Polkadot koers verwachting voor 2022
23 June 2021

Wat is Polkadot en wie zit erachter?

Polkadot is gebouwd om privé- en consortiumchains, publieke en vergunningsvrije netwerken, orakels en toekomstige technologieën die nog moeten worden gecreëerd met elkaar te verbinden. Polkadot faciliteert een internet waar onafhankelijke blochchains op een onvertrouwelijke manier informatie en transacties kunnen uitwisselen via de Polkadot-relay chain.

Polkadot maakt het eenvoudiger dan ooit om gedecentraliseerde toepassingen, diensten en instellingen te creëren en te verbinden. Door vernieuwers in staat te stellen betere oplossingen te bouwen, proberen we de samenleving te bevrijden van haar afhankelijkheid van een gebroken web waar haar grote instellingen ons vertrouwen niet kunnen schenden.

Polkadot koers verwachting 2021-2022

In het algemeen zijn de crypto verwachtingen voor eind 2021 en 2022 zeer positief. Recent (mid 2021) is er een flinke dip geweest waarbij veel koersen (BTC en andere cryptocurrencies) flink omlaag zijn gegaan. Echter zijn er positieve verwachtingen voor het einde van dit jaar en het volgende jaar. Vele specialisten zeggen dat 2022 het jaar van de cryptocurrency zal worden. Recent zijn er verschillende Centraal-Amerikaanse landen (El Salvador en nog meer) die officieel hebben aangegeven BTC als betalingsmiddel goed te keuren. Dit werd bekend gemaakt op de Crypto Conferentie in Miami. Het lijkt erop dat meerdere landen gaan volgen en dit heeft goede gevolgen voor de prijs van Polkadot.

De Polkadot koers van vandaag

Gaat de Polkadot koers stijgen in 2022?

Wordt Polkadot meer waard in 2022? Dit is natuurlijk de vraag die iedereen beantwoord wil hebben. Ons team geen financieel advies geven en helaas de toekomst ook niet voorspellen. Wel kunnen we naar verschillende experts kijken en hun meningen analyseren. Als we kijken naar verschillende crypto experts en wat ze zeggen over Polkadot zien we in het algemeen een positieve lijn van verwachtingen. Veel experts verwachten dat de Polkadot koers eind 2022 misschien wel met 100-200% gestegen zal zijn. Natuurlijk is dit nog even afwachten en kunnen we op het moment alleen maar speculeren.

Polkadot kopen in 2021-2022?

Wil je graag geld investeren in crypto en vandaag de crypto Polkadot nog kopen? Registreer je dan bij een crypto exchange en je kunt direct beginnen. Meld je aan bij Bitvavo (Nederlands platform) of Binance (internationaal platform) en je kunt direct beginnen met een inleg vanaf 10 euro.