Vanuit het buitenland geld verdienen met crypto
10 June 2021

Het lijkt wel een droom voor velen die nu eindelijk ook uit kan komen, geld verdienen vanuit het buitenland. Het is echter een mogelijkheid die al door velen wordt benut en wordt het allemaal mogelijk gemaakt met crypto. Er zijn namelijk veel bewegingen op de cryptomarkt die ruimte open laten om waar ook ter wereld kansen te benutten voor geld verdienen.

Gewoon vanachter jouw luie stoel

Het maakt binnen de cryptowereld namelijk niet veel uit waar jij je bevindt omdat het nu eenmaal de achterliggende gedachte van crypto is, om te raken naar een financieel systeem waar iedereen ter wereld aan kan deelnemen. Het buitenland zoals wij het bestempelen is dus niet zo relevant voor crypto en kan er door worden verhandeld en daarmee geld worden verdiend. Meer dan een goede internetverbinding is er niet nodig en kan er zelfs met een smartphone te werk worden gegaan. Het is daarom niet vreemd dat zelfs tijdens de vakantie er geld verdiend kan worden. Zo verdien je wellicht alle gemaakt kosten terug! Richt daarbij natuurlijk de aandacht op veelbelovende crypto 2021.

Hou wel even de lokale regelgeving in acht

Geld verdienen in het buitenland mag, maar dan wel met alle respect naar de regels die er daar gelden. Zo zijn er landen waar de handel in crypto helemaal verboden is of dat er strenge controles zijn bij het verrichten van transacties. Verzamel daarom alle relevante informatie over het land omtrent de regelgeving en kan er ook op cryptobeginner worden gekeken. Opslag van de crypto is ook belangrijk en is een softwallet nog altijd het veiligst omdat je daarmee het risico niet loopt om de wallet kwijt te raken. Vergeet ook niet, zelfs niet in het buitenland, dat crypto in Nederland wordt gerekend tot het vermogen en dus ook belastbaar is.