Selecteer een pagina

Het team van Werkenvanuithetbuitenland.nl dook voor jou in de UMA prijsverwachting voor 2021. Niemand heeft een glazenbol, maar er zijn genoeg voorspelbare factoren binnen de cryptocurrency markt. Beleg jij in cryptocurrency en ben je opzoek naar een UMA prognose? Neem dan even goed de tijd om voor dit artikel te zitten. Wij hebben de belangrijkste ontwikkelingen voor UMA voor je uitgezocht die invloed zullen gaan hebben op de koers. Dit artikel blijft slechts een UMA voorspelling. Wat er met UMA in 2021- 2025 gaat gebeuren, kan nooit gegarandeerd worden. Laten we naar de roadmap voor 2021 kijken en andere technische data. Direct kopen? Dat kan hier of bij deze exchange.

Koers UMA vandaag

In bovenstaande grafiek kun je actuele prijs aflezen.

We zullen je daarom ook aanraden om je eigen onderzoek te doen, dit artikel kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Ben je nog niet aangemeld bij een exchange? Begin daar dan mee door een account bij Binance & Bitcoinmeester aan te maken, deze accepteren beide iDeal en hebben een gebruiksvriendelijke app.

Laten we eerst eens wat dieper in de achtergrond van deze coin duiken. Vele investeerders zijn van mening dat je nooit in iets zou moeten investeren in iets dat je niet begrijpt. De toekomst van UMA kan er nog zo goed uit zien, maar als je niet begrijpt waar deze cryptocurrency voor staat, dan is het niet aan te raden om te investeren.

Wat is UMA en wie zit erachter?

UMA bouwt open-source infrastructuur voor “onbetaalbare” financiële contracten op Ethereum. Concreet gaat het om twee dingen:

  • Prijsverhogende financiële contractontwerpen, die kunnen worden gebruikt om synthetische penningen te creëren
  • Data Verificatie Mechanisme (DVM), een optimistische orakeldienst

Samen maken deze twee technologieën de creatie van snelle, efficiënte en veilige synthetische derivaten op de etherische blokketen mogelijk.

UMA richt zich op het bouwen van “onbetaalbare” derivaten op het ethereum. Deze financiële contracten zijn ontworpen om te zorgen voor een goede zekerheidsstelling door tegenpartijen zonder het gebruik van een on-chain prijs feed. Ze kunnen dit doen door beloningen te geven aan tegenpartijen of derde partijen voor het identificeren van ongeoorloofde collateralized posities. Om te bevestigen dat deze posities ten onrechte door zekerheden zijn gedekt, kunnen deze contracten gebruikmaken van een “Data Verification Mechanism” (DVM).

De DVM is een optimistische orakeldienst die beschikbaar is om te reageren op prijsaanvragen van financiële contracten die bij de DVM zijn geregistreerd. Deze prijsaanvragen vragen aan UMA-munters om te stemmen op de waarde van een prijsidentificatiecode met een historisch tijdstempel. De UMA-muntstukkenhouders verbinden zich ertoe hun stem op de ketting te onthullen in een proces dat 2 tot 4 dagen kan duren. Zodra de stemmen worden onthuld, wordt de wijze van stemmen teruggegeven aan het financiële contract als de waarde die door de UMA-stemmers is bepaald voor de prijsaanvraag. Het financiële contract verdeelt vervolgens zekerheden aan zijn tegenpartijen op basis van de door de DVM teruggegeven waarde.

UMA nieuws vandaag

Als je een echte HODLER bent dan geef je niet om het nieuws van vandaag. Dat heeft namelijk minimale invloed op de UMA verwachting 2025. Het nieuws van vandaag is vooral interessant om te volgen als je een day trader bent. De investeerders voor de lange termijn, houden zich hier een stuk minder mee bezig.

Waarom stijgt UMA?

  • De algemene market capaciteit neemt toe en deze coin profiteert hiervan.
  • Er zijn nieuwe samenwerkingen bekend gemaakt.
  • Er is positief nieuws over deze currency.

Het laatste nieuws kun je altijd op Twitter lezen. Bij nieuwswebsites ben je afhankelijk van een redactie. Als er grote stijgingen of dalingen plaats vinden, dan zul je dit als eerste op Twitter kunnen lezen.

Waarom daalt UMA?

  • Er heeft mogelijk een hack plaats gevonden
  • Er is negatief nieuws rondom deze currency
  • Whales besluiten om een groot aandeel van hun coins te dumpen.

Ook dit antwoord kun je direct op twitter lezen als er hevige dalingen plaatsvinden. Wij zijn echter overtuigd van een lange termijn strategie.

De UMA toekomst blijft lastig te voorspellen, wat zijn jouw verwachtingen? Laat gerust een reactie achter en discuseer verder in de comments. Op deze manier kunnen we elkaar op de hoogte houden. Nieuw met crypto? Meld je dan aan bij Bitvavo of Binance om direct te beginnen met een inleg vanaf 10 euro.