Het team van Werkenvanuithetbuitenland.nl dook voor jou in de Status prijsverwachting voor 2021. Niemand heeft een glazenbol, maar er zijn genoeg voorspelbare factoren binnen de cryptocurrency markt. Beleg jij in cryptocurrency en ben je opzoek naar een Status prognose? Neem dan even goed de tijd om voor dit artikel te zitten. Wij hebben de belangrijkste ontwikkelingen voor Status voor je uitgezocht die invloed zullen gaan hebben op de koers. Dit artikel blijft slechts een Status voorspelling. Wat er met Status in 2021- 2025 gaat gebeuren, kan nooit gegarandeerd worden. Laten we naar de roadmap voor 2021 kijken en andere technische data. Direct kopen? Dat kan hier of bij deze exchange.

Koers Status vandaag


In bovenstaande grafiek kun je actuele prijs aflezen.

We zullen je daarom ook aanraden om je eigen onderzoek te doen, dit artikel kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Ben je nog niet aangemeld bij een exchange? Begin daar dan mee door een account bij Binance & Bitcoinmeester aan te maken, deze accepteren beide iDeal en hebben een gebruiksvriendelijke app.

Laten we eerst eens wat dieper in de achtergrond van deze coin duiken. Vele investeerders zijn van mening dat je nooit in iets zou moeten investeren in iets dat je niet begrijpt. De toekomst van Status kan er nog zo goed uit zien, maar als je niet begrijpt waar deze cryptocurrency voor staat, dan is het niet aan te raden om te investeren.

Wat is Status en wie zit erachter?

Status streeft ernaar een veilig communicatiemiddel te zijn dat de mensenrechten respecteert. Ontworpen om de vrije stroom van informatie mogelijk te maken, het recht op privacy te beschermen, veilige gesprekken te voeren en de soevereiniteit van het individu te bevorderen.

Status is een open source berichtenplatform en web 3.0-browser, ontworpen om te interageren met gedecentraliseerde toepassingen die draaien op het Ethereum Netwerk. Gebouwd met behulp van gedecentraliseerde technologieën, biedt Status een venster op het opkomende decentrale web. Als
ecosysteem van gedecentraliseerde toepassingen, wordt Status een toegangspoort tot onmiskenbare vrije handel, peer-to-peer betalingen en gecodeerde p2p-communicatie voor iedereen met een smartphone en internettoegang.

Status en Ethereum vormen de basis die nodig is om alle belanghebbenden in een sociaaleconomisch netwerk gelijke kansen te geven. De Status-applicatie, die momenteel in alpha is, en beschikbaar is voor Android & iOS, stelt gebruikers in staat om dit te doen:

  • Gecodeerde berichten, slimme contracten en betalingen te verzenden en te ontvangen.
  • Bladeren, chatten en communiceren met gedecentraliseerde applicaties en gedecentraliseerde chatbots.
  • Bewaar en controleer crypto-assets met de ingebouwde Status Portemonnee.

Status nieuws vandaag

Als je een echte HODLER bent dan geef je niet om het nieuws van vandaag. Dat heeft namelijk minimale invloed op de Status verwachting 2025. Het nieuws van vandaag is vooral interessant om te volgen als je een day trader bent. De investeerders voor de lange termijn, houden zich hier een stuk minder mee bezig.

Waarom stijgt Status?

  • De algemene market capaciteit neemt toe en deze coin profiteert hiervan.
  • Er zijn nieuwe samenwerkingen bekend gemaakt.
  • Er is positief nieuws over deze currency.

Het laatste nieuws kun je altijd op Twitter lezen. Bij nieuwswebsites ben je afhankelijk van een redactie. Als er grote stijgingen of dalingen plaats vinden, dan zul je dit als eerste op Twitter kunnen lezen.

Waarom daalt Status?

  • Er heeft mogelijk een hack plaats gevonden
  • Er is negatief nieuws rondom deze currency
  • Whales besluiten om een groot aandeel van hun coins te dumpen.

Ook dit antwoord kun je direct op twitter lezen als er hevige dalingen plaatsvinden. Wij zijn echter overtuigd van een lange termijn strategie.

De Status toekomst blijft lastig te voorspellen, wat zijn jouw verwachtingen? Laat gerust een reactie achter en discuseer verder in de comments. Op deze manier kunnen we elkaar op de hoogte houden. Nieuw met crypto? Meld je dan aan bij Bitvavo of Binance om direct te beginnen met een inleg vanaf 10 euro.