Wat is Bitcoin SV en wie zit erachter?

De Bitcoin Association ondersteunt Bitcoin SV (BSV) als de originele Bitcoin. In overeenstemming met haar missie om de “Satoshi-visie” te vervullen, werd BSV opgericht om het originele Satoshi-protocol te herstellen, stabiel te houden en in staat te stellen om massaal te schalen.

In tegenstelling tot andere Bitcoin-projecten heeft alleen Bitcoin SV het plan voor een stabiel protocol en het plan voor massale schaalvergroting van de chain om ‘s werelds nieuwe geld en de wereldwijde publieke blockchain voor ondernemingen te worden. Dit is van cruciaal belang om de toekomst van bCommerce te start te geven en een winstgevend ecosysteem te creëren voor alle deelnemers aan de Bitcoin-industrie.

Bitcoin SV koers verwachting 2021-2022

In het algemeen zijn de crypto verwachtingen voor eind 2021 en 2022 zeer positief. Recent (mid 2021) is er een flinke dip geweest waarbij veel koersen (BTC en andere cryptocurrencies) flink omlaag zijn gegaan. Echter zijn er positieve verwachtingen voor het einde van dit jaar en het volgende jaar. Vele specialisten zeggen dat 2022 het jaar van de cryptocurrency zal worden. Recent zijn er verschillende Centraal-Amerikaanse landen (El Salvador en nog meer) die officieel hebben aangegeven BTC als betalingsmiddel goed te keuren. Dit werd bekend gemaakt op de Crypto Conferentie in Miami. Het lijkt erop dat meerdere landen gaan volgen en dit heeft goede gevolgen voor de prijs van Bitcoin SV.

De Bitcoin SV koers van vandaag

In bovenstaande grafiek kun je actuele prijs aflezen.

Gaat de Bitcoin SV koers stijgen in 2022?

Wordt Bitcoin SV meer waard in 2022? Dit is natuurlijk de vraag die iedereen beantwoord wil hebben. Ons team geen financieel advies geven en helaas de toekomst ook niet voorspellen. Wel kunnen we naar verschillende experts kijken en hun meningen analyseren. Als we kijken naar verschillende crypto experts en wat ze zeggen over Bitcoin SV zien we in het algemeen een positieve lijn van verwachtingen. Veel experts verwachten dat de Bitcoin SV koers eind 2022 misschien wel met 100-200% gestegen zal zijn. Natuurlijk is dit nog even afwachten en kunnen we op het moment alleen maar speculeren.

Bitcoin SV kopen in 2021-2022?

Wil je graag geld investeren in crypto en vandaag de crypto Bitcoin SV nog kopen? Registreer je dan bij een crypto exchange en je kunt direct beginnen. Meld je aan bij Bitvavo (Nederlands platform) of Binance (internationaal platform) en je kunt direct beginnen met een inleg vanaf 10 euro.