Jia Ruan van de Bol.com Masterclass

Jia Ruan, menig social media gebruiker zal hem en zijn (irritante) reclame video’s wel eens zijn tegengekomen, tijdens het gebruik van social media. Jia Ruan is zeer bekend geworden, vanwege zijn reclames op onder andere Youtube en Facebook. Zijn reclames bevatten video’s, over zijn zelf zo genoemde ‘Bol Masterclass’.

Maar wat houdt deze ‘Jia Ruan Bol Masterclass’ nou precies in? En wie is Jia Ruan nou eigenlijk echt? En is hij en zijn training te vertrouwen? In deze blog zullen wij je er alles over vertellen.

Wat houdt de Jia Ruan Bol masterclass in en wat leer je tijdens de Unstoppable lifestyle trainingen?

Buiten de Unstoppable events die je kunt bijwonen, biedt Jia Ruan je de mogelijkheid om twee trainingen bij te volgen. Beiden starten om te beginnen met een gratis webinar, dit is om te kijken of de training daadwerkelijk aansluit bij jouw behoeften.

  1. De Bol Masterclass van Jia Ruan

In de Bol Masterclass training leer je precies wat je moet doen om zelf een e-commerce business op te zetten en hoe je kunt verkopen op Bol.com. Alle technieken die je geleerd worden gebruikt Jia Ruan zelf nog steeds dagelijks. Alles wat je moet weten om de een succesvol e-commerce bedrijf op te zetten wordt je geleerd tijdens zijn cursus. Lijkt je dit interessant en zou je graag willen weten hoe dit precies in zijn werk gaat? Meld je dan aan voor de gratis training die Jia aanbiedt.

      2. De Agency Masterclass

Dit is een training die Jia Ruan verzorgd samen met oud Google medewerker Mitchell Weijerman. In deze training wordt je geleerd, hoe je een Social Media Marketing Agency opzet en hoe je daarmee geld kan gaan verdienen. Ook hier kun je eerst een gratis webinar over bekijken, om te zien of de Agency Masterclass training daadwerkelijk iets voor jou is.

Unstoppable Lifestyle events

Deze events hebben de missie om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Jia en zijn medewerkers geloven dat het mogelijk is om dit te bereiken door middel van mindset- en businesstrainingen. Ze streven er naar om de meest resultaatgerichte online businessschool te zijn van Nederland en hebben resultaten van de student als #1 prioriteit.

De Unstoppable Lifestyle, heeft een methodiek dat bestaat uit 4 verschillende pilaren.

1.Mindset & Identiteit:

Volgens Jia, begint succes met het hebben van de juiste mindset. Om de juiste mindset te verkrijgen is het nodig om het brein hierop te her programmeren. Er moet namelijk een nieuwe identiteit voor ontwikkeld worden om dit te bewerkstellen.

2. Business Principles:

In deze pilaar wordt je geleerd om een fundament te leggen voor jouw eigen business. Hierbij is het van belang dat je zogeheten ‘t-vormige’ skills gaat ontwikkelen. Dit betekend dat jij alle bouwstenen van een bepaalde business begrijpt en je hierin kan specialiseren.

3. Massive Action:

Het beschikken over de juiste kennis hoeft niet altijd tot succes te leiden. Voor het verkrijgen van succes moet je actie ondernemen, vandaar ‘Massive Action’. De kennis die jij hebt opgedaan ga je nu toepassen in de praktijk om resultaat te gaan behalen. Hierin is het van belang om jouw resultaten te analyseren, en je acties aan te passen aan de hand van deze analyse. Dit om de gewenste resultaten te behalen in jouw leven.

4. Exponentiële Groei:

De vierde en tevens de laatste pilaar is het systematiseren, automatiseren en schalen van jou business. Wanneer je alle stappen onderneemt dan ga je exponentiële groei ervaren binnen jouw business. Wat uiteindelijk zal resulteren in een gevoel van ultieme vrijheid.

Wie is Jia Ruan?

In deze blog zullen we Jia Ruan onder de loep nemen over wie hij precies is en wat hij precies doet. Deze pagina bevat een soort ‘wiki page’ over Jia Ruan, die we voornamelijk alleen nog maar kennen van zijn reclame video’s op social media over zijn ‘Bol Masterclass’.

Jia Ruan Bol Masterclass

Laten we beginnen met een korte introductie over deze jonge e-commerce expert. Want wie is Jia Ruan nou eigenlijk echt?

Jia Ruan is eigenaar en starter van de op social media alom bekende, Bol Masterclass. Je zou hem ook kunnen kennen van BNNVARA of Vice money. Waar hij deel heeft genomen aan de show en hierin verteld over zichzelf.

Jia Ruan, is een ondernemer en leraar van slechts 23 jaar. Veel mensen zien dit als een te jonge leeftijd voor een leraar. Echter, wanneer je luistert naar het podcast interview waar hij aan heeft deelgenomen. Met één van de bekendste podcast sprekers van het moment, Micheal Pilarczyk. Merk je al gauw dat Jian, over een zeer volwassen vocabulaire eigenschappen beschikt. En moeiteloos mee kan komen in het spreekniveau van Micheal Pilarczyk.

Op het moment dat Jia te horen kreeg dat hij was afgewezen voor de studie Psychologie, kwam de student in een dip terecht. Zijn ouders zijn altijd hard werkende ondernemers geweest en hebben een groot aantal Chinese restaurants gehad. Om deze reden kregen ze de mogelijkheid om vroeg te kunnen stoppen met werken en te beginnen met genieten van het financieel onafhankelijke leven.

De reden waarom Jia Ruan met verkopen op Bol begon

Jia besefte al gauw dat hij het zelfde als zijn ouders wou bereiken. Namelijk, Financieel onafhankelijk zijn, maar niet door zich vast te werken met een 9 tot 5 baantje. Om deze reden begon hij met het inkopen van producten om ze vervolgens door te verkopen op bol.com

Al snel verdiende Jia hier al genoeg mee om niet meer te hoeven werken. Naast het verkopen van producten op bol geeft hij verschillende mindset trainingen en lifestyle lessen. Dit is zijn voornaamste bron van inkomen momenteel.

Jia behaalde vele successen met zijn E-commerce en educatie trainingen hier over. Zoals de bijvoorbeeld de Bol masterclass. Jia en zijn gehele team, hebben als doel om zo veel mogelijk mensen te helpen met geld verdienen. Daar naast bieden ze trainingen aan, om mensen de beste versie van zichzelf te laten worden.

Het vermogen van Jia Ruan

Iets wat veel mensen als een interessant gegeven beschouwen is het vermogen van Jia Ruan. Hij claimt namelijk tijdens zijn reclame video’s dat hij zichzelf en vele gebruikers heeft geholpen met het verdienen van duizenden euro’s. Maar zijn deze resultaten ook teug te zien in zijn eigen vermogen? Hoe veel verdiend Jia Ruan bijvoorbeeld per dag? En is hij al miljonair? Dit zijn vragen die door veel mensen worden gesteld op het internet.

In de onderstaande video verteld Jia Ruan zelf over zijn vermogen en de manier hoe hij zijn inkomen genereerd. Hij verteld in de video precies hoe het hem in relatief korte periode is gelukt om een gigantisch vermogen te verdienen.

Momenteel is voor het Jia Ruan vermogen, zijn grootste bron van inkomen het verkopen van trainingen, zoals de Jia Ruan Bol masterclass. De verkopen gaan via het coaching/educatie bedrijf, dat hij runt samen met zijn business partners, genaamd: de Agency en Bol Masterclass.

Jia verdient ongeveer 1000,- euro per verkochte training. Van dit verdiende geld gaat een deel naar de businesspartners en een deel naar advertentiekosten zoals bijvoorbeeld Facebook en zijn werknemers. Het precieze bedrag wat hij uiteindelijk per verkochte training overhoudt weet alleen Jia Ruan zelf.

Wel is het bekend dat alleen de Bol Masterclass ruim 3 miljoen euro in 16 maanden tijd heeft omgezet. Maar wat de precieze winst hiervan is, is voor de buitenwereld onduidelijk.

De verschillende inkomstenbronnen van Jia Ruan

Naast de inkomsten uit zijn educatie business verdient Jia uiteraard ook nog geld met de E-Commerce zelf. Hij heeft hiervoor een eigen BV met meerdere medewerkers in dienst. De voornaamste activiteiten van deze BV, bestaan uit producten inkopen en verkopen op verschillende handelsplatformen. Zoals bijvoorbeeld Bol.com en Amazon.

Naar eigen zeggen wordt er met deze BV een passief inkomen van 2000,- euro per dag omgezet. Geld verdienen met Bol.com kan daarom als zeer lucratief worden beschouwt, mits je bekend bent met de juiste manieren om dit te doen.

Jia Ruan is in relatief korte tijd zeer veel geld gaan verdienen online. De verwachting is dat dit zich in de toekomst nog verder gaat uitbreiden. Mede door investeringen die hij doet in zijn BV’s, zal hij alleen maar meer geld gaan verdienen in de toekomst.

Persoonlijk gezien is Jia Ruan geen miljonair. Zijn persoonlijke vermogen wordt geschat op enkele honderden duizenden euro’s. Echter, zal het niet lang duren, tot Jia zelf een miljoen op zijn bankrekening zal hebben staan.

Waar spendeert Jia Ruan zijn geld aan?

In de onderstaande video vertelt Jia precies hoe hij met zijn geld omgaat. In de video vertelt hij ook hoe jij bijvoorbeeld op een verstandige manier met je geld om kunt gaan.

 

De video maakt duidelijk dat Jia op het gebied van geld erg welvarend is en beschikt over een flink vermogen. Iets dat in onze ogen niet meer dan terecht is en iets is waar hij zeker trots op mag zijn. Jia heeft namelijk erg hard gewerkt voor zijn vermogen en duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Er zijn zelfs gebruikers bekend, die aan de hand van zijn trainingen, van depressies en verslavingen af zijn gekomen!

Dit gegeven zorgt er bij ons voor dat Jia een hoge gunfactor heeft. Zijn aanzienlijke grote vermogen, is hem in onze ogen dan ook meer dan gegund.

Is Jia Ruan oplichter? of zijn de trainingen van Jia Ruan oplichting?

Jia is alom bekend van de Bol Masterclass en deze ben je als Social Media gebruiker 100% zeker al vaak tegen gekomen. Veel mensen reageren op de advertenties die hij plaats en vinden Jia Ruan irritant. Sommigen noemen Jia Ruan, oplichter. Maar is dit wel gegrond?

Wat als hij nou echt over de skills beschikt om jou te helpen met het bouwen van een online business. Jou kan helpen met financieel vrij worden en je door deze vrijheid meerdere malen op vakantie kan per jaar? Zouden deze mensen die Jia Ruan irritant vinden of zelfs een oplichter nog steeds deze mening over hem hebben?

Om nu verder in te gaan op de vraag of Jia Ruan betrouwbaar is, of dat de trainingen van Jia Ruan oplichting is. Ja, Jia Ruan is betrouwbaar . Het valt te begrijpen dat er veel mensen zijn die hem te overdreven vinden, of zelfs irritant. Echter, blijkt deze manier van aanpak wel te werken bij zijn publiek. Jia verdiend namelijk slechts 40% met zijn eigen E-Commerce en 60% met zijn online trainingen. Zijn misschien irritante en overdreven aanpak heeft er voor gezorgd, dat hij in slechts 16 maanden tijd, ruim 3 miljoen euro heeft omgezet!

Jia Ruan reviews

Jia is geen domme jongen, hij weet precies waar hij het over heeft en weet precies wat wel werkt en wat niet. Als je je volledig inzet en er een aantal slechte dagelijkse gewoontes voor wil opgeven, dan biedt Jia Ruan je de garantie op succes. Zelf geloof ik dat zijn trainingen zeker mensen kunnen helpen. Niet alleen geloof ik dit, er zijn ook veel succesverhalen te vinden. Zowel over de Bol Masterclass, als over de Agency Masterclass.

In Nederland is het traditionele educatie systeem gericht en geoptimaliseerd voor diploma’s. Jia Ruan richt zich naar eigen zeggen op het behalen van daadwerkelijke resultaten. Bij Unstoppable krijg je bijvoorbeeld geen fancy diploma’s om de rest van je leven in te kunnen lijsten. Nee, in plaats daar van krijg je een winstgevende business daarvoor in de plaats.

De Jia Ruan scam, of toch niet?

De Bol Masterclass van Jia Ruan zie je als gebruiker van Social Media zeer regelmatig voorbij komen en dan vooral op Instagram, Facebook en Youtube vliegen de advertenties je om de oren. Je kan er tijdens het gebruik van deze kanalen, bijna niet meer omheen.

Om te beginnen is de Bol Masterclass van Jia Ruan absoluut geen scam. Vijftien minuten na je betaling krijg je, je inloggegevens. Met de inloggegevens kun je vervolgens gebruik maken van de online training. Je krijgt dus daadwerkelijk waar je voor betaald, in dat opzicht is het dus geen scam aangezien hij levert wat hij zegt te leveren.

De Jia Ruan ervaringen van gebruikers die de training hebben aangeschaft, spreken over een training van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ben jij zelf van mening dat het niet het geval is? Dan biedt Jia Ruan daar een prettig en betrouwbaar beleid in. Je krijgt namelijk zonder verdere vragen je geld terug. Dit is een vrij bijzonder prettig en veilig beleid. Vooral gezien het feit dat de wettelijke bepaling luidt dat er geen geld teruggegeven mag worden voor digitale producten. Deze wettelijke bepaling, is gemaakt om de makers van digitale producten te beschermen. Toch kent de Bol Masterclass een binnen 14 dagen, niet goed geld terug regeling.

Eigenlijk het enige dat als scam ervaren kan worden, zijn de grote verhalen die hij heeft wat betreft de 10000en euro’s omzet per maand. Dit is namelijk verre van het daadwerkelijke bedrag dat aan winst in euro’s over blijft. Een belangrijk aspect hierin om rekening mee te houden, is dat er bij een online winkel net als bij een normale fysieke winkel kosten worden gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld, aan de inkoopprijs die voor de verkochte producten betaald moet worden en belastingen.

Wel blijft het feit, dat een online winkel meer netto winst overhoudt dan een fysieke winkel. Dit omdat er uiteraard minder kosten worden gemaakt. Zoals bijvoorbeeld personeelskosten en de prijs, voor de huur van een pand.

Jia Ruan ervaringen van gebruikers

Wanneer je een kijkje neemt op Google en Jia Ruan ervaringen intypt, dan zul je er al gauw achter komen dat Jia zeer regelmatig resultaten van zijn leerlingen deelt. Tussen zijn leden zijn er vele Bol Masterclass resultaten en recensies van gebruikers te vinden.

Op de website van Jia Ruan vind je onder ‘Reviews’ een enorm aantal succes verhalen van mensen die gebruik hebben gemaakt van de Bol Masterclass. De reviews worden op video gedaan. In onze ogen een erg leuke manier om een gezicht achter het succesverhaal te zien!

Wil jij de Jia Ruan Bol Masterclass kopen?

Bedenk voor je besluit de Jia Ruan Bol Masterclass te kopen goed of dit daadwerkelijk iets voor jou is. De Bol Masterclass zal namelijk alleen een succes worden mits jij je hier voor de volle 100% voor inzet. De training is uitermate geschikt voor mensen die ondernemer willen worden zonder een 9 tot 5 en financiële onafhankelijkheid.

Jia Ruan heeft er bewust voor gekozen de instapprijs relatief hoog te houden, namelijk, 997,-. Waarom hij tot dit besluit is gekomen is duidelijk. Deze training is naar eigen zeggen alleen voor diegenen die zich hier echt voor de volle 100% voor willen gaan. Als hij de training voor een lage prijs zou weggeven, dan zouden mensen er minder waarde aan hechten dan bij een hoge instapprijs.

Dus nogmaals, bedenk van te voren goed of deze training daadwerkelijk iets voor jou is. Ga hierbij voor jezelf na, hoeveel jij er voor over hebt. om de training daadwerkelijk tot een succes te brengen. Er gaat namelijk relatief veel tijd in zitten. Heb jij die tijd niet? Of heb je daar geen zin in? Kies er dan voor om geen gebruik te maken van deze ‘Bol Masterclass’

Eindconclusie over de Jia Ruan Bol Masterclass

Er zijn vele cursisten die aan de hand van de door Jia Ruan verzorgde Bol Masterclass uiterst succesvolle resultaten hebben behaald. Echter, is er een belangrijk punt om rekening mee te houden, voor je besluit de training daadwerkelijk aan te schaffen. Het gaat namelijk niet vanzelf, er moet daadwerkelijk tijd en moeite in gestoken worden alvorens je geld gaat verdienen.

Dus mits jij de tijd hebt en er de nodige moeite voor wil gaan doen. Dan is het absoluut aan te raden om de overweging te nemen om de Bol Masterclass aan te schaffen.