Je parkeert jouw auto zelf op een parking nabij de luchthaven en met een shuttle bus wordt je naar de terminal gebracht.

Valet parking

Ben je liever niet te lang bezig met parkeren? Dan kun je op Luchthaven Zaventem ook kiezen voor valet parking. Je reist dan zelf naar de terminal en daar draag je de auto over aan iemand van de parking. Zij parkeren de auto voor je en rijden deze ook weer voor bij terugkomst.

Veiligheid bij parkeren op de luchthaven

Natuurlijk wil je jouw auto wel veilig parkeren, vooral als je voor langere tijd vertrekt. Als je jouw auto parkeert bij een offsite parking via Parkos kun je ervan verzekerd zijn dat jouw auto in goede handen is. De parkeerplaats wordt 24 uur per dag en 7 dagen per week in de gaten gehouden met cameratoezicht. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over jouw persoonlijke bezittingen.

Bovendien kun je ook veilig jouw auto parkeren en weer ophalen bij deze parkings. Als je kiest voor het zelf parkeren van jouw auto, kun je veilig en snel met een shuttle bus van en naar de terminal reizen. Vooral voor vrouwen die alleen reizen is dit erg prettig.

Goede reisplanning helpt bij het parkeren

Als je een voordelige en gunstige parkeerplaats bij Luchthaven Zaventem wilt hebben, is het verstandig om vooraf te reserveren. Een goede reis valt of staat met gedegen planning en een parkeerplek boeken hoort hier ook zeker bij. Als je een parkeerplaat vooraf boekt, weet je bij aankomst zeker dat je jouw auto kunt parkeren. Bovendien ben je gegarandeerd van de laagste prijs en kom je niet ter plaatse voor onaangename verrassingen te staan.