Land met hogere levensverwachting
6 September 2022
Hong Kong

Leven in een land met een hoge levensverwachting garandeert dat u en uw gezin een comfortabel pensioen zullen hebben. Bovendien betekent het dat u de kansen die u worden geboden, kunt maximaliseren.

Helaas wonen de meesten van ons ongetwijfeld niet in landen met een lange levensverwachting, wat voor velen deprimerend kan zijn. Daarom zult u uiteindelijk moeten emigreren om uw toekomst en die van uw gezin veilig te stellen.

Maar hoe gaat u dat doen? En bovendien, waar gaat u naartoe? Het is niet eenvoudig om naar het buitenland te verhuizen. Zelfs als de financiële kant van de zaak geregeld is, moet u nog steeds alles achterlaten wat u gewend bent. Dit kan de situatie nog uitdagender maken. Maar om daarheen te gaan waar u het best wordt behandeld, zult u altijd iets moeten opgeven.

Over het algemeen is de afweging de moeite waard. In het licht hiervan hebben wij een lijst opgesteld van landen met een lange levensverwachting en belastingvriendelijke wetten. Je vraagt je nu vast af: “Bestaan zulke landen eigenlijk wel?”. Hoge belastingen worden van oudsher geassocieerd met een hogere levensstandaard. Beide factoren hebben een invloed op de overheidsdiensten en de levensverwachting.

Dus, ja, dat is de oplossing voor uw vraag. Er zijn verschillende plaatsen waar je langer kunt leven, minder belasting betalen en meer rijkdom vergaren.

Waarom u zou moeten verhuizen naar een land met een lange levensduur

Laten we eens kijken naar de oorzaken van mensen die naar het buitenland verhuizen, voordat we overgaan tot de lijst van landen met een hoge levensverwachting. Het is belangrijk om te weten wat je te wachten staat. Het is moeilijk om je hele bestaan te ontwortelen.

Het is niet iets wat je louter uit nieuwsgierigheid doet of om een trend te volgen. Om de kwaliteit van het leven voor u en uw gezin te verbeteren, moet u verhuizen. Als u nog twijfelt, zullen de volgende argumenten u overtuigen om te verhuizen naar een van de landen op onze lijst van landen met de hoogste levensverwachting.

Je wacht op een beter leven

Eenvoudig gezegd, de westerse naties geven niet meer zoveel als vroeger. Het grootste deel van de wereld wilde de afgelopen decennia naar het westen verhuizen. Dit was te wijten aan een aantal factoren. De westerse wereld diende als een lichtpuntje voor een beter leven voor de meerderheid van de mensen, door dingen aan te bieden als sterkere tweede paspoorten, werkloosheidsuitkeringen, en meer.

Maar na een paar economische catastrofes verdween het signaal. Bijna alle grote westerse naties hebben momenteel te maken met hun eigen uitdagingen op dit gebied. De voordelen die ooit bestonden zijn gewoon niet langer beschikbaar, en dit is het teken aan de wand.

Wat gaat u er dan aan doen? Helaas zijn uw mogelijkheden beperkt. Er zijn slechts een handvol westerse landen die u de voordelen kunnen bieden. Helaas zijn uw opties beperkt. De voordelen die vroeger wijdverbreid waren, zijn slechts beschikbaar in een klein aantal westerse naties. Waarom zou u zich daar dan niet vestigen? Afgezien daarvan is Azië, met zijn stijgende levensstandaard, een zeer belangrijk zakencentrum aan het worden. Misschien is het tijd om naar het oosten te reizen?

Regeringen bieden superieure stimulansen en belastingvoordelen

Het is waarschijnlijk dat u in een land woont waar u weinig tot geen belastingvoordelen geniet. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld maakt de enorme hoeveelheid belastingen die moet worden betaald het steeds onmogelijker om een bedrijf te runnen dat belastingvriendelijk is.

Voor veel mensen kan het behoorlijk demoraliserend zijn om zwaar belast te worden, vooral als er weinig beloning tegenover staat. Wat doe je dan?

Dan verhuis je naar een land waar de leiding je bijdragen waardeert. De regeringen van veel landen doen hun uiterste best om vermogende particulieren te steunen in hun economische inspanningen.

U hebt een regering nodig die bereid is prioriteit te geven aan uw behoeften om uw rijkdom te maximaliseren en legaal te vergroten.

Zeven landen met een lange levensverwachting waar u moet gaan wonen

Zonder verder oponthoud, ontdek hieronder de top naties met een lange levensverwachting en lage belastingtarieven. Kijk goed naar deze landen. U zult een verscheidenheid van Aziatische en Europese naties zien die uw levenskwaliteit zullen verbeteren.

Dus laten we beginnen.

Hong Kong

 

Hong Kong

Hong Kong is het eerste land op onze lijst.

Het is een feit dat Hong Kong in de ogen van velen nogal omstreden is. Hongkong staat bovenaan de lijst van landen met een hoge levensverwachting en een gunstig belastingbeleid. Geen land ter wereld heeft een hogere levensverwachting dan dit land, waarbij vrouwen een gemiddelde leeftijd van 84 jaar en mannen een gemiddelde leeftijd van 82 jaar bereiken.

We moeten toegeven dat het afgelopen jaar veel mensen zich hebben teruggetrokken uit met name Azië. U zult echter opgelucht zijn te horen dat de economische situatie van het land is verbeterd. Vermogende particulieren die willen verhuizen, hebben een breed scala aan belastingvriendelijke keuzes tot hun beschikking. Als belangrijk financieel centrum kan het zelfs bogen op een van de beste levensstandaarden in heel Azië.

Hongkong is de ideale locatie als u een jonge ondernemer bent of iemand die zijn bedrijf wil laten groeien. Het is ook fantastisch voor gezinnen. Het medische systeem is goed georganiseerd. Er zijn ook veel uitstekende Engels sprekende scholen. Zelfs enkele van ‘s werelds beste universiteiten zijn er gevestigd. U vindt er dus ook nieuw talent als u daarnaar op zoek bent.

Als het gaat om het verhuizen en vestigen van uw bedrijf, is de overheid zeer stimulerend. Het is over het algemeen een uitstekende plek om je te vestigen.

Singapore

Singapore

Onze volgende bestemming is Singapore.

Singapore, een ander belangrijk financieel centrum in Azië, is trots op zijn goede levensstandaard en lange levensverwachting. Vrouwen kunnen gemiddeld 83 jaar oud worden, maar sommigen kunnen zelfs 86 jaar oud worden. Voor mannen is dat tweeëntachtig.

Voor nieuwe bedrijfseigenaren en investeerders is Singapore ideaal. Ook als u nog geen gezin hebt, kunt u zich prima vermaken in dit bruisende land. Er is altijd wel iets spannends te beleven, want toerisme is er een zeer belangrijke bedrijfstak. De wetten van Singapore zijn over het algemeen belastingvriendelijk, en er zijn weinig beperkingen op zaken doen en investeren vanuit de overheid. Als gevolg daarvan zult u zich niet beperkt voelen in uw doen en laten. Er is veel economische flexibiliteit vanwege de lakse regels.

U zult opgelucht zijn te horen dat dit hier niet het geval is, want veel landen hebben beperkingen op dit gebied. Singapore is een fantastische plek om je wortels te vestigen omdat de economie het goed doet. Er zijn veel fantastische scholen en universiteiten beschikbaar voor gezinnen. Het is veilig. Er is geen corruptie, en het zakenklimaat is uitstekend.

Singapore is een fantastische bestemming om residentie te verkrijgen en een basis voor uw bedrijf te vestigen, zelfs als u er niet het hele jaar wilt blijven. U profiteert in dat geval ongetwijfeld van het belastingvriendelijke beleid.

Zwitserland

Zwitserland

Er is een reden waarom Zwitserland het eerste Europese land op de lijst is.

Zwitserland wordt doorgaans niet beschouwd als een van de meest belastingvriendelijke landen. Het staat er immers om bekend dat het een van de duidelijkste en strengste belastingregels ter wereld heeft. Bovendien heeft het een robuuste banksector, en de regering is zeer kieskeurig over deze dingen.

Het goede nieuws is dat de hoge belastingen niet gelden voor beleggers en bedrijfseigenaren die zeven en acht cijfers verdienen. Vermogende particulieren moeten in Zwitserland een eenmalige forfaitaire belasting betalen voordat ze zoveel geld mogen verdienen als ze willen.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Om uw winst te verhogen, betaalt u in wezen vooraf aan de Zwitserse overheid. Aangezien Zwitserland een van de weinige Europese naties is met een hoge levensverwachting en levensstandaard, is dat een goede deal. Vrouwen worden gewoonlijk 83 jaar oud, terwijl mannen gewoonlijk 81 jaar oud worden.

Zwitserland biedt een uitstekende gezondheidszorg en een sterke financiële sector, zoals al eerder werd aangegeven. Het is ideaal voor mensen die naar Europa willen verhuizen, maar man, die levensverwachting is enorm. We hebben de laatste jaren een daling van de levensverwachting in de westerse naties waargenomen.

Het feit dat Zwitserland in staat is geweest om zowel een sterke economie als een lange levensverwachting te handhaven is dan ook zeer prijzenswaardig.

Malta

Malta

Malta is de plaats bij uitstek om te wonen in een land met heerlijk mediterraan weer en een lange levensverwachting.

Mannen en vrouwen kunnen respectievelijk eenentachtig en vierentachtig jaar oud worden. Malta is een land voor mensen die graag lokaal op kleine eilandjes wonen. De Europeanen houden er erg van. Malta is een geweldige plek voor werkende mensen, maar de meeste mensen komen er om met pensioen te gaan.

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een Europees paspoort, dan is dit het land voor u, want het heeft een fantastisch citizenship by investment programma. Bovendien duurt de procedure iets meer dan een jaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over het invullen van belastingaanvragen als u niet in Malta woont. Er zijn echter programma’s beschikbaar die u wettelijk zullen helpen bij het verlagen van uw belastingen als u wel van plan bent om er te wonen.

Maakt u zich ook geen zorgen; er zijn tal van belastingvoordelen voor u beschikbaar. Malta is een afgelegen locatie met een aparte sfeer. Daarom is dit de plek om te verhuizen als je de grote metropool wilt ontvluchten en ergens fascinerend en nieuw wilt wonen. Het behoort ook tot de Europese Unie.

Dus, als u kiest voor de optie burgerschap door investering, kunt u zelfs door heel Europa reizen met uw tweede paspoort. Zoals u ziet, komt er een universum van mogelijkheden beschikbaar.

Ierland

Ierland

De gemiddelde levensverwachting in Ierland is 82 jaar. Vrouwen leven gemiddeld 84 jaar en mannen gemiddeld 8 jaar. Het is de tweede Europese natie op deze lijst.

Er zijn tal van belastingefficiënte plannen toegankelijk voor Ieren. Er zijn tal van efficiënte plannen voor u beschikbaar als u als buitenlander een verblijfsvergunning aanvraagt. U kunt residentie verkrijgen door te investeren, wat uw belastingsituatie ten goede kan komen.

Het enige wat u hoeft te doen om zaken te gaan doen in de Europese Unie is uw bedrijf registreren. Daarna kunt u gaan profiteren van de belastingvoordelen. Vergeleken met de meeste andere Europese landen heeft het land een zeer hoge levensverwachting, en u kunt profiteren van het gezondheidszorgstelsel.

Het is ook mogelijk om het Ierse staatsburgerschap te verkrijgen via afstamming. Als u van Ierse afkomst bent, kunt u dus op die manier het staatsburgerschap aanvragen. Als u daarin slaagt, stelt u zich ook bloot aan een totaal andere samenleving. Dit maakt het ook eenvoudiger om naar Ierland te verhuizen. Het deelt een grens met het Verenigd Koninkrijk in Noord-Ierland en ligt daar vlak bij. Daarom kunt u, als u daar een bedrijf hebt, gemakkelijk naar Ierland verhuizen en uw belastingdruk verlagen.

Portugal

Portugal

Portugal is nog zo’n Europees land dat hoog scoort wat levensverwachting betreft. Veel Europese landen hebben de afgelopen jaren te kampen gehad met economische problemen. De regering van Portugal heeft alle mogelijke maatregelen genomen om te voorkomen dat het dezelfde kant opgaat als Griekenland of Spanje. Daartoe behoort ook een versoepeling van het belastingbeleid voor welgestelden die zich daar vestigen.

Voor degenen die er tien jaar blijven, zijn er enkele belastingvoordelen die bijna geen belasting omvatten. Er is een op investeringen gebaseerd burgerschapsprogramma beschikbaar. Je zult opgelucht zijn te horen dat er ook geen belasting op cryptocurrencies is als je er uitgebreid in investeert. In Portugal kunnen vrouwen verwachten tot 85 jaar oud te worden, terwijl mannen tot 79 jaar oud kunnen worden.

Als je tien jaar in het buitenland hebt gewoond, is het een prachtig land met een slecht belastingsysteem. De regering nodigt in wezen mensen uit om er te komen wonen omdat het weer uitstekend is. Uw belastingen kunnen tot een enkel cijfer worden verlaagd, of in sommige omstandigheden zelfs tot nul.

Dat geldt ook in West-Europa, en lid zijn van de Europese Unie heeft veel voordelen.

Andorra

Andorra

Andorra is het laatste land op deze lijst.

Het is een land met lage belastingen en een gemiddelde levensverwachting van eenentachtig jaar, waar je een huis kunt kopen of waar de overheid je geld kan houden. Lage belastingen – in de enkele cijfers – zijn de norm. Als u zich zorgen maakt over overheidsregulering, zult u blij zijn te horen dat daar niet veel van is.

Natuurlijk, het is een klein land. Er is echter een recente trend van mensen die naar deze kleine eilandnaties verhuizen vanwege hun uitstekende belastingstelsels en snelle routes naar staatsburgerschap of fiscale residentie.

Als je ook naar de cultuur en de economie kijkt, is Andorra een fantastische plek om te wonen. Bovendien heeft het een solide gezondheidszorgsysteem. Het biedt een gezondere manier van leven en heeft betere lucht. Voor mensen die langer willen leven, is dit zeer verleidelijk.

In de afgelopen jaren zijn mensen zich meer bewust geworden van hun gezondheid en willen ze verhuizen naar landen met een lange levensverwachting. Het is dan ook geen verrassing dat Andorra deze manier van leven heeft ingevoerd. Het biedt alle mogelijkheden die iemand die waarde hecht aan zijn gezondheid zich kan wensen, en het heeft ook een uitstekende belastingwetgeving.

Leer meer over landen met een hoge levensverwachting

Deze landen zijn fantastisch voor mensen die op zoek zijn naar een betere manier van leven. Alle landen op onze lijst zijn ofwel reeds belastingvriendelijk of ontwikkelen economieën die uw bedrijf kunnen helpen.

Deze landen zijn ongelooflijk gastvrij voor buitenlanders. U geniet dus niet alleen van een betere levenskwaliteit, maar u krijgt ook de kans om de plaatselijke cultuur te ontdekken en er volledig in op te gaan.

Wij geloven dat het cruciaal is om ervoor te zorgen dat je een zo goed mogelijk leven leidt. Je moet reizen naar locaties waar je je fortuin kunt vergroten als je een vermogend persoon bent. U moet profiteren van de talrijke belastingvoordelen die de meeste landen met een lange levensverwachting bieden.