Coca Cola aandeel kopen
26 January 2021

Als je net als ons in het buitenland woont, is het belangrijk om goede investeringen te doen. Je bent namelijk verantwoordelijk voor je eigen pensioen. In dit artikel behandelen wij wel een heel interessant aandeel. We gaan het namelijk hebben over Coca Cola aandelen, deze worden verhandeld op (Beurs).

Voordat je Coca Cola aandelen kopen wilt, is het belangrijk om je er goed in te verdiepen. Daarom geven wij je op deze pagina meer informatie, ook hebben wij een aantal verwachtingen voor dit aandeel voor de lange en korte termijn uitgewerkt.

Aandeel Coca Cola kopen

Investeren in Coca Cola kan eenvoudig via verschillende brokers. Zelf hebben wij goede ervaring met DEGIRO, maar ook eToro is een erg makkelijke broker. De registratie duurt minder dan een minuut. Daarna kun je meteen het aandeel kopen. Bij eToro is het zelfs mogelijk om een klein stukje aandeel te kopen. Een complete lijst van brokers vindt je hieronder.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Over Coca Cola en de waarde

Ook is het erg belangrijk om het bedrijf te snappen. Warren Buffet zegt niet voor niets, dat hij alleen in bedrijven investeert die hij begrijpt. We geven je daarom een verdere uitleg over dit bedrijf.

The Coca-Cola Company, een drankenproducent, produceert, verkoopt en verkoopt wereldwijd verschillende niet-alcoholische dranken. Het bedrijf levert bruisende frisdranken; water, verrijkt water en sportdranken; sappen, zuivel en plantaardige dranken; thee en koffie; en energiedranken. Het biedt ook drankconcentraten en siropen, evenals fonteinsiropen aan fonteinverkopers, zoals restaurants en buurtwinkels.

Het bedrijf verkoopt zijn producten onder de merknamen Coca-Cola, Diet Coke/Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero Sugar, Fanta, Fresca, Schweppes, Sprite, Thums Up, Aquarius, Ciel, Dasani, glacéau smartwater, glacéau vitaminwater, Ice Dew, I LOHAS, Powerade, Topo Chico, AdeS, Del Valle, fairlife, innocent, Minute Maid, Minute Maid Pulpy, Simply, ZICO, Ayataka, Costa, dogadan, FUZE TEA, Georgia, Gold Peak, HONEST TEA, en Kochakaden merken. Het bedrijf is actief via een netwerk van bottel- en distributiebedrijven die eigendom zijn van of gecontroleerd worden door het bedrijf, alsook via onafhankelijke bottelpartners, distributeurs, groothandelaars en kleinhandelaars. Het bedrijf werd opgericht in 1886 en heeft zijn hoofdkantoor in Atlanta, Georgia.

 

Coca Cola Koers Verwachting 2021- 2025

We hebben natuurlijk geen glazenbol, Coca Cola advies geven doen we daarom ook niet. Wel geven we je een aantal tips die jezelf kunt toepassen om een goede voorspelling of prognose te maken. Of je uiteindelijk Coca Cola kopen of niet wilt, is aan jou. Wij hebben het in ieder geval wel gedaan.

In principe kun je voor drie redenen investeren in een aandeel. Je kunt voor de lange termijn investeren. Je verwacht hierbij dat het bedrijf over de komende jaren een mooi rendement gaat opleveren.

Een andere optie is beleggen in Coca Cola voor de korte termijn. Stel er komt binnenkort een grote aankondiging aan van bijvoorbeeld de jaarcijfers, dan kun je ervan uitgaan dat dit invloed heeft op de koers. Bekijk de beurskoers Coca Cola en probeer in te schatten of het nog verder omhoog kan gaan.

Een andere optie is investeren voor het dividend. Sommige aandelen hebben een hoge dividenduitkering. Hierdoor ontvang jij maandelijks of jaarlijks een cashflow. Veel investeerders vinden dit erg interessant.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in Coca Cola aandeel. Een gratis broker account kan hier (etoro link) of hier (degiro link) aangemaakt worden.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in WeTransfer aandeel. Een gratis broker account kan hier eToro of hier DEGIRO aangemaakt worden.