Geld verdienen met crypto vanuit het buitenland
10 October 2021

Een belangrijk verschil tussen de traditionele aandelenmarkt en de cryptomarkt is dat de cryptomarkt 1X24 uur doordraait. Dus ook al vertrek je naar het buitenland voor zaken of plezier, de cryptohandel gaat door. En je kunt dus ook doorgaan met het verdienen van crypto op verschillende manieren. Een gemakkelijke manier om dit passief te doen is door je belegging te staken.

Je belegt in crypto en je crypto bezit zet je dan in voor het blockchainnetwerk voor diverse werkzaamheden. En daarmee verdien je crypto.

Vergroot kans op winst

Als je winst hebt gepakt op je crypto investering kun je opnieuw inzetten om winst te boeken. Kies dan, om je investering te spreiden, voor bijvoorbeeld de traditionele aandelenmarkt. De NYSE aandelen index is hierbij wereldwijd de belangrijkste index. Zo kun je dus volgen welke aandelen aantrekkelijk zijn en welke aandelen het goed doen. Door in meerdere aandelen te investeren, kun je het risico op verlies verminderen.

Blijf de cryptomarkt volgen

Ook al heb je gekozen voor een passieve vorm van geld verdienen met crypto, blijf toch alert. Het kan geen kwaad de cryptomarkt te volgen en het advies van betrouwbare professionals daarbij mee te nemen. Heb je voor de cryptocurrency van Cardano gekozen bijvoorbeeld dan is het aan te raden de ADA verwachting in de gaten te houden. Als je strategie is om de coin op lange termijn vast te houden, wil je dan bij een prijsdaling bijkopen.

En als de prijs mooi stijgt, wil je winst pakken en beleggen in het HOT token van Holochain om je investering te spreiden.

Ook als je in het buitenland zit, kun je verder met het handelen in cryptocurrency. Het is een markt die 1X24 uur doordraait. Tot slot moet je er wel rekening mee houden dat het een volatiele markt is. Een goede spreiding van je investering helpt tegen eventuele risico’s.