Macbookhoes
21 April 2021

Macbookhoes

Opzoek naar de beste Macbookhoes? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. Op deze pagina leggen wij het verder uit.

Laatste check op april 2021

Case Logic

Case Logic

Negotia Leather

Misschien heb je een MacBook gezien waarop je verliefd bent en wilt graag een kopen. Schoolgaande en werknemers maken dagelijks gebruik van een macbook. Je hebt dan ook ontdekt dat er verschillende modellen en variaties Macbook bestaan, dit maakt het dan moeilijk voor jou om te kiezen. In deze gids zult u meer lezen over de 5 beste macbookhoezen die jou en je studie/werk past.

ProductMeer informatiePrijs
Case LogicCase Logic LAPS113 - Laptop & MacBook Sleeve - 13.3 inch / ZwartPrijs
Case LogicCase Logic LAPS113 - Laptop & MacBook Sleeve - 13.3 inch / Heather RosePrijs
Case LogicNEGOTIA Vintage Abbey - Leren Laptophoes 15,6 inch - Macbook Pro 16 inch case / hoes - Laptop Sleeve 15 inch - BruinPrijs
Case LogicCase Logic LAPS113 - Laptop & MacBook Sleeve - 13.3 inch / GrijsPrijs
Case LogicCase Logic LAPS113 - Laptop & MacBook Sleeve - 13.3 inch / Port RoyalePrijs

 

In het kort
 • Licht in gewicht
 • Door de dikke schuimlaag beschermt tegen stoten, krassen, vuil en vocht
 • Flexible hoes met naadloze voering

Case Logic

Een Macbook is een dure laptop, daarom is het belangrijk om het ten alle tijden te beschermen. De macbookhoes van Case Logic is er daarvoor, het draagt Macbook tot een grootte van 13.3 inch. Ook kan het uw laptop beschermen tegen krassen, lichte stoten, vuil en vocht. De hoes gaat dicht met een ritssluiting die niet makkelijk opengaat en de dikke schuimlaag zorgt voor extra bescherming van de Macbook. De sleeve of hoes is compact en gemaakt van EVA foam, u kunt het makkelijk verplaatsen of meenemen tijdens het reizen, omdat het licht is van gewicht.

Kortom is de Macbookhoes van Case Logic een softcase en het komt voor in alle kleuren, dit maakt het makkelijk voor gebruikers om vrij te kiezen welke kleur het beste past. De macbookhoes of sleeve heeft de afmetingen 33.0 x 2.8 x 23.1 cm binnen in de sleeve en 35.5 x 3.5 x 26.0 cm buiten de sleeve . Vergelijk deze afmetingen met de afmetingen van jouw laptop, zodat je zeker weet dat jouw laptop in deze sleeve past.

Ook te koop via:
In het kort
 • Binnenkant is zacht
 • Licht in gewicht
 • Compact

Case Logic

Een hoes kopen voor jouw Macbook kan je niet vergeten, het is een duur product die we heel goed moeten beschermen met een macbookhoes. Met de macbookhoes van Case Logic draag je een macbook met een grote van 13.3 inch en de mooie roze kleur past precies bij de smaak van vrouwen. De macbookhoes of sleeve heeft een binnen afmetingen 343 x 22 x 23.1 mm en buiten in de sleeve een afmeting van 35.6 x 2.8 x 25.4 cm. Als u op een trip gaat kunt u de sleeve of hoes overal meenemen, het is ontworpen om overal mee te nemen. Verder is het gemaakt van EVA foam, waardoor uw macbook in de juiste houding zit, waardoor uw macbook in de juiste houding zit.

Kortom heeft de Macbookhoes van Case Logic een ritssluiting die niet makkelijk of van zelf opengaat. Het is te vinden in elk gewenste kleur. De hoes kan de macbook ook beschermen tegen krassen, lichte stoten, vuil en vocht. Meet uw macbook en vergelijk het met de aangegeven afmetingen van de hoes, om teleurstellingen te voorkomen. De hoes kunt u zonder moeite in uw tas of cover plaatsen, omdat het compact en zacht is ontworpen.

Ook te koop via:
In het kort
 • Alles op één plek
 • Zakelijke uitstraling
 • Zorgvuldige afwerking

Negotia Leather

Wilt u graag een sleeve of hoes voor uw Macbook kopen dat gemaakt is van leer? De Negotia laptop sleeve is een van de weinige sleeve gemaakt van leer. De sleeve is licht van gewicht en het kan een macbook dragen van maximaal 15.6 inch. Ondanks het lage gewicht beschermd deze sleeve jouw laptop of Macbook tegen lichte stoten en krassen. De sleeve beschikt over een ritssluiting waardoor je de laptop veilig opbergt. De hoes is ooksteving en compact, het komt uit de collectie vam Vintage Abbey. Behalve de laptop kunt u ook documenten in de sleeve plaatsen die u misschien nodig gaat hebben voor een presentatie, een begroting of het kan uw onderzoek zijn. Daarnaast kan je telefoon of tablet ook erin geplaats worden, want die hebben we nodig om contact te maken. Dit alles kunt u plaatsen aan de achterzijde van de tas.

Tot slot is de Macbookhoes van Negotia Leather voorzien van verstevigd schuim materiaal waardoor je laptop is beschermd. De sleeve is gemaakt van wax pull up leer. De binnen afmetingen zijn 375 x 275 x 25 mm en de buitenmaat afemtingen zijn 385 x 280 x 30 mm, hierdoor weet je precies als uw macbook in deze sleeve past. Het is een softcase Macbookhoes met een aantrekkelijke bruine kleur.

Ook te koop via:
In het kort
 • Extreem licht en compact
 • Beschermt de Macbook tegen stof en water
 • Lange levensduur

Case Logic

De laptopsleeve van Case Logicis speciaal ontworpen voor Macbooks, de hoes houdt de macbook zit stevig vast. De macbook kan niet beschadigen of nat worden in de hoes en het is gemaakt van een fijn materiaal. Thuiswerkers en kantoormedewerkers kunnen het overal meenemen als ze op vakantie gaan. Het heeft een gewicht van 170 gram en een compacte vorm, met EVA foam. Vergelijk de afmeting van uw laptop met de onderstaande afmetingen van de sleeve.

Kortom is de Macbookhoes van Case Logic beschermt altijd uw Macbook tegen harde stoten en stof. Het is te vinden in de kleuren blauw, roze, bordou , zwart enz, u kiest de kleur die bij jouw past. De hoes heeft een grote van 13.3 inch. De macbookhoes of sleeve heeft de afmetingen 33.0 x 2.8 x 23.1 cm binnen in de sleeve en 35.5 x 3.5 x 26.0 cm buiten de sleeve.

Ook te koop via:
In het kort
 • Minder schoonmaak werk
 • Beschermt de macbook tegen krassen en vuil
 • Geschikt voor eenieder

Case Logic

Wilt u graag een sleeve voor uw macbook? De macbook van Case Logic is een van de beste, het beschermt uw laptop tegen beschadigingen zoals stof, water, harde- en lichte stoten, met een dikke schuimlaag. Het is gemaakt van Eva foam met een licht gewicht van 170 gram. Deze macbookhoes is licht en compact, waardoor u het over in uw bagage kunt meenemen. Verder is het gemaakt van EVA foam en een stevige ritssluiting.

Kortom kan de Macbookhoes van Case Logic door eenieder gebruikt worden, denk aan schoolgaande, docenten en kantoormedewerkers. De softcase komt voor in 11 kleuren, reden genoeg om te kiezen voor de macbookhoes van Case Logic. De macbookhoes of sleeve heeft de afmetingen 34.3 x 2.2 x 23.1 cm binnen in de sleeve en 35.5 x 3.5 x 26.0 cm buiten de sleeve. Om voor de juiste macbookhoes te kiezen moet u letten om de afemtingen, materiaal en kwaliteit. Als u voor de macbookhoes van Case Logic wilt kiezen moet u de afmetingen vergelijken, haast u want opo is op!

Ook te koop via:

Wat is een Macbookhoes?

Een Macbookhoes is een tasje waarin uw macbook geplaatst kan worden. De macbook kan veilig verplaatst worden met behulp van de hoes. Het heeft de vorm van een rechthoek met een rits aan de bovenkant. Ook makkelijk om in de hand mee te nemen.

Waarom een Macbookhoes kopen?

MacBook cases en covers zijn hoezen die als een bescherming zijn voor jouw laptop, ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Hiermee heb je altijd bescherming voor jouw laptop. Cases en covers zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Je laptop wordt beschermd tegen krassen, botsingen tegen iets en water. Let erop dat jouw macbook precies past in de hoes, zodat je veilig ermee kan reizen.

Waarop moet je letten bij het kopen van een macbookhoes?

U wilt graag dat uw laptop goed beschermd wordt, daarom is het belangrijk om op enkele aspecten te letten als u een aanschaft.

 • Let op de maximale grootte van de hoes (13, 15, 16 of 17 inch)
 • Kijk wel naar de binnenmaten van de sleeve
 • Bepaal hoeveel bescherming de hoes moet bieden
 • Extra wensen: als opbergruimte en draagcomfort
 • Kies een kleur die bij jouw stijl past
 • Let op de kwaliteit van de hoes.
 • Is het lang houdbaar?

Wat zijn de voordelen en nadelen van een macbookhoes?

Voordelen:

 • Beschermt de macbook tegen water, stof en stoten
 • Goed voor kantoor werk
 • Compact en makkleijk mee te nemen

Nadelen:

 • Geen schouderband of handvat
 • Beschermd de laptop niet tegen zware stoten
 • Er is bijna geen plaatst voor andere persoonlijke spullen