Selecteer een pagina

Het team van Werkenvanuithetbuitenland.nl dook voor jou in de Decred prijsverwachting voor 2021. Niemand heeft een glazenbol, maar er zijn genoeg voorspelbare factoren binnen de cryptocurrency markt. Beleg jij in cryptocurrency en ben je opzoek naar een Decred prognose? Neem dan even goed de tijd om voor dit artikel te zitten. Wij hebben de belangrijkste ontwikkelingen voor Decred voor je uitgezocht die invloed zullen gaan hebben op de koers. Dit artikel blijft slechts een Decred voorspelling. Wat er met Decred in 2021- 2025 gaat gebeuren, kan nooit gegarandeerd worden. Laten we naar de roadmap voor 2021 kijken en andere technische data. Direct kopen? Dat kan hier of bij deze exchange.

Koers Decred vandaag


In bovenstaande grafiek kun je actuele prijs aflezen.

We zullen je daarom ook aanraden om je eigen onderzoek te doen, dit artikel kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Ben je nog niet aangemeld bij een exchange? Begin daar dan mee door een account bij Binance & Bitcoinmeester aan te maken, deze accepteren beide iDeal en hebben een gebruiksvriendelijke app.

Laten we eerst eens wat dieper in de achtergrond van deze coin duiken. Vele investeerders zijn van mening dat je nooit in iets zou moeten investeren in iets dat je niet begrijpt. De toekomst van Decred kan er nog zo goed uit zien, maar als je niet begrijpt waar deze cryptocurrency voor staat, dan is het niet aan te raden om te investeren.

Wat is Decred en wie zit erachter?

Decred maakt gebruik van een innovatief hybride Proof-of-Work/Proof-of-Stake systeem dat de veiligheid opbouwt en de incentives zorgvuldig op elkaar afstemt. Dit systeem levert het beste van twee werelden op, waardoor het een orde van grootte is die duurder is om aan te vallen dan Proof-of-Work of Proof-of-Stake.

Decred’s ingebouwde governancesystemen geven de gebruikers de formele rechten om  onsensusveranderingen door te voeren en beslissingen op projectniveau te beheren. Deze systemen maken Decred aanpasbaar, waardoor het zich kan ontwikkelen volgens de wil van de belanghebbenden, weerstand kan bieden aan verwarring en nieuwe technologie kan integreren op de lange termijn.

Decred financiert haar treasury continu met 10% van elke blokbeloning en maakt gebruik van een flexibel aannemersmodel dat medewerkers in staat stelt om een vergoeding te ontvangen voor hun werk. Dit maakt van Decred een duurzame en zelfgefinancierde Decentrale Autonome Organisatie.

Decred nieuws vandaag

Als je een echte HODLER bent dan geef je niet om het nieuws van vandaag. Dat heeft namelijk minimale invloed op de Decred verwachting 2025. Het nieuws van vandaag is vooral interessant om te volgen als je een day trader bent. De investeerders voor de lange termijn, houden zich hier een stuk minder mee bezig.

Waarom stijgt Decred?

  • De algemene market capaciteit neemt toe en deze coin profiteert hiervan.
  • Er zijn nieuwe samenwerkingen bekend gemaakt.
  • Er is positief nieuws over deze currency.

Het laatste nieuws kun je altijd op Twitter lezen. Bij nieuwswebsites ben je afhankelijk van een redactie. Als er grote stijgingen of dalingen plaats vinden, dan zul je dit als eerste op Twitter kunnen lezen.

Waarom daalt Decred?

  • Er heeft mogelijk een hack plaats gevonden
  • Er is negatief nieuws rondom deze currency
  • Whales besluiten om een groot aandeel van hun coins te dumpen.

Ook dit antwoord kun je direct op twitter lezen als er hevige dalingen plaatsvinden. Wij zijn echter overtuigd van een lange termijn strategie.

De Decred toekomst blijft lastig te voorspellen, wat zijn jouw verwachtingen? Laat gerust een reactie achter en discuseer verder in de comments. Op deze manier kunnen we elkaar op de hoogte houden. Nieuw met crypto? Meld je dan aan bij Bitvavo of Binance om direct te beginnen met een inleg vanaf 10 euro.