Het team van Werkenvanuithetbuitenland.nl dook voor jou in de MONERO prijsverwachting voor 2021. Niemand heeft een glazenbol, maar er zijn genoeg voorspelbare factoren binnen de cryptocurrency markt. Beleg jij in cryptocurrency en ben je opzoek naar een MONERO prognose? Neem dan even goed de tijd om voor dit artikel te zitten. Wij hebben de belangrijkste ontwikkelingen voor MONERO voor je uitgezocht die invloed zullen gaan hebben op de koers. Dit artikel blijft slechts een MONERO voorspelling. Wat er met MONERO in 2021- 2025 gaat gebeuren, kan nooit gegarandeerd worden. Laten we naar de roadmap voor 2021 kijken en andere technische data. Direct kopen? Dat kan hier of bij deze exchange.

Koers MONERO vandaag

We zullen je daarom ook aanraden om je eigen onderzoek te doen, dit artikel kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Ben je nog niet aangemeld bij een exchange? Begin daar dan mee door een account bij Binance & Bitcoinmeester aan te maken, deze accepteren beide iDeal en hebben een gebruiksvriendelijke app.

Laten we eerst eens wat dieper in de achtergrond van deze coin duiken. Vele investeerders zijn van mening dat je nooit in iets zou moeten investeren in iets dat je niet begrijpt. De toekomst van MONERO kan er nog zo goed uit zien, maar als je niet begrijpt waar deze cryptocurrency voor staat, dan is het niet aan te raden om te investeren.

Wat is MONERO en wie zit erachter?

Monero is de toonaangevende cryptocentrale met een focus op privé- en censuurbestendige transacties.
De meeste bestaande cryptokringen, waaronder Bitcoin en Ethereum, hebben transparante blokkades, wat betekent dat transacties openlijk verifieerbaar en traceerbaar zijn voor iedereen ter wereld. Bovendien kunnen verzend- en ontvangstadressen voor deze transacties mogelijk gekoppeld zijn aan de identiteit van een persoon in de echte wereld.

Monero gebruikt cryptografie om de verzend- en ontvangstadressen te beschermen, evenals de bedragen die worden afgehandeld.

Elke Monero-transactie verduistert standaard de verzend- en ontvangstadressen en de verhandelde bedragen. Dit betekent dat de activiteit van elke Monero gebruiker de privacy van alle andere gebruikers verbetert, in tegenstelling tot selectief transparante cryptocurrencies (bijv. Zcash).

Monero is fungibel. Door verduistering kan Monero niet bezoedeld raken door deelname aan eerdere transacties. Dit betekent dat Monero altijd wordt geaccepteerd zonder het risico van censuur.

MONERO nieuws vandaag

Als je een echte HODLER bent dan geef je niet om het nieuws van vandaag. Dat heeft namelijk minimale invloed op de MONERO verwachting 2025. Het nieuws van vandaag is vooral interessant om te volgen als je een day trader bent. De investeerders voor de lange termijn, houden zich hier een stuk minder mee bezig.

Crypto Rating presenteert de uitgebreide Monero prijsvoorspelling en prognose die een beter inzicht geven in de huidige XMR marktsituatie, toekomstige verwachtingen met betrekking tot de prijsactie en Monero marktkapitalisatie. Het zal helpen om een greep te krijgen op wat er nu gaande is in de Cryptomarkt, de handelsstrategie dienovereenkomstig aan te passen, berekende investerings- en handelsbeslissingen te nemen in de toekomst. Monero is een mijnbare munt die momenteel is geprijsd op $ 205,80, en heeft de marktkapitalisatie van $ 3 673 121 738, waarmee het op de 19 plaats staat in de wereldwijde Cryptocurrency Rating. De momenteel beschikbare voorraad van Monero is 17 847 946 munten. Het is belangrijk om de verwachte veranderingen in het aanbod te begrijpen om de toekomstige marktkapitalisatie goed te berekenen, vandaar de toekomstige prijs van de cryptocurrency die wordt beoordeeld.

De gegevens over het handelsvolume maken het mogelijk om de algehele sterkte van de trend te beoordelen, wat op zijn beurt middelen biedt voor een nauwkeuriger voorspelling van de XMR-prijs, en voorspelt de verschuivingen in vraag en aanbod die een beslissende rol spelen bij prijsveranderingen in zowel de nabije als de verre toekomst. Volgens coinmarketcap.com Monero handelsvolume voor de afgelopen 24 uur is $ 860 056 935 dat is de stijging ten opzichte van de vorige dag. De huidige tendensen met betrekking tot veranderingen in het gemiddelde handelsvolume onthullen de toenemende vraag naar XMR munten op de achtergrond van het afnemende aanbod van de overeenkomstige cryptocurrency.

Waarom stijgt MONERO?

  • De algemene market capaciteit neemt toe en deze coin profiteert hiervan.
  • Er zijn nieuwe samenwerkingen bekend gemaakt.
  • Er is positief nieuws over deze currency.

Het laatste nieuws kun je altijd op Twitter lezen. Bij nieuwswebsites ben je afhankelijk van een redactie. Als er grote stijgingen of dalingen plaats vinden, dan zul je dit als eerste op Twitter kunnen lezen.

Waarom daalt MONERO?

  • Er heeft mogelijk een hack plaats gevonden
  • Er is negatief nieuws rondom deze currency
  • Whales besluiten om een groot aandeel van hun coins te dumpen.

Ook dit antwoord kun je direct op twitter lezen als er hevige dalingen plaatsvinden. Wij zijn echter overtuigd van een lange termijn strategie.

De MONERO toekomst blijft lastig te voorspellen, wat zijn jouw verwachtingen? Laat gerust een reactie achter en discuseer verder in de comments. Op deze manier kunnen we elkaar op de hoogte houden. Nieuw met crypto? Meld je dan aan bij Bitvavo of Binance om direct te beginnen met een inleg vanaf 10 euro.

Meer weten over verwachtingen van bepaalde crypto coins? Lees dan ook onderstaande artikelen over: