Astrazeneca aandeel kopen
26 January 2021

Als je net als ons in het buitenland woont, is het belangrijk om goede investeringen te doen. Je bent namelijk verantwoordelijk voor je eigen pensioen. In dit artikel behandelen wij wel een heel interessant aandeel. We gaan het namelijk hebben over Astrazeneca aandelen, deze worden verhandeld op (Beurs).

Voordat je Astrazeneca aandelen kopen wilt, is het belangrijk om je er goed in te verdiepen. Daarom geven wij je op deze pagina meer informatie, ook hebben wij een aantal verwachtingen voor dit aandeel voor de lange en korte termijn uitgewerkt.

Aandeel Astrazeneca kopen

Investeren in Astrazeneca kan eenvoudig via verschillende brokers. Zelf hebben wij goede ervaring met DEGIRO, maar ook eToro is een erg makkelijke broker. De registratie duurt minder dan een minuut. Daarna kun je meteen het aandeel kopen. Bij eToro is het zelfs mogelijk om een klein stukje aandeel te kopen. Een complete lijst van brokers vindt je hieronder.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Over Astrazeneca en de waarde

Ook is het erg belangrijk om het bedrijf te snappen. Warren Buffet zegt niet voor niets, dat hij alleen in bedrijven investeert die hij begrijpt. We geven je daarom een verdere uitleg over dit bedrijf.

AstraZeneca PLC ontdekt, ontwikkelt, produceert en commercialiseert wereldwijd receptgeneesmiddelen op het gebied van oncologie, cardiovasculaire geneeskunde, nier- en stofwisselingsziekten, ademhalingsziekten, infectieziekten, neurowetenschappen, en gastro-enterologie.

De producten die het bedrijf op de markt brengt zijn onder meer Tagrisso, Lynparza, Imfinzi, Enhertu, Koselugo, Lumoxiti, Equidacent, Zoladex, Faslodex, Iressa, Arimidex en Casodex/Cosudex voor oncologieziekten; Onglyza, Bydureon, Lokelma, Byetta, Qtern, Symlin, en andere voor hart- en vaatziekten, nierziekten en stofwisselingsziekten; en Symbicort, Pulmicort, Fasenra, Daliresp/Daxas, Duaklir, Tudorza/Eklira, Bevespi, Breztri, Anifrolumab, en andere voor aandoeningen van de luchtwegen en immunologie.

Het biedt ook andere geneesmiddelen en COVID-19-producten aan, waaronder Synagis, Fluenz Tetra/FluMist Quadrivalent, Seroquel IR/Seroquel XR, Vimovo, Movantik/Moventig, Nexium, Losec/Prilosec, en COVID-19-vaccin AstraZeneca. Het bedrijf levert aan eerstelijns- en gespecialiseerde artsen via distributeurs en lokale vertegenwoordigingen.

Het heeft een samenwerkingsovereenkomst met Daiichi Sankyo voor de ontwikkeling en commercialisering van DS-1062 voor de behandeling van trophoblast cell-surface antigen 2 (TROP2) tumor; en AliveCor, Inc. voor de ontwikkeling van niet-invasieve oplossingen voor kaliumcontrole. De onderneming was voorheen bekend onder de naam Zeneca Group PLC en veranderde haar naam in april 1999 in AstraZeneca PLC. AstraZeneca PLC werd in 1992 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Cambridge, Verenigd Koninkrijk.

Astrazeneca Koers Verwachting 2021- 2025

We hebben natuurlijk geen glazenbol, Astrazeneca advies geven doen we daarom ook niet. Wel geven we je een aantal tips die jezelf kunt toepassen om een goede voorspelling of prognose te maken. Of je uiteindelijk Astrazeneca kopen of niet wilt, is aan jou. Wij hebben het in ieder geval wel gedaan.

In principe kun je voor drie redenen investeren in een aandeel. Je kunt voor de lange termijn investeren. Je verwacht hierbij dat het bedrijf over de komende jaren een mooi rendement gaat opleveren.

Een andere optie is beleggen in Astrazeneca voor de korte termijn. Stel er komt binnenkort een grote aankondiging aan van bijvoorbeeld de jaarcijfers, dan kun je ervan uitgaan dat dit invloed heeft op de koers. Bekijk de beurskoers Astrazeneca en probeer in te schatten of het nog verder omhoog kan gaan.

Een andere optie is investeren voor het dividend. Sommige aandelen hebben een hoge dividenduitkering. Hierdoor ontvang jij maandelijks of jaarlijks een cashflow. Veel investeerders vinden dit erg interessant.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in Astrazeneca aandeel. Een gratis broker account kan hier (etoro link) of hier (degiro link) aangemaakt worden.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in WeTransfer aandeel. Een gratis broker account kan hier eToro of hier DEGIRO aangemaakt worden.