Vandaag in NRC Next: artikel over digitale nomaden

Erg aardig van NRC Next: vandaag vind je in deze krant een mooie spread over digitale nomaden, geschreven door journaliste Lisette Wouters. Hopelijk inspireert dit artikel (download hem voor optimale kwaliteit) een nieuwe generatie levensgenieters.

Is dit jouw eerste bezoek aan deze site, dan heet ik je van harte welkom. Werken vanuit het buitenland is één van de dingen die je kunt doen wanneer je in staat bent om locatie-onafhankelijk te werken. Laten we het toegeven: je laptop pakken en de wijde wereld in trekken is niet voor iedereen weggelegd, maar voor mij —en met mij een groeiende groep— is het een eenvoudige optelsom.Vandaag staat Werkenvanuithetbuitenland.nl in NRC Next. Journaliste Lisette Wouters wist een leuk artikel over digitale nomaden aan de hipste krant van Nederland te verkopen.

Wat je vindt op deze site

Met dit blog wil ik jou informeren over en inspireren tot het werken vanaf de bestemming van je dromen. Dat kan een skidorp in Oostenrijk zijn, maar net zo goed een Braziliaans strand. Ik praat met webdesigners, tekstschrijvers, internetondernemers en coaches om hun beweegredenen te ontdekken en te vragen welke tips zij voor jou hebben.

Ook blog ik hier over mijn werk als SEO-copywriter en mijn experimenten op het gebied van passief inkomen, waaronder het uitgeven van boeken voor de Amazon Kindle.

Hoe je zelf locatie-onafhankelijk wordt

In mijn e-book vertel ik je hoe je zélf digitale nomade wordt. Omdat het een eenzame weg kan zijn, omringd door onbegrip en kritiek, raad ik je aan je vervolgens aan te melden bij de Digital Nomad Academy. Hier vind je anderen die aan hun plaatsonafhankelijke carrière werken of, zoals ik, al aan de cocktails liggen op hun droombestemming.

Heb je specifieke vragen of loop je onderweg vast, dan help ik je graag. Huur me in voor een coaching en we pakken jouw knelpunten samen aan.

4 reacties op “Vandaag in NRC Next: artikel over digitale nomaden

  1. Leuk André! Groet uit Cairo! De zee is niet naast de deur, maar palmbomen, een hangmat en een zwembad zijn gelukkig voorhanden. 😉

  2. Leuk verhaal, en een mooie inspiratiebron en stok achter de deur voor mijn aanstaande vertrek naar Samui. Websites en seo teksten; het gaat me lukken!

    • Hoi Wolter, leuk dat je ook de stap gaat nemen. Het is met ons soort werkzaamheden een makkie! Tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *