Crypto handelen in het buitenland
14 August 2021

Waar ter wereld je je ook mag bevinden, zolang je toegang hebt tot internet kun je handelen in crypto. Dat betekent ook dat de regels nog steeds hetzelfde zijn. Let er dus op dat je niet al je vermogen investeert in crypto. En dat het geld is dat je bereidt en kunt verliezen zonder nadelige gevolgen. Om de risico’s te verminderen die je loopt, kun je lezen over wat experts voorspellen voor crypto’s

Echter, welke voorspellingen volg je en wie zijn de experts? Hoe onderscheid je de bonafide van de malafide?

Werk met betrouwbare informatie

Zorg ervoor dat je betrouwbare informatie gebruikt als advies voor het doet van je investering in crypto. Het risico is er al doordat de cryptomarkt een volatiele is, dus extra risico’s kun je absoluut niet gebruiken. Daarom werkt het team achter koersverwachting.nl aan het leveren van de juiste informatie over cryptocurrency. Hierbij word je voorzien van voorspellingen gedaan door experts die reeds jaren ervaring hebben met de cryptomarkt.

Top cryptocurrencies

Uiteraard word je voorzien van informatie over de top cryptocurrencies momenteel. BTC en ETH voeren hierbij nog steeds de boventoon. Er zijn echter ook andere projecten die het goed doen waarbij er winst valt te pakken met bijvoorbeeld korte termijn investeringen zoals Polkadot. Er zijn ook crypto’s die steeds populairder worden zoals BNB van het wereldwijde populaire platform Binance.

Volgens de ADA koers verwachting 2022 zal het token van het Cardano project in waarde stijgen. Dit project wordt ook steeds populairder vanwege zijn toepassingen in het dagelijks leven.

Ook al zit je niet in Nederland, kun je toch gebruikmaken van de betrouwbare informatie. Zo vermijd je onnodige risico’s naast de risico’s die er al zijn in een volatiele markt zoals van crypto. Beleg verder niet al je geld en spreid je investering om de risico’s verder te verminderen.