Ideeën voor online bedrijven
online bedrijf

Weinig mensen in het algemeen zijn financieel onderlegd, en nog minder werken in hun vrije tijd actief aan het vergroten van hun financiële kennis. Met genoeg tijd en werk is het daarom zeer waarschijnlijk dat u zich op een dag bij de rijken zult voegen.

Vandaag wil ik je vragen om met mij een reis door het verleden te maken, terwijl we de vele locatie-onafhankelijke bedrijfsconcepten evalueren die zij hadden.

Hier zijn tien digitale bedrijfsideeën waarmee je vandaag nog kunt beginnen om snel geld te verdienen, zodat je op een dag bij ons terecht kunt voor hulp bij het creëren van het leven van je dromen.

Freelancing

1. Freelance werk

Er zijn twee soorten freelancers: degenen die echt succesvol zijn en degenen die alleen maar doen alsof ze freelancer zijn om de sociale gêne van het zeggen dat ze werkloos zijn te vermijden.

Deze tweede groep aanvaardt vaak klusjes. In plaats daarvan maken zij gebruik van de netwerken van mensen die zij in de loop der tijd hebben opgebouwd.

Deze professionals van hoog niveau zijn veelgevraagd, maar hun gespecialiseerde kennis is slechts voor een vooraf bepaald aantal uren per week nodig, waardoor ze bij een aantal bedrijven een fractioneel dienstverband hebben. Ik noem deze freelancers “Fractionele C-Suite.”

De beste freelancebedrijfsconcepten draaien vaak om management, HR, en boekhouding.

Omdat u zelf bepaalt hoeveel vrije tijd u uzelf wilt geven, kunt u vaak meer geld verdienen dan wanneer u een gewone baan zou hebben.

Het idee is om voortdurend na te denken over hoe je meer kunt bijdragen aan de organisaties waarvoor je werkt dan alleen ad-hoc-taken.

2. Online cursussen/producten

Online cursussen

Dit is de beste passieve inkomstenstrategie als het goed gedaan wordt. Digitale goederen en cursussen kunnen oneindig worden opgeschaald en hoeven maar één keer te worden gemaakt. Ze hebben geen bovengrens en een minimale toetredingsdrempel.

Hoewel het volgen van een cursus op een website zoals Udemy de eenvoudigste optie is, is de belangrijkste methode die ik heb gezien dat mensen geld verdienen via hun eigen websites. Op deze manier hoef je niemand een deel aan te bieden.

Je moet echter in gedachten houden dat, afgezien van de website-infrastructuur, je belangrijkste investering marketing zal zijn. U zult hen voldoende moeten beïnvloeden om hen enkele honderden dollars te laten betalen voor een cursus.

Aangezien wij ooit klassen hebben aangeboden, kunnen wij rechtstreeks getuigen van het feit dat dit een zeer succesvolle bedrijfsstrategie is. Ik heb echter besloten ze te verlaten omdat ik boos werd dat onze informatie nooit door iemand werd gebruikt.

Op andere manieren leek het alsof mensen ons betaalden om zich nuttig te voelen in plaats van hen echt te helpen op hun reis.

3. E-Commerce

E-commerce

Alle elektronische handelstransacties die online plaatsvinden en de verkoop van goederen inhouden, worden als e-handel beschouwd.

Aangezien het waarschijnlijk is dat u goederen over de grenzen zult exporteren, moet u vooraf enige belastingvoorbereiding verrichten. Het is niet zo eenvoudig als het opzetten van een website en het versturen van een mailing, maar we zullen daar nu niet verder op ingaan.

Het landschap is in de loop der tijd veranderd. Dropshipping was vroeger het meest populaire e-commerce bedrijf dat ik zag. Het won aan populariteit als een manier om snel geld te genereren online.

Voor degenen die niet op de hoogte zijn, dropshipping is de praktijk van de verkoop van goederen via een online winkel, zoals een aangepaste Shopify site, zonder enige controle over hun productie, inventaris of distributie. Typisch, mensen zouden zoeken Alibaba voor intrigerende Chinese goederen en markeer ze aanzienlijk alvorens ze te verkopen aan Amerikanen.

Je kon gewoon producten bestellen wanneer iemand ze gekocht had, wat een slim idee was. Er was absoluut geen risico voor jou.

Het probleem is dat naarmate dit concept aan populariteit won, dropshipping oververzadigd raakte. Hoewel het veel minder gebruikelijk is dan tien jaar geleden, maken sommige mensen nog steeds winst.

De klanten waarmee ik nu werk in de e-commerce sector verkopen hun eigen merken op hun eigen websites en/of de Amazon Marketplace.

Om dit succesvol te doen, vereist het echter een aanzienlijke hoeveelheid werk en het vermogen om meerdere petten op te hebben; je moet een merk opzetten, het product produceren, voor de logistiek zorgen, en het vervolgens verbeteren.

Maar als je het effectief doet, is het een businessmodel dat je kunt opschalen om miljoenen dollars winst te maken. Dat gezegd hebbende, wil je uiteindelijk misschien volledig uit het bedrijf stappen. En als u een succesvol bedrijf leidt, kan het een aanzienlijke som geld waard zijn.

4. Ontwikkeling van Apps

App ontwikkeling

Elk individu dat een smartphone bezit (d.w.z. de meerderheid van de mensen) maakt regelmatig gebruik van apps, en het aantal smartphones stijgt nog steeds. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat wie apps maakt, daarmee een zeer succesvol leven kan opbouwen.

Maar dit is niet een van die eenvoudige web-bedrijf concepten die je kunt starten zonder enige programmeer ervaring.

De meeste bedrijfseigenaren op dit gebied hebben eerst hun eigen apps gemaakt en deze vervolgens geüpload naar de Apple of Google Play stores. Ze begonnen pas een team op te bouwen toen ze enige ervaring hadden opgedaan (die vaak in India is opgedaan).

Aangezien de meerderheid van de gebruikers niet betaalt voor de meeste apps, is het bedrijfsmodel een beetje vreemd. Hoewel de meeste van deze apps “gratis” zijn, bevatten ze toch advertenties, of wordt gebruikersinformatie verzameld en verkocht, enz. Dus zelfs als je er niet direct geld mee verdient, kun je er toch veel voordeel uit halen.

5. Affiliate Marketing

affiliate marketing

Als je niet bekend bent met het idee, affiliate marketing is mensen betaald krijgen wanneer hun publiek klikt op een link die zij hebben geplaatst om een specifieke website of dienst te bezoeken.

Volgens mijn persoonlijke ervaring werkt de meerderheid van de mensen op dit gebied in de adult-only of casino sectoren, die, op zijn zachtst gezegd, zeer uitdagend zijn vanuit een offshore en fiscaal standpunt.

Wanneer offshore regeringen vernemen dat je een kritisch bedrijfsonderdeel binnen hun bevoegdheid tracht te beheren, slaan zij dikwijls de deur in je gezicht dicht. Ze willen gewoon niet te maken krijgen met de mogelijke juridische gevolgen; het is niets persoonlijks.

Daarom, als u deze markt wilt betreden, zou ik u adviseren om een plaats voor uzelf uit te zoeken in iets veel minder delicaat, zoals een gezondheidsproduct. Het meest bekende affiliate programma is dat van Amazon.

Door een blog of sociale media aanhang op te bouwen, kun je via een affiliate programma gebruikers naar de website van je keuze sturen, en zo online geld verdienen.

U kunt betaald of organisch bereik overwegen, afhankelijk van de conversiepercentages van uw website. Een van onze vorige klanten had twintig mensen die de hele dag bezig waren met SEO.

De moeilijkheid in deze branche is de snelle veranderingen in de voorkeuren van klanten en de aanwezigheid van sociale media. Het is een uitdaging om de focus te houden op wat je wilt benadrukken.

Ondanks dit alles, moet u in gedachten houden dat er FTC-voorschriften zijn over affiliate marketing en het bekendmaken dat u wordt gecompenseerd om een link naar een specifieke website te publiceren.

6. Build Software – SaaS

SaaS

Zoals u wellicht hebt gemerkt, is schaalbaarheid van cruciaal belang voor de winstgevendheid van een aanzienlijk aantal van deze organisaties. Software is de ideale schaalbare bedrijfstak, omdat het draaien van hetzelfde stukje code op één machine of op een miljoen weinig tot geen kosten met zich meebrengt.

Het probleem waar verschillende softwarebedrijven in de loop der jaren echter mee zijn geconfronteerd, is dat uw product of dienst misschien te goed functioneert. Als bijvoorbeeld de versie van het vorige jaar van een videobewerkingsprogramma nog steeds perfect functioneert, willen consumenten misschien niet upgraden naar dat programma.

Dus begon men het idee van SaaS te creëren, of software as a service, wat betekent dat je niet echt eigenaar bent van de software die je van het bedrijf krijgt. Je krijgt een abonnement dat je het recht geeft om de dienst gedurende een bepaalde periode te gebruiken.

Zodra de overeengekomen termijn is verstreken, verliest u de toegang tot het programma en moet u opnieuw betalen. Dit bedrijfsmodel maakt het voor een groter aantal mensen mogelijk om het te kopen en garandeert een maandelijks terugkerende opbrengst.

Dit alleen al heeft de capaciteit om bijna automatisch terugkerende inkomsten van enkele miljoenen dollars te produceren.

U moet echter upgraden naar het bedrijfsniveau als u in staat wilt zijn om klanten te laten betalen voor terugkerende maandelijkse abonnementen die honderden dollars kunnen kosten.

Ook al is het misschien niet glamoureus, oliemaatschappijen, investeringsbanken of FMCG-bedrijven hebben allemaal een specifieke vraag naar bepaalde diensten en zullen goed betalen voor degenen die aan die behoefte kunnen voldoen.

Aangezien al het computerwerk in de cloud plaatsvindt en u in feite alleen een snelle internetverbinding en een laptop nodig hebt, is dit een van de eenvoudigste online bedrijfsideeën om aan te passen voor volledige geografische onafhankelijkheid.

7. Dienstsector

Dienst

Elke organisatie die haar klanten helpt bij het uitvoeren van een taak wordt beschouwd als een dienstverlenend bedrijf. Dat kan van alles zijn, inclusief het helpen van anderen met het uitvoeren van Facebook advertenties, SEO, zakelijk schrijven, etc.

Hoewel er veel overlap kan zijn, maak ik een onderscheid tussen dienstverlenende bedrijven en freelancers omdat je dit verder kunt opschalen. Een bureau kan opschalen met een team, terwijl freelancen een one-person show is.

Het hebben van een team maakt het ook makkelijker om belastingen te optimaliseren.

Telkens als er problemen zijn die moeten worden opgelost, zijn er zakelijke kansen. Hoe hoger de prijs die je kunt vragen, hoe  ringender de kwestie.

8. Advies en Coaching

Advies

Stelt u zich eens voor dat u iets weet wat de meeste mensen niet weten en dat zij er graag meer over willen weten. Dan kunt u uw kennis in uw voordeel gebruiken!

Een deel van wat wij bij Nomad Capitalist doen is dit. Ik bied online bedrijfsadviesdiensten aan, waarbij ik mensen help met problemen over offshore belastingen en het stroomlijnen van het wereldwijde belastingsysteem.

Het intrigerende aspect van deze sector is dat hij zich sterk kan verdedigen tegen concurrentie omdat hij van nature zeer gespecialiseerde kennis vereist, en de meerderheid van diegenen die over die kennis beschikken, zijn niet geïnteresseerd in het opstarten van een internetbedrijf.

Bovendien kan het vanuit elke plaats worden uitgevoerd en is er niet echt een aanwezigheid in een bepaald land nodig. Voor een plaatsonafhankelijke ondernemer is het de beste keuze.

Onze uitgebreide handleiding over dit onderwerp kan u helpen te begrijpen hoe u een adviesbureau in het buitenland kunt starten.

9. Handel

Handel

Trading currencies, stocks, cryptocurrencies, and other financial instruments is for you if you have a strong interest in finances and are a very analytical person.

Be aware, nevertheless, that the majority of those who choose this particular career are not suited for it.

You actually need to be able to understand how the markets operate as well as all the underlying variables because even a small change could cause your holdings to be offset.

However, unless we’re talking about millions of dollars per position, this business model is intrinsically scaleable. The margin remains the same whether you are trading one or one hundred units of an asset.

Maak uw Online Business Ideeën Succesvol

Met betrekking tot al deze internet business concepten, is het waarschijnlijk cruciaal om in gedachten te houden dat je niet voor iemand anders wil werken en per uur gecompenseerd wil worden. De gemiddelde digital nomad firma werkt op deze manier, en ze lijden meestal verlies.

De beste kansen voor een digitaal bedrijf zijn die waar je gecompenseerd wordt op basis van resultaten en, idealiter, zijn die resultaten schaalbaar zonder een afnemende opbrengst te ervaren.

Je wilt in een positie verkeren waarin je wordt gecompenseerd voor de waarde die je aan de maatschappij bijdraagt. Dat is het geheim van rijkdom. Met digitale ondernemingen is dat schalen een stuk eenvoudiger.