Uniswap koers verwachting voor 2022
7 July 2021

Wat is Uniswap (UNI) en wie zit erachter?

Uniswap v1 is een on-chain systeem van slimme contracten op de Ethereum-blokketen, waarbij een geautomatiseerd liquiditeitsprotocol wordt geïmplementeerd op basis van een “constante productformule”. Elke Uniswap v1-paar slaat gepoolde reserves van twee activa op en zorgt voor liquiditeit voor die twee activa, met behoud van de invariant dat het product van de reserves niet kan afnemen. Uniswap v2 is een nieuwe implementatie op basis van dezelfde formule, met een aantal nieuwe zeer gewenste kenmerken. Het belangrijkste is dat het de creatie van een willekeurige ERC20/ERC20 paar mogelijk maakt, in plaats van alleen paren tussen ERC20 en ETH te ondersteunen. Het biedt ook een gehard prijs orakel dat de relatieve prijs van de twee activa aan het begin van elk blok. Hierdoor kunnen andere contracten op Ethereum het tijdgewogen gemiddelde schatten prijs voor de twee activa over willekeurige intervallen. Ten slotte maakt het “flash swaps” mogelijk waarbij gebruikers kunnen vrijelijk activa ontvangen en elders in de keten gebruiken, waarbij zij alleen betalen voor (of teruggeven aan) die activa aan het einde van de transactie.

Uniswap koers verwachting 2021-2022

In het algemeen zijn de crypto verwachtingen voor eind 2021 en 2022 zeer positief. Recent (mid 2021) is er een flinke dip geweest waarbij veel koersen (BTC en andere cryptocurrencies) flink omlaag zijn gegaan. Echter zijn er positieve verwachtingen voor het einde van dit jaar en het volgende jaar. Vele specialisten zeggen dat 2022 het jaar van de cryptocurrency zal worden. Recent zijn er verschillende Centraal-Amerikaanse landen (El Salvador en nog meer) die officieel hebben aangegeven BTC als betalingsmiddel goed te keuren. Dit werd bekend gemaakt op de Crypto Conferentie in Miami. Het lijkt erop dat meerdere landen gaan volgen en dit heeft goede gevolgen voor de prijs van Uniswap.

Gaat de Uniswap (UNI) koers stijgen in 2022? 

Wordt Uniswap meer waard in 2022? Dit is natuurlijk de vraag die iedereen beantwoord wil hebben. Ons team geen financieel advies geven en helaas de toekomst ook niet voorspellen. Wel kunnen we naar verschillende experts kijken en hun meningen analyseren. Als we kijken naar verschillende crypto experts en wat ze zeggen over Uniswap zien we in het algemeen een positieve lijn van verwachtingen. Veel experts verwachten dat de Uniswap koers eind 2022 misschien wel met 100-200% gestegen zal zijn. Natuurlijk is dit nog even afwachten en kunnen we op het moment alleen maar speculeren.

Crypto Uniswap nieuws | De nieuwste Uniswap projecten

Het is belangrijk om nieuws rondom Uniswap in de gaten te houden. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een crypto nieuwsbrief of bekijk nieuwspagina’s. Zo blijf je dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kom je niet voor verassingen te staan. Het nieuws kan soms een grote impact hebben op de Uniswap prijs op de korte termijn.

Hiernaast is het team achter een cryptocurrency is vaak bezig met vele projecten. Voorbeelden hiervan zijn blockchainprojecten, nieuwe crypto ontwikkelingen en meer. Al deze projecten zorgen voor ontwikkeling binnen de cryptowereld, verbeteringen op het gebied van transacties, duurzaamheid, veiligheid en meer. Het is belangrijk om in de gaten te houden met wat voor projecten Uniswap zich bezighoudt. Zo heb je een goed beeld van het toekomstperspectief van Uniswap en kun je beslissen of dit past bij jouw voorkeuren. Vind jij duurzaamheid bijvoorbeeld erg belangrijk? Dan kun je bijvoorbeeld investeren in een crypto waar dit hoog op de lijst staat.

De toekomst van Uniswap (UNI)

Er zijn verschillende meningen over de toekomst van Uniswap. Als we kijken naar wat experts zeggen lijkt het zeer positief. Vele experts verwachten dat de prijs van Uniswap in de toekomst nog eens met grove percentages omhoog gaat schieten. Dit is natuurlijk nog afwachten. Als we kijken naar verschillende crypto markt zien we dat de kwaliteit en kwantiteit van crypto projecten steeds hoger wordt. Elke dag is er wel weer wat in het nieuws over verschillende projecten. Dit heeft als gevolg dat er veel nieuwe mensen in de crypto markt stappen, en er veel mensen geld investeren in crypto’s. Dit heeft positieve effecten op wat verschillende experts verwachten van Uniswap.

Uniswap kopen in 2021-2022?

Wil je graag geld investeren in crypto en vandaag de crypto Uniswap nog kopen? Registreer je dan bij een crypto exchange en je kunt direct beginnen. Meld je aan bij Bitvavo (Nederlands platform) of Binance (internationaal platform) en je kunt direct beginnen met een inleg vanaf 10 euro.