Trainers trainen vanuit Argentinië
5 March 2012

Stijn Zeeman (26) runt samen met Rogier van Wagtendonk de succesvolle website TheNextTrainer. Dus waarom zouden ze vanuit hun winterse Breda werken? Bij wijze van experiment trok Rogier naar Barcelona en Stijn naar Argentinië.

Stijn en ik maakten vorig jaar al kennis. Zo interviewde hij mij en had ik nog een vraaggesprek met hem tegoed. Een perfect moment daarvoor is natuurlijk tijdens zijn reis door Argentinië. Omdat het bedrijf van Stijn hem enorm veel energie geeft, kan hij onderweg natuurlijk niet stilzitten. Daarom heeft hij zijn MacBook meegenomen om wat met al die inspiratie te doen. Ook nam hij even tijd voor een Skype-gesprek met mij.

Niet alleen voor trainers

Stijn verenigt in Argentinië het nuttige met het aangenameIedereen die kennis deelt, is in feite een trainer, zo vindt Stijn. Dat geldt dus ook voor bloggers, en verklaart waarom ik me zo thuisvoel op zijn site TheNextTrainer.nl. Met luchtige maar tegelijkertijd diepgaande bijdragen van toppers als Erno Hannink, Laura Babeliowsky en Stan Lenssen kan iedereen die een website heeft hier heel wat leren. Over het opzetten van een site en een mailinglijst, het aantrekken van meer bezoekers en het verkopen van digitale producten.

TheNextTrainer is een website, maar tegelijkertijd ook de benaming van het nieuwe type trainer: iemand die zo efficiënt mogelijk zijn of haar kennis deelt. Alle artikelen zijn geschreven met duidelijke doelen voor ogen: plaats- en tijdonafhankelijk zijn. Een concept dat naadloos aansluit bij WVHB.

Website zonder technische kennis

Het internet biedt gouden kansen. Als je hiervan wilt profiteren, moet je wel weten hoe je een website moet bouwen. Dit met vallen en opstaan leren, kan maanden duren. Eén van de producten die Stijn daarom met Rogier heeft gelanceerd is de KlantMagneet, die je 7 dagen gratis kunt proberen.