Beste crypto valuta 2021
5 February 2021

Welke cryptocurrency gaat stijgen 2021 is de vraag waar iedereen mee zit en is het niet zo eenvoudig om daarop een antwoordt te geven. Er is steeds meer belangstelling te merken van Overheden en grote ondernemingen en is dat ook te merken in pogingen om middels wetgeving orde te scheppen binnen de cryptomarkt. Dat komt allemaal het vertrouwen zeker ten goede en kunnen voor de beste altcoins 2021 al wat voorspellingen worden gedaan, lees verder voor meer informatie hierover:

ethereumEthereum

Deze wordt nu steeds meer beschouwdt als de tweede Bitcoin door de sterke stijgingen van de koers en het sterk toegenomen handelsvolume. Gooi daar ook nog eens het vertrouwen in die aan deze munt wordt gegeven en is het duidelijk waarom de verwachtingen zo hoog gespannen zijn.

tezosTezos

Er zijn wat grote financiele instellingen die gebruik maken van Tezos en werkt dat allemaal in het voordeel van deze munt. De houders van Tezos hebben allemaal het recht om mee te bepalen bij het samenstellen en veranderen van de veiligheidsprotocollen. Deze mate van transparantie komt ook nog tot uiting bij de smart contracts waar Tezos op is gebaseerd.

Binance CoinBinance Coin

Zoals al uit de naam te halen is, gaat het hier om een munt die gelinkt is aan Binance, het grootste handelsplatform voor crypto. Aan vertrouwen dus geen gebrek en heeft de munt ook nog de bekendheid en handelsvolume met zich mee. Dat zijn allemaal factoren die voor een stijging kunnen zorgen.

Waar moet de aandacht dus naartoe gaan?

Het nemen van de nodige stappen om niet de mist in te gaan is dus bepaald geen luxe en helpt het al aardig mee wanneer er gekozen wordt voor het juist handelsplatform. Zo een platform is meer dan alleen een verzameling van partijen die hun crypto willen verhandelen, maar moet het ook voor iedereen toegangkelijk zijn, van een kassamedewerker tot aan de zakenman of vrouw. Een platform moet zeker de nodige betrouwbaarheid bieden en vallen daarbij een paar gelijk op:

bitvavo logoBitvavo

Een ‘product’ van eigen bodem is Bitvavo en is het daarom ook dat het aanmelden tot het verrichten van transacties vlot verloopt. Geen lange wachttijden en kan er gerekend worden op een uitstekende klantenservice.

Gooi daar ook nog het relatief groot handelsvolume op en is het duidelijk waarom Bitvavo ook ver buiten de Nederlandse grenzen populair is. Jouw investering is trouwens ook nog veilig omdat er gebruik wordt gemaakt van top of the line beveiligingssystemen.

Binance CoinBinance

Een topper of eerder gezegt, het grootste handelsplatform voor crypto is Binance. Het handelsvolume spreekt al boekdelen en is dit platform er ook het snelst bij wanneer er sprake is van verschuivingen binnen de crytpmarkt. Dat stelt je in staat om in te spelen op de veranderingen en winsten/verliezen beter te beheersen.

Een ander belangrijk aspect zijn de relatief lage transactiekosten. Dat is vooral van belang voor personen die actief zijn met het verhandelen van crypto. Om de drempel zo laag als mogelijk te leggen voor deelname aan Binance, is het mogelijk als beginner te kiezen voor een eenvoudig dashboard.

bitcoinmeesterBitcoinmeester

Elk platform heeft nu een manier om belangstellenden naar zich te trekken. Bij Bitcoinmeester wordt elke investering beloont met een soort van rente en zie je dus de investering groeien zonder maar iets te verhandelen. Er wordt de nadruk gelegd op beginners op de cryptomarkt en worden die niet meteen overrompeld door technische factoren. Alle transacties verlopen ook vlot en worden er geen verborgen kosten in rekening gebracht.

In welke crypto investeren 2021 is dus vooral een kwestie van afwegen tussen de toppers van de afgelopen periode, maar moet je daarbij niet uit het oog verliezen, dat er na elke sterke stijging van een cryptomunt, er gewoonlijk een correctie komt en een periode van een relatief lagere koers aanbreekt. Blijf dus uitkijken naar crypto die over veel potentie beschikt als gekeken wordt naar de bepalende factoren als de market cap, votaliteit en het handelsvolume.