Een werkdag in curacao van een digital nomad
30 September 2019

Ondanks dat ik op iedere locatie locatie onafhankelijk ondernemer ben. Heeft iedere locatie zijn eigen ritme. Graag neem ik je mee in een werkdag op het eiland Curaçao waar ik af en toe verblijf.

 

Op Curaçao word ik vroeg wakker rond een uur of 7. Ik denk dat dit te maken heeft met de zon die je heerlijk wakker maakt door de gordijnen. Eerste wat ik doe is ontbijten. Dan is mijn e-mail aan de beurt. Ik ga dan anderhalf uur tot twee uur aan de slag met mailtjes beantwoorden, Social Media checken en het nieuws.

 

Rond een uur of half 10 ga ik baantjes zwemmen. Ik heb het geluk dat bij mijn moeder waar ik verblijf op Curaçao een zwembad in de tuin staat. Ik ben dan driekwartier tot een uur aan het zwemmen en dit bijna iedere dag.


Na een douche werk ik nog 2 uurtjes aan de taken van die dag. Op Curaçao bestaan die taken vaak uit dingen waar ik niet aan toe kom in Nederland zoals blogs schrijven, mijn eigen website verbeteren en nieuwe projecten opzetten.

 

Daarna volgt een heerlijke warme homemade Antilliaanse lunch. Dit betekent warm eten. Wat met de hond spelen en dan nog wat lezen of op papier nieuwe ideeën opzetten of blog schrijven in mijn schrift die ik overal mee naar toe neem.

 

De rest van de dag is voor mezel日本藤素
f. Hierdoor rust ik uit en krijg ik weer inspiratie voor nieuwe projecten. Natuurlijk als ik workshop geef ziet de dag er ietjes anders uit, maar die geef ik niet iedere dag. Hier heb ik ook minder afspraken buiten de deur dan in Nederland waardoor er echt tijd is voor nieuwe ideeën.

 

Guiselaine (1977) is eigenaar van Databeet sinds 2012. Vanaf 2013 neemt ze haar bedrijf mee op reis en is daar nooit meer mee gestopt. Je kunt haar avonturen lezen op www.wanderingguiselaine.nl. Op de website vind je ook tips over WordPress, Onderzoek en wandelen. Haar nieuwste project is Wandel & Bedrijf, waarbij een groepje ondernemers op een mooie locatie gaan netwerken met elkaar, aan hun bedrijf werken en tussendoor mooie wandelingen m