Geld verdienen vanuit het buitenland met crypto
15 June 2021

Een belangrijke doelstelling van crypto is dat er een wereldwijd betalingssysteem wordt gecreëerd en dat die los staat van grote controlerende instituten en verschillende overheden. Deze doelstelling zorgt er dus ook voor dat er geen grenzen aanwezig zijn bij de koop en verkoop van crypto. Zelfs vanuit het buitenland kan er dus geld mee worden verdiend.

Wel belangrijk om de ontwikkelingen in de gaten te houden

Het gaat niet zo eenvoudig om op de cryptomarkt geld te verdienen omdat iedereen er het juiste moment afwacht om te kopen of verkopen. Wie er dus steeds weer bij wil zijn, kan het best een crypto trading bot gebruiken. Het is een handig hulpmiddel om 1x24u de ontwikkelingen op de markt bij te houden en kan het ook nog worden ingesteld om zelfstandig te handelen. Zelfs bij verblijf in het buitenland kan de bot zelfstandig te werk gaan en geld blijven verdienen. Wie het liefst de handelingen zelf verricht, kan ook gewoon de informatie verzameld door de bot gebruiken. Online kan dat van overal ter wereld gedaan worden. Meer dan een half uurtje per dag is er doorgaans niet nodig om de bot steeds bij te sturen.

Zorg voor een exchange die altijd te bereiken is

Online zijn de exchanges dus altijd te bereiken, maar moet er altijd rekening gehouden worden met de wetten van het land waar jij je in bevindt. Niet in elk land is handelen in crypto namelijk toegestaan en is het dus mogelijk dat de toegang tot zo een exchange geblokkeerd is. Laat je dus goed informeren, ook wat betreft veilig Bitcoins kopen. Ook moet in acht worden genomen dat vermogen bestaande uit crypto in Nederland belastbaar is ook al is het vanuit het buitenland verdiend.