Beste crypto bots
3 February 2021

Er zijn binnen de wereld van crypto vanaf de lancering van Bitcoin in 2009 nogal veel veranderingen gekomen en is er nu sprake van een mate van dynamiek die de rest van de financiele wereld haast het nakijken. Steeds meer financiele instellingen maar ook gewoon individuen willen gebruik maken van de voordelen. Daar is er echter veel voorwerk nodig om niet alleen het marktmechanisme te begrijpen, maar ook op tijd erop in te spelen. Gelukkig staat niemand er meer alleen voor en komt de hulp in een wel aparte vorm.

CryptobotCrypto bots nemen het werk op zich

Aan informatie is er bepaald geen gebrek op de cryptomarkt en komt het mede door het groot aantal soorten cryptocurrency en de sterke groei in het algemeen van het handelsvolume. Het analyseren van al die data is geen eenvoudige taak en waren het doorgaans experts die er voltijds mee bezig waren. En dat nog steeds voor een deel zijn maar wordt er steeds meer gebruik gemaakt van trading bots.

Een bot gaat altijd zelfstandig te werk en is dat ook het geval bij deze crypto bots. Er wordt daarbij uitgegaan van specifieke algoritmes om snel in te spelen op veranderingen. Het verwerken van de vele data vormt geen probleem en zijn er in principe geen instellingen nodig. Dat maakt gebruik van de bot door personen die nieuw zijn binnen de cryptomarkt zo ideaal.

Crypto expertOok een handig hulpmiddel voor de experts

Op het gebied van crypto natuurlijk en wordt er daarbij veel gebruik gemaakt van de mogelijkheden om data te verzamelen en verwerken. Dat neemt een groot deel van het werk uit handen en kunnen analyses sneller en nauwkeuriger uitgevoerd worden. Daar gaat het er nu eenmaal om op de best crypto trading platform en kunnen er aardige winsten worden gemaakt met de juiste voorspellingen.

Omgekeerd kunnen ook verliezen beperkt blijven. Een belangrijk punt dat niet over het hoofd mag worden gezien, is de mogelijkheid om zo een bot de opdracht te geven om zelfstandig over te gaan tot de koop van crypto. Mocht het dus gebeuren dat midden inde nacht er zich een kans voordoet of op een ander moment waar jij er niet bij bent, dan zal je toch kunnen profiteren van de winst. Met behulp van de nodige instellingen kan je, indien gewenst, de grenzen aangeven waarbinnen de bot alle vrijheid heeft. De volgende crypto trader bots zijn best crypto trading bot, onder niet alleen beginners op het gebied van crypto, maar ook experts:

GunbotGunbot

Een bots crypto die ondertussen al aardig wat bekendheid heeft weten op te bouwen omdat het vanaf de lancering in 2016 heeft weten in te spelen op de wensen van de gebruikers. Er zijn twee uitvoeringen waar er gebruik van kan worden gemaakt en maakt de eenvoudige het mogelijk om zelfs voor ‘leken’ op het gebied van crypto de nodige instructies te geven.

Ook een meer geavanceerde optie is mogelijk en is die het meest geschikt voor personen die al wat meer bekend zijn met werking van de cryptomarkt. Er kan bij Gunbot worden gekozen voor maar liefst 14 strategieen om het onderste uit de kan te halen bij het kopen en verkopen van crypto. Belangrijk is ook dat Gunbot wordt ondersteunt door tal van platforms zoals Binance.

CryptohopperCryptohopper

Oefening baart altijd wel kunst, zeker wanneer het gaat om het kunnen inspelen op veranderingen op de cryptomarkt. Er wordt bij Cryptohopper namelijk de mogelijkheid geboden om eerst te oefenen middels een simulatie en is dat vooral handig voor personen die nog nieuw zijn op de cryptomarkt. Er kan aan de hand van de beschikbare instelmogelijkheden veel worden gedaan aan het creeeren van een eigen strategie.

Daarvoor kunnen er maar liefst 120 parameters worden aangepast. Dat zal in het begin misschien wat ingewikkeld lijken, maar zal het gaandeweg duidelijker worden hoe alles in elkaar zit. Er is ook een uitgebreide handleiding verbonden aan het gebruik van Cryptohopper en een grote online community die graag een helpende hand biedt. Deze bot wordt ondersteund door de meeste platforms als Binance, Bitvavo en Coinbase Pro.

Gekko

Een bot bij uitstek om meer vaardigheden op te doen voor gebruik van een bot. De bot is gratis te downloaden en voldoet het prima voor het kopen van kleine hoeveelheden crypto. Er kunnen verder ook een aantal parameters veranderd worden en biedt dat de nodige ruimte om meer vaardigheden te krijgen in het gebruik van een cryptobot.

CryptotraderCryptotrader

Een wat andere aanpak misschien omdat Cryptotrader namelijk niet alleen een botservice biedt, maar tegelijk ook een platform waar personen hun eigen gecreeerde bots kunnen verkopen. Dat biedt de kans om te komen aan een bot die zich van de rest weet te onderscheiden en de kans op succes dus veel hoger is. Wie het gewoon wil houden op het inzetten vanb Cryptotrader als bot, kan dat gewoon prima doen. Wordt ondersteunt door de meeste platforms waaronder Binance.

Er dient bij gebruik van cryptobots wel rekening gehouden te worden met andere minder prettige ervaringen die je mogelijk kunnen overkomen. Zo zijn hackers nog altijd op de loer en doet het er beter aan om de bot in te zetten op de wat grotere handelsplatform die meer veiligheid te bieden hebben.

Het voordeel welke er te halen valt uit bots crypto hangt in de praktijk wel veel af van de instellingen die er allemaal aan de parameters gepleegd worden. Wat kennis van de cryptomarkt is dus zeker gewenst en helpt het ook altijd mee om te oefenen met een simulatie. Die optie wordt door de meeste cryptobots aangeboden en helpt mee om de vaardigheden op te bouwen.

Het is altijd verstandig om niet al jouw crypto onder het beheer van zo een bot te laten. Zelfs indien zo een bot geheel zelfstandig te werk kan gaan, is het aangeraden om elke dag de ontwikkelingen te volgen en waar nodig de parameters weer in te stellen. Met zo een dynamische aanpak worden de kansen op winst sterk vergroot.