Facebook aandeel kopen
26 January 2021

Als je net als ons in het buitenland woont, is het belangrijk om goede investeringen te doen. Je bent namelijk verantwoordelijk voor je eigen pensioen. In dit artikel behandelen wij wel een heel interessant aandeel. We gaan het namelijk hebben over Facebook aandelen, deze worden verhandeld op (Beurs).

Voordat je Facebook aandelen kopen wilt, is het belangrijk om je er goed in te verdiepen. Daarom geven wij je op deze pagina meer informatie, ook hebben wij een aantal verwachtingen voor dit aandeel voor de lange en korte termijn uitgewerkt.

Aandeel Facebook kopen

Investeren in Facebook kan eenvoudig via verschillende brokers. Zelf hebben wij goede ervaring met DEGIRO, maar ook eToro is een erg makkelijke broker. De registratie duurt minder dan een minuut. Daarna kun je meteen het aandeel kopen. Bij eToro is het zelfs mogelijk om een klein stukje aandeel te kopen. Een complete lijst van brokers vindt je hieronder.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Over Facebook en de waarde

Ook is het erg belangrijk om het bedrijf te snappen. Warren Buffet zegt niet voor niets, dat hij alleen in bedrijven investeert die hij begrijpt. We geven je daarom een verdere uitleg over dit bedrijf.

Facebook, Inc. ontwikkelt producten die mensen in staat stellen om wereldwijd contact te leggen en te delen met vrienden en familie via mobiele apparaten, pc’s, virtual reality headsets en in-home apparaten. De producten van het bedrijf omvatten Facebook, dat mensen in staat stelt om met elkaar in contact te komen, te delen, te ontdekken en te communiceren op mobiele apparaten en pc’s.

Instagram, een community voor het delen van foto’s, video’s en privéberichten; Messenger, een berichtentoepassing waarmee mensen op verschillende platforms en apparaten in contact kunnen komen met vrienden, familie, groepen en bedrijven; en WhatsApp, een berichtentoepassing die door mensen en bedrijven wordt gebruikt om op een privémanier te communiceren. Het bedrijf biedt ook Facebook Reality Labs, een augmented en virtual reality product dat mensen helpt zich altijd en overal verbonden te voelen. Facebook, Inc. is opgericht in 2004 en heeft zijn hoofdkantoor in Menlo Park, Californië.

Facebook Koers Verwachting 2021- 2025

We hebben natuurlijk geen glazenbol, Facebook advies geven doen we daarom ook niet. Wel geven we je een aantal tips die jezelf kunt toepassen om een goede voorspelling of prognose te maken. Of je uiteindelijk Facebook kopen of niet wilt, is aan jou. Wij hebben het in ieder geval wel gedaan.

In principe kun je voor drie redenen investeren in een aandeel. Je kunt voor de lange termijn investeren. Je verwacht hierbij dat het bedrijf over de komende jaren een mooi rendement gaat opleveren.

Een andere optie is beleggen in Facebook voor de korte termijn. Stel er komt binnenkort een grote aankondiging aan van bijvoorbeeld de jaarcijfers, dan kun je ervan uitgaan dat dit invloed heeft op de koers. Bekijk de beurskoers Facebook en probeer in te schatten of het nog verder omhoog kan gaan.

Een andere optie is investeren voor het dividend. Sommige aandelen hebben een hoge dividenduitkering. Hierdoor ontvang jij maandelijks of jaarlijks een cashflow. Veel investeerders vinden dit erg interessant.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in Facebook aandeel. Een gratis broker account kan hier eToro of hier DEGIRO aangemaakt worden.