Simpele methodes om je penis te vergroten: waar je ook bent
2 March 2022

Er zijn maar weinig mannen die nog nooit bij de grootte van hun penis hebben stilgestaan. Hoewel een groot geslachtsorgaan niet essentieel is voor een goede seksuele relatie, doet het ook zeker geen kwaad. Bovendien zijn er genoeg mannen die zich enigszins schamen voor de grootte van hun penis. Alleen daarom al is het helemaal geen gek idee om naar oplossingen te zoeken. Gelukkig zijn die er. De meeste vragen slechts om een kleine investering.

Hoe werkt een penisvergroting?

Je bent wellicht in de veronderstelling dat het groter maken van je penis onzin is. Want net zoals bij andere lichaamsdelen is de omvang nou eenmaal wat het is. Tenslotte maak je ook niet zomaar even je benen een paar centimeter langer wanneer je daar behoefte aan hebt. Maar bedenk wel dat de penis een bijzonder lichaamsdeel is. Er zitten bijvoorbeeld geen botten in. Dat betekent dat het feitelijk mogelijk is om je penis op te rekken. Verder wordt de omvang voor een groot deel bepaald door de hoeveelheid bloed dat erdoorheen stroomt. Penisvergrotingen die nut hebben baseren hun werking op één van deze twee principes. Ze verhogen de bloeddoorstroming of ze zorgen voor een langere en dikkere penis dankzij oprekking.

Verhoog de bloedsomloop voor een indrukwekkende erectie

Wanneer je een erectie krijgt loopt je penis vol bloed. In feite wordt de afvoer gedeeltelijk belemmerd. Des te meer bloed er in je geslachtsorgaan aanwezig is, des te groter is je erectie. De omvang van je penis in slappe toestand zegt daarom ook lang niet alles over de grootte wanneer je op het punt staat seks te hebben. Er zijn een aantal verschillende middelen en kruiden die je de bloedtoevoer naar je penis bevorderen. Dat zijn overigens lang niet altijd exotische specerijen of chemische hoogstandjes van de farmaceutische industrie. Wist jij bijvoorbeeld dat watermeloen de omvang van je penis in opgewonden toestand vergroot? Kijk hier voor meer methodes en trucs waarmee je penis vergroten mogelijk is.

Je geslachtsorgaan oprekken voor langdurige resultaten

De bovenstaande optie heeft dus alleen nut wanneer je een erectie hebt. Maar je kunt je penis ook fysiek oprekken voor permanent resultaat. Dat doe je bijvoorbeeld gewoon met je hand. Maar het is ook mogelijk om je penis op te rekken met speciaal daarvoor ontwikkelde apparaten. Je rekt als het ware de huid op waardoor het inwendige weefsel uiteindelijk meegroeit.