BitTorrent koers verwachting voor 2022
7 July 2021

Wat is BitTorrent (BTT) en wie zit erachter?

Tokenizing van ‘s werelds grootste gedecentraliseerde protocol voor het delen van bestanden met BTT. BTT is een TRC-10 utility token gebaseerd op de blokketen die de meest populaire gedecentraliseerde protocollen en toepassingen ter wereld aandrijft. De DApps die door BTT worden gevoed, zijn onder andere BitTorrent Speed, BitTorrent File System en DLive. BitTorrent Speed is beschikbaar als functie van BitTorrent en µTorrent Web, evenals µTorrent Classic. Als BitTorrent Speed is ingeschakeld, hebben downloaders de optie om tokens te verstrekken aan uploaders in ruil voor een snellere downloadsnelheid. Door de introductie van een stimulans om BTT-tokens te verdienen, hebben uploaders een reden om bestanden langer te plaatsen en meer van hun bandbreedte en opslagruimte aan andere torrentclients in het netwerk te besteden. BTT, dat dient als een crypto torrent token in BitTorrent Speed, is verantwoordelijk voor het voeden van een gezondere BitTorrent protocol.

Bittorrent koers verwachting 2021-2022

In het algemeen zijn de crypto verwachtingen voor eind 2021 en 2022 zeer positief. Recent (mid 2021) is er een flinke dip geweest waarbij veel koersen (BTC en andere cryptocurrencies) flink omlaag zijn gegaan. Echter zijn er positieve verwachtingen voor het einde van dit jaar en het volgende jaar. Vele specialisten zeggen dat 2022 het jaar van de cryptocurrency zal worden. Recent zijn er verschillende Centraal-Amerikaanse landen (El Salvador en nog meer) die officieel hebben aangegeven BTC als betalingsmiddel goed te keuren. Dit werd bekend gemaakt op de Crypto Conferentie in Miami. Het lijkt erop dat meerdere landen gaan volgen en dit heeft goede gevolgen voor de prijs van Bittorrent.

Gaat de Bittorrent (BTT) koers stijgen in 2022? 

Wordt Bittorrent meer waard in 2022? Dit is natuurlijk de vraag die iedereen beantwoord wil hebben. Ons team geen financieel advies geven en helaas de toekomst ook niet voorspellen. Wel kunnen we naar verschillende experts kijken en hun meningen analyseren. Als we kijken naar verschillende crypto experts en wat ze zeggen over Bittorrent zien we in het algemeen een positieve lijn van verwachtingen. Veel experts verwachten dat de Bittorrent koers eind 2022 misschien wel met 100-200% gestegen zal zijn. Natuurlijk is dit nog even afwachten en kunnen we op het moment alleen maar speculeren.

Crypto BitTorrent nieuws | De nieuwste BitTorrent projecten

Het is belangrijk om nieuws rondom BitTorrent in de gaten te houden. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een crypto nieuwsbrief of bekijk nieuwspagina’s. Zo blijf je dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kom je niet voor verassingen te staan. Het nieuws kan soms een grote impact hebben op de BitTorrent prijs op de korte termijn.

Hiernaast is het team achter een cryptocurrency is vaak bezig met vele projecten. Voorbeelden hiervan zijn blockchainprojecten, nieuwe crypto ontwikkelingen en meer. Al deze projecten zorgen voor ontwikkeling binnen de cryptowereld, verbeteringen op het gebied van transacties, duurzaamheid, veiligheid en meer. Het is belangrijk om in de gaten te houden met wat voor projecten BitTorrent zich bezighoudt. Zo heb je een goed beeld van het toekomstperspectief van BitTorrent en kun je beslissen of dit past bij jouw voorkeuren. Vind jij duurzaamheid bijvoorbeeld erg belangrijk? Dan kun je bijvoorbeeld investeren in een crypto waar dit hoog op de lijst staat.

De toekomst van BitTorrent

Er zijn verschillende meningen over de toekomst van BitTorrent. Als we kijken naar wat experts zeggen lijkt het zeer positief. Vele experts verwachten dat de prijs van BitTorrent in de toekomst nog eens met grove percentages omhoog gaat schieten. Dit is natuurlijk nog afwachten. Als we kijken naar verschillende crypto markt zien we dat de kwaliteit en kwantiteit van crypto projecten steeds hoger wordt. Elke dag is er wel weer wat in het nieuws over verschillende projecten. Dit heeft als gevolg dat er veel nieuwe mensen in de crypto markt stappen, en er veel mensen geld investeren in crypto’s. Dit heeft positieve effecten op wat verschillende experts verwachten van BitTorrent.

Bittorrent (BTT) kopen in 2021-2022?

Wil je graag geld investeren in crypto en vandaag de crypto Bittorrent nog kopen? Registreer je dan bij een crypto exchange en je kunt direct beginnen. Meld je aan bij Bitvavo (Nederlands platform) of Binance (internationaal platform) en je kunt direct beginnen met een inleg vanaf 10 euro.