Het team van Werkenvanuithetbuitenland.nl dook voor jou in de THETA prijsverwachting voor 2021. Niemand heeft een glazenbol, maar er zijn genoeg voorspelbare factoren binnen de cryptocurrency markt. Beleg jij in cryptocurrency en ben je opzoek naar een THETA prognose? Neem dan even goed de tijd om voor dit artikel te zitten. Wij hebben de belangrijkste ontwikkelingen voor THETA voor je uitgezocht die invloed zullen gaan hebben op de koers. Dit artikel blijft slechts een THETA voorspelling. Wat er met THETA in 2021- 2025 gaat gebeuren, kan nooit gegarandeerd worden. Laten we naar de roadmap voor 2021 kijken en andere technische data. Direct kopen? Dat kan hier of bij deze exchange.

Koers THETA vandaag

In bovenstaande grafiek kun je actuele prijs aflezen.

We zullen je daarom ook aanraden om je eigen onderzoek te doen, dit artikel kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Ben je nog niet aangemeld bij een exchange? Begin daar dan mee door een account bij Binance & Bitcoinmeester aan te maken, deze accepteren beide iDeal en hebben een gebruiksvriendelijke app.

Laten we eerst eens wat dieper in de achtergrond van deze coin duiken. Vele investeerders zijn van mening dat je nooit in iets zou moeten investeren in iets dat je niet begrijpt. De toekomst van THETA kan er nog zo goed uit zien, maar als je niet begrijpt waar deze cryptocurrency voor staat, dan is het niet aan te raden om te investeren.

Wat is THETA en wie zit erachter?

Het Theta Netwerk is voorzien van een tweevoudig symbolisch ontwerp. De Theta Token (THETA) is de governance token van het Theta protocol. THETA wordt gebruikt als een Validator of Guardian node, die bijdraagt aan het blokkeren van de productie en het protocolbeheer van het Theta Netwerk. Door het inzetten en beheren van een node verdienen gebruikers een evenredig deel van het nieuwe gegenereerde TFUEL. Het aanbod van THETA staat vast op 1 miljard en zal nooit toenemen.

Theta Fuel (TFUEL) is de operationele token van het Theta protocol. TFUEL wordt gebruikt voor on-chain operaties zoals betalingen aan Edge Node relayers voor het delen van een videostream, of voor de inzet van of interactie met slimme contracten. Relayers verdienen TFUEL voor elke videostream die ze doorsturen naar andere gebruikers in het netwerk. U kunt Theta Fuel beschouwen als het “gas” van het protocol.

Er waren 5 miljard TFUEL bij het ontstaan van de Theta-blokketen, en het aanbod neemt jaarlijks toe met een vast percentage dat op protocolniveau is vastgesteld. In december 2020 kondigde Theta Labs Theta 3.0 aan, dat een nieuw crypto-economisch ontwerp voor TFuel introduceert, in het bijzonder het concept van TFuel staking en burning. Dit zal de capaciteit en het gebruik van het netwerk sterk uitbreiden en de gebruikswaarde van TFuel maximaliseren.

THETA nieuws vandaag

Als je een echte HODLER bent dan geef je niet om het nieuws van vandaag. Dat heeft namelijk minimale invloed op de THETA verwachting 2025. Het nieuws van vandaag is vooral interessant om te volgen als je een day trader bent. De investeerders voor de lange termijn, houden zich hier een stuk minder mee bezig.

Crypto Rating presenteert de uitgebreide Theta Token prijsvoorspelling en prognose die een beter inzicht geven in de huidige THETA marktsituatie, toekomstige verwachtingen betreffende de prijsactie en Theta Token marktkapitalisatie. Het zal helpen om een greep te krijgen op wat er nu gaande is in de Crypto-markt, de handelsstrategie dienovereenkomstig aan te passen, berekende investerings- en handelsbeslissingen te nemen in de toekomst. Theta Token is een niet-mijnbare token die momenteel is geprijsd op $ 3,32, en heeft de marktkapitalisatie van $ 3 319 431 300, waarmee het op de 23 plaats staat in de wereldwijde Cryptocurrency Rating. De momenteel beschikbare voorraad van Theta Token is 1 000 000 000 tokens. Het is belangrijk om de geprojecteerde veranderingen in het aanbod te begrijpen om de toekomstige marktkapitalisatie goed te berekenen, vandaar de toekomstige prijs van de cryptocurrency die wordt beoordeeld.

De gegevens over het handelsvolume maken het mogelijk om de algehele sterkte van de trend te beoordelen, wat op zijn beurt middelen biedt voor een nauwkeuriger voorspelling van de THETA-prijs, en voorspelt de verschuivingen in vraag en aanbod die een beslissende rol spelen in prijsveranderingen in zowel de nabije als de verre toekomst. Volgens coinmarketcap.com Theta Token handelsvolume voor de afgelopen 24 uur is $ 173 059 549, dat is de stijging ten opzichte van de vorige dag. De huidige tendensen met betrekking tot veranderingen in het gemiddelde handelsvolume onthullen de toenemende vraag naar THETA tokens op de achtergrond van het afnemende aanbod van de overeenkomstige cryptocurrency.

Waarom stijgt THETA?

  • De algemene market capaciteit neemt toe en deze coin profiteert hiervan.
  • Er zijn nieuwe samenwerkingen bekend gemaakt.
  • Er is positief nieuws over deze currency.

Het laatste nieuws kun je altijd op Twitter lezen. Bij nieuwswebsites ben je afhankelijk van een redactie. Als er grote stijgingen of dalingen plaats vinden, dan zul je dit als eerste op Twitter kunnen lezen.

Waarom daalt THETA?

  • Er heeft mogelijk een hack plaats gevonden
  • Er is negatief nieuws rondom deze currency
  • Whales besluiten om een groot aandeel van hun coins te dumpen.

Ook dit antwoord kun je direct op twitter lezen als er hevige dalingen plaatsvinden. Wij zijn echter overtuigd van een lange termijn strategie.

De THETA toekomst blijft lastig te voorspellen, wat zijn jouw verwachtingen? Laat gerust een reactie achter en discuseer verder in de comments. Op deze manier kunnen we elkaar op de hoogte houden. Nieuw met crypto? Meld je dan aan bij Bitvavo of Binance om direct te beginnen met een inleg vanaf 10 euro.

Meer weten over crypto coin verwachtingen? Lees dan ook eens de volgende artikelen;