Het team van Werkenvanuithetbuitenland.nl dook voor jou in de Decentraland prijsverwachting voor 2021. Niemand heeft een glazenbol, maar er zijn genoeg voorspelbare factoren binnen de cryptocurrency markt. Beleg jij in cryptocurrency en ben je opzoek naar een Decentraland prognose? Neem dan even goed de tijd om voor dit artikel te zitten. Wij hebben de belangrijkste ontwikkelingen voor Decentraland voor je uitgezocht die invloed zullen gaan hebben op de koers. Dit artikel blijft slechts een Decentraland voorspelling. Wat er met Decentraland in 2021- 2025 gaat gebeuren, kan nooit gegarandeerd worden. Laten we naar de roadmap voor 2021 kijken en andere technische data. Direct kopen? Dat kan hier of bij deze exchange.

Koers Decentraland vandaag

In bovenstaande grafiek kun je actuele prijs aflezen.

We zullen je daarom ook aanraden om je eigen onderzoek te doen, dit artikel kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Ben je nog niet aangemeld bij een exchange? Begin daar dan mee door een account bij Binance & Bitcoinmeester aan te maken, deze accepteren beide iDeal en hebben een gebruiksvriendelijke app.

Laten we eerst eens wat dieper in de achtergrond van deze coin duiken. Vele investeerders zijn van mening dat je nooit in iets zou moeten investeren in iets dat je niet begrijpt. De toekomst van Decentraland kan er nog zo goed uit zien, maar als je niet begrijpt waar deze cryptocurrency voor staat, dan is het niet aan te raden om te investeren.

Wat is Decentraland en wie zit erachter?

Decentraland is een decentraal virtual reality platform dat wordt aangedreven door de Ethereum-blokketen. Binnen het Decentraland platform kunnen gebruikers hun content en applicaties creëren, ervaren en te gelde maken. De eindige, verplaatsbare, 3D virtuele ruimte binnen Decentraland wordt LAND genoemd, een niet-fungibele digitale asset die wordt onderhouden in een Ethereum smart contract.

Land is verdeeld in percelen die worden geïdentificeerd door cartesiaanse coördinaten (x,y). Deze percelen zijn permanent eigendom van leden van de gemeenschap en worden gekocht met behulp van MANA, de cryptocurrency token van Decentraland. Dit geeft gebruikers volledige controle over de omgevingen en toepassingen die ze creëren, wat kan variëren van statische 3D scènes tot meer interactieve toepassingen of spellen.

Sommige pakketten zijn verder georganiseerd in themagemeenschappen of districten. Door het organiseren van pakketten in Districten, kan de gemeenschap gedeelde ruimtes creëren met gemeenschappelijke interesses en gebruiken. U kunt een lijst van de originele Districtsvoorstellen vinden op GitHub. De inhoud van Decentraland wordt opgeslagen en gedistribueerd via een decentraal netwerk, terwijl eigendom en transacties worden gevalideerd op de Ethereum-blokketen.

Decentraland nieuws vandaag

Als je een echte HODLER bent dan geef je niet om het nieuws van vandaag. Dat heeft namelijk minimale invloed op de Decentraland verwachting 2025. Het nieuws van vandaag is vooral interessant om te volgen als je een day trader bent. De investeerders voor de lange termijn, houden zich hier een stuk minder mee bezig.

Waarom stijgt Decentraland?

  • De algemene market capaciteit neemt toe en deze coin profiteert hiervan.
  • Er zijn nieuwe samenwerkingen bekend gemaakt.
  • Er is positief nieuws over deze currency.

Het laatste nieuws kun je altijd op Twitter lezen. Bij nieuwswebsites ben je afhankelijk van een redactie. Als er grote stijgingen of dalingen plaats vinden, dan zul je dit als eerste op Twitter kunnen lezen.

Waarom daalt Decentraland?

  • Er heeft mogelijk een hack plaats gevonden
  • Er is negatief nieuws rondom deze currency
  • Whales besluiten om een groot aandeel van hun coins te dumpen.

Ook dit antwoord kun je direct op twitter lezen als er hevige dalingen plaatsvinden. Wij zijn echter overtuigd van een lange termijn strategie.

De Decentraland toekomst blijft lastig te voorspellen, wat zijn jouw verwachtingen? Laat gerust een reactie achter en discuseer verder in de comments. Op deze manier kunnen we elkaar op de hoogte houden. Nieuw met crypto? Meld je dan aan bij Bitvavo of Binance om direct te beginnen met een inleg vanaf 10 euro.