Disney aandeel kopen
26 January 2021

Als je net als ons in het buitenland woont, is het belangrijk om goede investeringen te doen. Je bent namelijk verantwoordelijk voor je eigen pensioen. In dit artikel behandelen wij wel een heel interessant aandeel. We gaan het namelijk hebben over Disney aandelen, deze worden verhandeld op (Beurs).

Voordat je Disney aandelen kopen wilt, is het belangrijk om je er goed in te verdiepen. Daarom geven wij je op deze pagina meer informatie, ook hebben wij een aantal verwachtingen voor dit aandeel voor de lange en korte termijn uitgewerkt.

Aandeel Disney kopen

Investeren in Disney kan eenvoudig via verschillende brokers. Zelf hebben wij goede ervaring met DEGIRO, maar ook eToro is een erg makkelijke broker. De registratie duurt minder dan een minuut. Daarna kun je meteen het aandeel kopen. Bij eToro is het zelfs mogelijk om een klein stukje aandeel te kopen. Een complete lijst van brokers vindt je hieronder.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Over Disney en de waarde

Ook is het erg belangrijk om het bedrijf te snappen. Warren Buffet zegt niet voor niets, dat hij alleen in bedrijven investeert die hij begrijpt. We geven je daarom een verdere uitleg over dit bedrijf.

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen, wereldwijd actief als amusementsbedrijf. Het segment Media Networks van de onderneming exploiteert binnenlandse kabelnetwerken onder de merknamen Disney, ESPN, Freeform, FX en National Geographic; en een televisieomroepnetwerk onder de merknaam ABC, alsmede acht binnenlandse televisiestations.

Dit segment is ook betrokken bij de productie en distributie van televisie. Het segment Parken, Ervaringen en Producten exploiteert themaparken en resorts, zoals Walt Disney World Resort in Florida; Disneyland Resort in Californië; Disneyland Parijs; Hong Kong Disneyland Resort; en Shanghai Disney Resort; Disney Cruise Line, Disney Vacation Club, National Geographic Expeditions, en Adventures by Disney en Aulani, een Disney resort en spa in Hawaï, alsmede licenties van haar intellectuele eigendom aan een derde partij voor de exploitatie van het Tokyo Disney Resort in Japan.

Het segment Studio Entertainment produceert en distribueert films onder de merknamen Walt Disney Pictures, Twentieth Century Studios, Marvel, Lucasfilm, Pixar, Searchlight Pictures en Blue Sky Studios; ontwikkelt, produceert en verleent licenties voor live-entertainmentevenementen; produceert en distribueert muziek; en verleent postproductiediensten via Industrial Light & Magic en Skywalker Sound.

Het segment Direct-To-Consumer & International exploiteert internationale televisienetwerken en -kanalen bestaande uit Disney, ESPN, Fox, National Geographic en Star; direct-to-consumer videostreamingdiensten bestaande uit Disney+/Disney+Hotstar, ESPN+ en Hulu; en exploiteert apps en websites met een eigen merknaam, zoals Disney Movie Club en Disney Digital Network, alsook ondersteunende diensten voor streamingtechnologie. Het bedrijf werd opgericht in 1923 en is gevestigd in Burbank, Californië.

Disney Koers Verwachting 2021- 2025

We hebben natuurlijk geen glazenbol, Disney advies geven doen we daarom ook niet. Wel geven we je een aantal tips die jezelf kunt toepassen om een goede voorspelling of prognose te maken. Of je uiteindelijk Disney kopen of niet wilt, is aan jou. Wij hebben het in ieder geval wel gedaan.

In principe kun je voor drie redenen investeren in een aandeel. Je kunt voor de lange termijn investeren. Je verwacht hierbij dat het bedrijf over de komende jaren een mooi rendement gaat opleveren.

Een andere optie is beleggen in Disney voor de korte termijn. Stel er komt binnenkort een grote aankondiging aan van bijvoorbeeld de jaarcijfers, dan kun je ervan uitgaan dat dit invloed heeft op de koers. Bekijk de beurskoers Disney en probeer in te schatten of het nog verder omhoog kan gaan.

Een andere optie is investeren voor het dividend. Sommige aandelen hebben een hoge dividenduitkering. Hierdoor ontvang jij maandelijks of jaarlijks een cashflow. Veel investeerders vinden dit erg interessant.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in Disney aandeel. Een gratis broker account kan hier (etoro link) of hier (degiro link) aangemaakt worden.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in WeTransfer aandeel. Een gratis broker account kan hier eToro of hier DEGIRO aangemaakt worden.