Snel en zonder stress je huis verkopen voor een mooie prijs
3 December 2021

Het verkopen van een woning levert regelmatig veel stress op. Onnodig, want door de juiste partij in de arm te nemen heb je er vrijwel geen omkijken naar. Uiteraard streef je naar een zo hoog mogelijke verkoopprijs voor je eigendom. Daarnaast ben je graag zo min mogelijk tijd kwijt aan het verkopen van je woning. Gelukkig voor woningbezitters zitten we momenteel in een gunstige periode voor het verkopen van een huis.

Belangrijke redenen om een woning juist nu te verkopen

In Nederland is er een ongekende krapte op de huizenmarkt. Dat heeft vanzelfsprekend gevolgen. Voor huizenzoekers zijn de consequenties negatief. Maar voor verkopers creëert het tekort aan woningen een unieke positie. De uiteindelijke reden om een huis te verkopen is meestal werkgerelateerd. Maar op het juiste moment een woning verkopen is financieel gezien ook erg interessant.

Je krijgt meer voor je woning dan je ervoor betaald hebt

De huizenprijzen in Nederland stijgen enorm snel als gevolg van het tekort. Vervelend voor woningzoekers, maar voor jou als woningbezitter is dit uiteraard geen enkel probleem. De huizenprijzen groeien momenteel met ongeveer 10% per jaar. Het is dus niet uitzonderlijk dat je enorm veel winst maakt. Met name wanneer je al enige tijd in bezit bent van het eigendom. Door je woning te verkopen ontvang je in één klap veel geld. Niet alleen het bedrag dat je zelf afbetaald hebt, maar ook de overwaarde van het huis.

Het verkopen van een woning gaat sneller dan ooit

De enorme vraag naar woningen zorgt ervoor dat er ongelooflijk veel gegadigden zijn. Inmiddels staat een woning gemiddeld ongeveer 40 dagen te koop. Dat was in het verleden wel anders. Zelfs een jaar geleden duurde het nog 55 dagen. Met de juiste verkoper gaat het stukken sneller. Je bent al binnen 2 weken van je woning af. Dat is inclusief taxatie en oplevering!

Voorwaarden voor een soepel verkoopproces van een woning

Een huis verkopen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Uiteindelijk is het doel om zo duur mogelijk te verkopen en het liefst zo snel mogelijk. Een goede service is daarvoor essentieel. Verkoopmakelaars met een goede staat van dienst nemen zoveel mogelijk werk uit handen. Via woningenverkopen.nl kom je snel en stressloos van je woning af. De taxatie is zelfs gratis en geheel vrijblijvend. Hierdoor ben je beter in staat om een weloverwogen beslissing te maken. Begin stressvrij aan een nieuwe fase van je leven!