Hoe word je een miljonair
14 July 2022
Ondernemen

Onlangs stelde iemand die een bedrijf met zeven cijfers wil starten ons een vraag. Echter, iedereen lijkt te vragen hetzelfde deze dagen. Het komt altijd neer op leren hoe je een miljoen dollar bedrijf te starten.

Deze jongens beweerden dat het starten van een winstgevend bedrijf erg moeilijk was. Als gevolg daarvan wilden zij advies inwinnen.

Wij zullen enkele van onze levenslessen over hoe een miljoenenbedrijf te starten en hoe een miljardair ondernemer te worden met u delen in dit artikel.

Vergroot uw kansen om een succesvolle ondernemer te worden

Ondernemen

Laten we bespreken hoe je de multi-miljoen dollar of miljoen dollar business kan creëren die de man probeert te verwerven.

Misschien is het waar dat slechts een klein percentage $1.000.000 verdiende, en we zullen later een kort verhaal met u delen.

Ik was vroeger eigenaar van een bedrijf in de omroepsector, en een van mijn klanten was ook een goede vriend. Ik kende deze klant al langer, en hij was de president van een divisie.

Ik was bekend met deze klant en had hem wel eens gezien, maar er was iets mysterieus aan hem. Uiteindelijk nam ik contact met hem op om mijn vaardigheden aan te bieden, en we kwamen overeen om samen te werken en dit prachtige partnerschap te ontwikkelen.

Ik herinner me dat ik op een dag tegen een van mijn vrienden zei hoezeer ik onder de indruk was van mijn cliënt, toen ik een aantal van de zakelijke activiteiten van deze man begon te begrijpen.

Mijn maat zei toen tegen me: “Weet je wat? Hij zou je aanmoedigen door te zeggen dat je zou kunnen slagen en hem zou kunnen worden. We zouden zelfs kunnen doen alsof we hem zijn, maar dat doen we niet.

Denk daar eens over na.

Ik was daar en dacht hoe graag ik op het niveau van deze man wilde zijn. Om van waar ik toen was te komen op dit niveau van het verkopen van verschillende soorten enorme volumes, was er een mentale barrière.

Beginnen met baby stapjes: Hoe word je een Miljonair Ondernemer

Babystappen nemen

Het leek allemaal gewoon onbereikbaar op dat moment. Hoe kan ik dit bereiken? Ik moest mezelf vaak afvragen.

Bedenk dat alle succesvolle ondernemers met niets zijn begonnen, die aspirant zakenmensen. Ze moesten uitzoeken hoe ze rijke ondernemers konden worden. Misschien hebben ze op een gegeven moment zelfs overwogen om op te geven, maar ze hebben volgehouden. Begrijp je waar dit verhaal heen gaat?

Terwijl ik door het leven reisde, investeringen deed in verschillende bedrijven en nu Nomad Capitalist run, zijn de dingen steeds welvarender geworden. Deze woorden zijn in mijn gedachten sinds ik ze hoorde op verschillende momenten in mijn leven.

We kunnen ons alleen maar indenken hoeveel mensen die $10.000.000, $100.000.000, of meer hebben verdiend, stap voor stap hun weg daarheen hebben moeten vinden.

De eerste stap zou volgens ons moeten zijn dat je jezelf afvraagt hoe je zelfs maar $1.000.000 per jaar kunt verdienen.

Je Miljonair Ondernemer Ideeën In De Praktijk Omzetten

Ideen omzetten in praktijk

Laat ons u nog enkele ideeën aanreiken over hoe u een zeer winstgevende onderneming kunt creëren.

We beginnen met u te vertellen dat u uw belastingen zo laag mogelijk moet houden.

Dit houdt in dat u veel meer van uw geld zult behouden wanneer u succesvol bent. In plaats van 40 tot 50 procent of zelfs 60 procent te betalen in sommige omstandigheden, betaal je 0, 5 of 10 procent!

Wat zeggen financiële professionals?

Advies

Het is van cruciaal belang om af en toe te kijken naar wat financiële professionals te zeggen hebben. Deze monetaire professionals kunnen immers vaak een antwoord geven op de vraag hoe je een rijke ondernemer kunt worden.

Dave Ramsey is een goed voorbeeld.

We hebben zijn advies besproken om eerst je kleinste verplichting af te betalen terwijl je probeert uit de schulden te komen om zo in beweging te komen.

Dat is hoe de geest functioneert, nu. Gewoon je belastingen laag houden zal je helpen gemotiveerd te blijven.

Het handhaven van minimale kosten is een ander ding dat we adviseren voor het creëren van een miljoen-dollar bedrijf.

We bevinden ons momenteel in een digitaal tijdperk. Toch blijven veel “ondernemers” streven naar het beste visitekaartje en kantoorruimte in de meest weelderige steden.

Wij vinden echter dat je daarmee terughoudendheid moet betrachten.

We moeten de kwestie van het in dienst nemen van buitenlandse werknemers aanpakken.

Nu we internationaal personeel in dienst hebben, kunnen we sneller groeien. Wij zijn op een laag niveau begonnen en hebben de mensen geleidelijk zo ver opgeleid dat wij ze betaalden zodat ze niet meer weg wilden. Dat is alles.

Virtueel zijn is een andere optie voor bedrijfseigenaren. Vandaag de dag zijn veel mensen bezig met deze activiteit.

Hoe verdien je een miljoen dollar: Om een onderneming te beginnen moet je investeren in de juiste mogelijkheden.

Slim investeren

We spraken met een bedrijf in Dubai een paar jaar geleden. Ze hadden extra geld nodig om te investeren in meer kantoorruimte, dus vroegen ze ons om in hun bedrijf te investeren. Dit bedrijf wenste meer kantoorruimte, zodat ze hun personeelsbestand konden uitbreiden.

Vervolgens informeerden we naar de conversiegraad van hun gratis consultaties. Ik zal je wat vertellen. Simpel gezegd, ze zeiden: “Ik weet het niet.”

Ze namen even de tijd om vast te stellen dat het ergens tussen de 8% en 10% lag.

Hun doel is dus om meer geld uit te geven om klanten aan te trekken. Dit zijn ongekwalificeerde personen. Zij willen alleen communiceren met koopjes consumenten omdat zij zich niet willen specialiseren in het spreken tot een bepaalde demografie.

Deze bedrijven zijn van plan infrastructuur op te bouwen op een schaal die voortdurende betalingen zal vereisen. Volgens ons biedt dit geen oplossing voor de vraag hoe je een miljardair-ondernemer kunt worden. In alle eerlijkheid, het werk dat dit bedrijf doet, wordt niet beschouwd als een idee van een rijke ondernemer.

Het is minder duur dan alles wat je in het westen zou krijgen, zelfs in een plaats als Dubai.

Als je net begint en huurt, moet je op je uitgaven letten. Je moet niet zomaar naar Dubai vliegen en daar werknemers in dienst nemen.

Je kunt mensen in het buitenland in dienst nemen door gebruik te maken van uitzendbureaus of connecties met aannemers. Omdat je zo snel mogelijk winst wilt maken, moet je de kosten zo laag mogelijk houden.

De grondbeginselen van marketing en verkoop leren

Freelancing

De meeste potentiële multi-miljonair bedrijfseigenaren moeten hun luistervaardigheden ontwikkelen. Daarnaast moeten ze hun begrip voor anderen ontwikkelen.

Je moet niet de man in Dubai zijn die mikt op een omzettingspercentage van 8 procent als je wilt leren hoe je een miljoenenbedrijf kunt beginnen.

Nee, je moet een strategie vinden om je te concentreren op het aanzienlijk verhogen van dat verkoopcijfer. Zo kunt u gemakkelijk iemand afwijzen wanneer ze binnenkomen en niet goed bij u passen en een solide reputatie voor uzelf beginnen op te bouwen.

Je zou een soort van marketing nodig hebben om die mensen te trekken in, of het nu op YouTube of een ander internet platform. Gezien het feit dat de meeste van deze activiteiten zijn gratis en een van de eenvoudigste.

Daarom kun je meteen beginnen met het produceren van waardevol materiaal. Daarom moet je leren over verkoop en marketing.

De nadruk ligt op dienstverlening.

Dienstverlening

Om heel eerlijk te zijn, zijn wij nooit het type mensen geweest dat een enorme verkoopafdeling wil hebben. Vijfennegentig procent van de werknemers in ons bedrijf doet dat niet.

Service en marketing zijn beide belangrijk voor ons.

Maar 80% van de mensen houdt zich bezig met activiteiten die onze kennis bevorderen. Terwijl we ons onderzoek uitvoeren en relaties aanknopen, helpen we ook mensen. Wat zal leiden tot dat miljoen-dollar bedrijf is al die dingen die je doet als bedrijfseigenaar. Dit zal het antwoord zijn op de eeuwenoude vraag hoe je als ondernemer miljardair wordt.

Het is een mooie cultuur, maar je moet het en de verkoop voor jezelf begrijpen.

Je kunt anderen niet leren iets te doen als je het zelf niet kunt. Je zult het alleen maar verhuren.

Wanneer iemand gewoon de topverkoper inhuurt, hebben we soortgelijke dingen zo vaak plat zien vallen in veel bedrijven. Ze doen het rustig aan terwijl ze het geld verdienen.

Je moet wel eerst leren hoe je dat voor elkaar krijgt. Het is een stap in de goede richting om te leren hoe je een miljardair-ondernemer wordt, en het is een cruciaal talent.

Obstakels overwinnen om in zaken te slagen

Obstakels overwinnen

U zou moeten nadenken over manieren om te voorkomen dat u geld verliest in het bedrijfsleven. Dit zijn dus enkele van de adviezen die wij u kunnen geven op basis van onze persoonlijke ervaringen.

U moet luisteren als u een onderneming wilt creëren die de kansen overwint.

De meeste mensen missen de instelling die nodig is om een succesvolle grootschalige onderneming op te zetten, wat de oorzaak is van het falen van de meeste bedrijven.

Dus wat zijn de kansen om te falen met een franchise als een andere partij uw toekomst kan bepalen door middel van hun marketing? U kunt mensen in het buitenland werven of uw overhead verminderen. U kunt zowel uw belastingen als uw uitgaven tot een minimum beperken!

U zou ook kunnen overwegen marketing te bedrijven bij mensen in vreemde culturen omdat u de kennis hebt die u hebt opgedaan door te reizen of in het buitenland te wonen.

Dat zou ook effectiever kunnen zijn.

Je moet gaan waar je het best wordt behandeld, zoals we meestal zeggen. Deze vijf gouden woorden zijn niet alleen een manier van leven, maar ze kunnen ook worden opgenomen in uw bedrijfsplan.

Dit zijn alle overwegingen die u moet maken om die 97 procent te overtreffen en een zeven-, acht-, negen-, of zelfs tiencijferig bedrijf te creëren!