Selecteer een pagina

Het team van Werkenvanuithetbuitenland.nl dook voor jou in de Kusama prijsverwachting voor 2021. Niemand heeft een glazenbol, maar er zijn genoeg voorspelbare factoren binnen de cryptocurrency markt. Beleg jij in cryptocurrency en ben je opzoek naar een Kusama prognose? Neem dan even goed de tijd om voor dit artikel te zitten. Wij hebben de belangrijkste ontwikkelingen voor Kusama voor je uitgezocht die invloed zullen gaan hebben op de koers. Dit artikel blijft slechts een Kusama voorspelling. Wat er met Kusama in 2021- 2025 gaat gebeuren, kan nooit gegarandeerd worden. Laten we naar de roadmap voor 2021 kijken en andere technische data. Direct kopen? Dat kan hier of bij deze exchange.

Koers Kusama vandaag

In bovenstaande grafiek kun je actuele prijs aflezen.

We zullen je daarom ook aanraden om je eigen onderzoek te doen, dit artikel kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Ben je nog niet aangemeld bij een exchange? Begin daar dan mee door een account bij Binance & Bitcoinmeester aan te maken, deze accepteren beide iDeal en hebben een gebruiksvriendelijke app.

Laten we eerst eens wat dieper in de achtergrond van deze coin duiken. Vele investeerders zijn van mening dat je nooit in iets zou moeten investeren in iets dat je niet begrijpt. De toekomst van Kusama kan er nog zo goed uit zien, maar als je niet begrijpt waar deze cryptocurrency voor staat, dan is het niet aan te raden om te investeren.

Wat is Kusama en wie zit erachter?

Kusama is een schaalbaar netwerk van gespecialiseerde blockchains gebouwd met Substrate en bijna dezelfde codebase als Polkadot. Het netwerk is een experimentele ontwikkelomgeving voor teams die snel willen bewegen en innoveren op Kusama, of zich willen voorbereiden op de inzet op Polkadot.

Kusama is in 2019 opgericht door Gavin Wood, oprichter van Polkadot en mede-oprichter en voormalig CTO van Ethereum. De relatie tussen maatschappij en technologie is zodanig verslechterd dat grote entiteiten routinematig hun bevoegdheden uitrekken en overschrijden.

Kusama is een netwerk dat is opgebouwd als een risicodragende, snel bewegende ‘kanarie in de kolenmijn’ voor zijn neef Polkadot. Het is een levend platform dat is gebouwd voor veranderingsagenten om de controle terug te nemen, innovatie te stimuleren en de status quo te verstoren.

Kusama is gebouwd door dezelfde teams als Polkadot, met bijna dezelfde code en hulpmiddelen. Het netwerk legt de nieuwste technologie van Parity Technologies en Web3 Foundation in handen van ontwikkelaars, nog voordat die functies de Polkadot bereiken.

Kusama’s afgeschermde blockchains en open governance zorgen voor een schaalbare en toekomstvaste infrastructuur voor bedrijven, marktplaatsen en applicaties om uit te rollen en te rijpen.

Kusama nieuws vandaag

Als je een echte HODLER bent dan geef je niet om het nieuws van vandaag. Dat heeft namelijk minimale invloed op de Kusama verwachting 2025. Het nieuws van vandaag is vooral interessant om te volgen als je een day trader bent. De investeerders voor de lange termijn, houden zich hier een stuk minder mee bezig.

Waarom stijgt Kusama?

  • De algemene market capaciteit neemt toe en deze coin profiteert hiervan.
  • Er zijn nieuwe samenwerkingen bekend gemaakt.
  • Er is positief nieuws over deze currency.

Het laatste nieuws kun je altijd op Twitter lezen. Bij nieuwswebsites ben je afhankelijk van een redactie. Als er grote stijgingen of dalingen plaats vinden, dan zul je dit als eerste op Twitter kunnen lezen.

Waarom daalt Kusama?

  • Er heeft mogelijk een hack plaats gevonden
  • Er is negatief nieuws rondom deze currency
  • Whales besluiten om een groot aandeel van hun coins te dumpen.

Ook dit antwoord kun je direct op twitter lezen als er hevige dalingen plaatsvinden. Wij zijn echter overtuigd van een lange termijn strategie.

De Kusama toekomst blijft lastig te voorspellen, wat zijn jouw verwachtingen? Laat gerust een reactie achter en discuseer verder in de comments. Op deze manier kunnen we elkaar op de hoogte houden. Nieuw met crypto? Meld je dan aan bij Bitvavo of Binance om direct te beginnen met een inleg vanaf 10 euro.