Beste crypto app
5 February 2021

crypto appBinnen de wereld van cryptocurrencies mag Bitcoin zich erop beroepen een voortrekkersrol te vervullen. Vanaf de lancering in 2009 heeft het een groot aantal barrieres doorbroken en heeft het daarbij het vertrouwen kunnen winnen van niet alleen een groot aantal financiele instituten en andere zakelijke instellingen, maar ook gewoon individueen die graag mee willen profiteren van de vele voordelen van Bitcoin.

Dit zorgt allemaal voor de nodige dynamiek, maar is het allemaal vaker ook moeilijk te volgen. Wil je graag Bitcoin of andere cryptocurrency kopen of verkopen, dan moet je een app hiervoor uitkiezen. Wij hebben de een selectie gemaakt van de top crypto apps in Nederland om eenvoudig cryptocurrencies te kunnen kopen & verkopen. In dit artikel lees je over de top drie.

 

Met de beste crypto app in handen 

Letterlijk gezegt omdat zo een app geinstalleerd op jouw smartphone altijd wel binnen handbereik is. Dat is wel nodig omdat de ontwikkelingen op de Bitcoinmarkt 1x24u aan de gang zijn. En daar wil je toch zeker niet bij achterblijven.  

Met de juiste apps wordt je niet alleen voorzien van de laatste ontwikkelingen, maar moet dat alles overzichtelijk worden gepresenteerd. Ook met de juiste analyses erbij, is zo een app een onmisbaar middel om zonder twijfel de juiste besluiten te nemen en zo het onderste uit de kan te halen. 

 

Wat zijn de beste bitcoin apps? Ontdek de complete lijst 

Hieronder vind je een overzicht van de beste crypto exchanges. Deze zijn zorgvuldig voor u gekozen, als u verder leest vindt u de beste app voor cryptocurrency. Ben je nou opzoek naar een bitcoin kopen app of een ander cryptocurrency app, hieronder vind u zeker een app dat bij u past.bitvavoBitvavo AppNiet alleen het verhandelen van Bitcoin is belangrijk, maar ook het beheer ervan. Bitvavo biedt middels een app de mogelijkheid om op het handelsplatform Bitcoin te verhandelen en het gelijk veilig laten opslaan.

Om meer uit jouw Bitcoins te halen, is het er mogelijk om ze te beleggen en eventueel een tradingbot aan het werk te zetten. Met de app wordt je gelijk op de hoogte gesteld van bepaalde veranderingen en biedt dat de ruimte om snel op in te spelen. Met de app kunnen meer dan 50 soorten crypto worden verhandeld en is het altijd duidelijk wat de kosten allemaal zijn.  

De voordelen van Bitvavo:

 • Biedt verhandel en opslag mogelijkheid
 • Biedt mogelijkheid om Bitcoin te beleggen
 • Verhandeld 50 soorten crypto
 • Duidelijk in weergave van informatie

Klik hier om de app te installeren van Bitvavo.

binance coinbinance appBinance, een naam die gelijk bekend zal voorkomen bij zij die al wat bekend zijn met de cryptomarkt. Het is een app die je in staat stelt om vanuit het gemak van jouw smartphone de ontwikkelingen op de cryptomarkt niet alleen te volgen, maar ook alle nodige handelingen als koop en verkoop te verrichten. Binance biedt verder de mogelijkheid om statistieken te bezichtigen en die te gebruiken voor het het verhandelen van Bitcoin.  

Dat biedt de beste kansen om winsten te behalen. Gekoppeld aan de app is er ook een account waar jouw Bitcoins veilig zijn opgeslagen. Er wordt gebruik gemaakt van unieke veiligheidsprotocollen en kunnen er op Binance ook andere cryptocurrencies worden verhandeld. Het verrichten van transacties verloopt vlot en kan er 1x24u worden gerekend op een klantenservice.  

De voordelen van Binance zijn:

 • Het is te gebruiken op je smart phone
 • Je kan de statistieken bekijken
 • Je kan je bitcoins opslaan op deze app
 • Het heeft unieke veiligeheidsprotocollen
 • 1x24u klantenservice

Klik hier om naar de website van Binance te gaan.

litebitlitebitLitebit, is een goede crypto app die middels een overzichtelijk dashboard gelijk de status van de cryptomarkt weergeeft. Dat maakt het volgen en inspelen op veranderingen op de markt vrij eenvoudig en hoeft de gebruiker van de app dus niet gelijk een expert te zijn. De informatiestroom gaat 1x24u door en kan er ook aldoor Bitcoin worden verhandeld.

Dat verhandelen kan bij Litebit in slechts een stap en kan dat overal ter wereld. De beveiliging is biometrisch en gelden er ook strenge regels bij niet alleen de registratie, maar ook de verificatie. Jouw Bitcoins zijn veilig opgeslagen in de wallet en worden behalve Bitcoin, ook andere cryptocurrencies ondersteunt door Litebit.  

Voordelen van Litebit op een rij:

 • Handig in gebruik
 • 1x24u informat
 • Kan vanuit overal ter wereld gebruikt worden
 • Biometrische beveiliging
 • Dient als wallet voor alle crypotcurrencies ondersteunt door Litebit

Klik hier om naar de website van Litebit te gaan.

 

De beste crypto app nederland

Met de beste nederlandse crypto app in handen, word je dus niet alleen op tijd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op de markt, maar kan er snel op worden ingespeeld om mee te reizen met koersstijging of verliezen te beperken. Met 1 van de top 3 apps op zak kan je handig en/of makkelijk crypto verhandelen en opslaan. De beste die je hieruit kan kiezen is Binance, deze biedt de meeste voordelen en is heel handig in gebruik. Zie onderstaande video voor een proffesionele review van Binance: