Plug Power aandeel kopen
26 January 2021

Als je net als ons in het buitenland woont, is het belangrijk om goede investeringen te doen. Je bent namelijk verantwoordelijk voor je eigen pensioen. In dit artikel behandelen wij wel een heel interessant aandeel. We gaan het namelijk hebben over Plug Power aandelen, deze worden verhandeld op (Beurs).

Voordat je Plug Power aandelen kopen wilt, is het belangrijk om je er goed in te verdiepen. Daarom geven wij je op deze pagina meer informatie, ook hebben wij een aantal verwachtingen voor dit aandeel voor de lange en korte termijn uitgewerkt.

Aandeel Plug Power kopen

Investeren in Plug Power kan eenvoudig via verschillende brokers. Zelf hebben wij goede ervaring met DEGIRO, maar ook eToro is een erg makkelijke broker. De registratie duurt minder dan een minuut. Daarna kun je meteen het aandeel kopen. Bij eToro is het zelfs mogelijk om een klein stukje aandeel te kopen. Een complete lijst van brokers vindt je hieronder.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Over Plug Power en de waarde

Ook is het erg belangrijk om het bedrijf te snappen. Warren Buffet zegt niet voor niets, dat hij alleen in bedrijven investeert die hij begrijpt. We geven je daarom een verdere uitleg over dit bedrijf.

Plug Power Inc. levert kant-en-klare waterstofbrandstofceloplossingen voor de markten van de elektrische mobiliteit en de stationaire energie in Noord-Amerika en Europa. Het bedrijf richt zich op proton exchange membrane (PEM) brandstofcel- en brandstofverwerkingstechnologieën, hybride brandstofcel/batterijtechnologieën en gerelateerde waterstofopslag en -distributie-infrastructuur.

Het bedrijf biedt GenDrive, een PEM-brandstofcelsysteem op waterstof dat elektrische voertuigen voor intern transport van stroom voorziet; GenFuel, een systeem voor levering, opwekking, opslag en distributie van waterstof; GenCare, een doorlopend onderhouds- en serviceprogramma voor GenDrive en GenSure-brandstofcellen, GenFuel-producten en ProGen-motoren; en GenSure, een stationaire brandstofceloplossing die modulaire PEM-brandstofcelstroom levert om te voldoen aan de back-up- en netstroomvereisten van de telecommunicatie-, transport- en nutssectoren.

Het biedt ook GenKey, een kant-en-klare oplossing voor de overgang naar brandstofcelenergie; en ProGen, een brandstofcelstack en -motortechnologie die wordt gebruikt in mobiele en stationaire brandstofcelsystemen, en als motoren in elektrische bestelwagens. Het bedrijf biedt zijn producten aan detailhandel-distributie- en productiebedrijven aan via directe productverkopers, fabrikanten van originele apparatuur en dealernetwerken. Plug Power Inc. is opgericht in 1997 en heeft haar hoofdkantoor in Latham, New York.

Plug Power Koers Verwachting 2021- 2025

We hebben natuurlijk geen glazenbol, Plug Power advies geven doen we daarom ook niet. Wel geven we je een aantal tips die jezelf kunt toepassen om een goede voorspelling of prognose te maken. Of je uiteindelijk Plug Power kopen of niet wilt, is aan jou. Wij hebben het in ieder geval wel gedaan.

In principe kun je voor drie redenen investeren in een aandeel. Je kunt voor de lange termijn investeren. Je verwacht hierbij dat het bedrijf over de komende jaren een mooi rendement gaat opleveren.

Een andere optie is beleggen in Plug Power voor de korte termijn. Stel er komt binnenkort een grote aankondiging aan van bijvoorbeeld de jaarcijfers, dan kun je ervan uitgaan dat dit invloed heeft op de koers. Bekijk de beurskoers Plug Power en probeer in te schatten of het nog verder omhoog kan gaan.

Een andere optie is investeren voor het dividend. Sommige aandelen hebben een hoge dividenduitkering. Hierdoor ontvang jij maandelijks of jaarlijks een cashflow. Veel investeerders vinden dit erg interessant.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in Plug Power aandeel. Een gratis broker account kan hier (etoro link) of hier (degiro link) aangemaakt worden.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in WeTransfer aandeel. Een gratis broker account kan hier eToro of hier DEGIRO aangemaakt worden.