Pinterest aandeel kopen
26 January 2021

Als je net als ons in het buitenland woont, is het belangrijk om goede investeringen te doen. Je bent namelijk verantwoordelijk voor je eigen pensioen. In dit artikel behandelen wij wel een heel interessant aandeel. We gaan het namelijk hebben over Pinterest aandelen, deze worden verhandeld op (Beurs).

Voordat je Pinterest aandelen kopen wilt, is het belangrijk om je er goed in te verdiepen. Daarom geven wij je op deze pagina meer informatie, ook hebben wij een aantal verwachtingen voor dit aandeel voor de lange en korte termijn uitgewerkt.

Aandeel Pinterest kopen

Investeren in Pinterest kan eenvoudig via verschillende brokers. Zelf hebben wij goede ervaring met DEGIRO, maar ook eToro is een erg makkelijke broker. De registratie duurt minder dan een minuut. Daarna kun je meteen het aandeel kopen. Bij eToro is het zelfs mogelijk om een klein stukje aandeel te kopen. Een complete lijst van brokers vindt je hieronder.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Over Pinterest en de waarde

Ook is het erg belangrijk om het bedrijf te snappen. Warren Buffet zegt niet voor niets, dat hij alleen in bedrijven investeert die hij begrijpt. We geven je daarom een verdere uitleg over dit bedrijf.

Pinterest, Inc. biedt een visuele ontdekkingsmotor in de Verenigde Staten en internationaal. De motor van het bedrijf stelt mensen in staat om inspiratie voor hun leven te vinden, waaronder recepten, stijl- en huisinspiratie, doe-het-zelf, en andere. Het toont hen visuele aanbevelingen gebaseerd op de persoonlijke smaak en interesses van mensen. Het bedrijf was voorheen bekend als Cold Brew Labs Inc. en veranderde zijn naam in Pinterest, Inc. in april 2012. Pinterest, Inc. werd opgericht in 2008 en heeft haar hoofdkantoor in San Francisco, Californië.

De ISS Governance QualityScore van Pinterest, Inc. per 2 december 2020 is 10. De pijler scores zijn Audit: 2; Bestuur: 8; Aandeelhoudersrechten: 10; Vergoeding: 10.

Corporate governance-scores met dank aan Institutional Shareholder Services (ISS). Scores geven decielrangorde aan ten opzichte van index of regio. Een decielscore van 1 wijst op een lager bestuurlijk risico, terwijl een 10 wijst op een hoger bestuurlijk risico.

Pinterest Koers Verwachting 2021- 2025

We hebben natuurlijk geen glazenbol, Pinterest advies geven doen we daarom ook niet. Wel geven we je een aantal tips die jezelf kunt toepassen om een goede voorspelling of prognose te maken. Of je uiteindelijk Pinterest kopen of niet wilt, is aan jou. Wij hebben het in ieder geval wel gedaan.

In principe kun je voor drie redenen investeren in een aandeel. Je kunt voor de lange termijn investeren. Je verwacht hierbij dat het bedrijf over de komende jaren een mooi rendement gaat opleveren.

Een andere optie is beleggen in Pinterest voor de korte termijn. Stel er komt binnenkort een grote aankondiging aan van bijvoorbeeld de jaarcijfers, dan kun je ervan uitgaan dat dit invloed heeft op de koers. Bekijk de beurskoers Pinterest en probeer in te schatten of het nog verder omhoog kan gaan.

Een andere optie is investeren voor het dividend. Sommige aandelen hebben een hoge dividenduitkering. Hierdoor ontvang jij maandelijks of jaarlijks een cashflow. Veel investeerders vinden dit erg interessant.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in Pinterest aandeel. Een gratis broker account kan hier eToro of hier DEGIRO aangemaakt worden.