Alibaba aandeel kopen
26 January 2021

Als je net als ons in het buitenland woont, is het belangrijk om goede investeringen te doen. Je bent namelijk verantwoordelijk voor je eigen pensioen. In dit artikel behandelen wij wel een heel interessant aandeel. We gaan het namelijk hebben over Alibaba aandelen, deze worden verhandeld op (Beurs).

Voordat je Alibaba aandelen kopen wilt, is het belangrijk om je er goed in te verdiepen. Daarom geven wij je op deze pagina meer informatie, ook hebben wij een aantal verwachtingen voor dit aandeel voor de lange en korte termijn uitgewerkt.

Aandeel Alibaba kopen

Investeren in Alibaba kan eenvoudig via verschillende brokers. Zelf hebben wij goede ervaring met DEGIRO, maar ook eToro is een erg makkelijke broker. De registratie duurt minder dan een minuut. Daarna kun je meteen het aandeel kopen. Bij eToro is het zelfs mogelijk om een klein stukje aandeel te kopen. Een complete lijst van brokers vindt je hieronder.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Over Alibaba en de waarde

Ook is het erg belangrijk om het bedrijf te snappen. Warren Buffet zegt niet voor niets, dat hij alleen in bedrijven investeert die hij begrijpt. We geven je daarom een verdere uitleg over dit bedrijf. Alibaba Group Holding Limited biedt, via haar dochterondernemingen, online en mobiele handel aan in de Volksrepubliek China en internationaal. Het bedrijf is actief in vier segmenten: Core Commerce, Cloud Computing, Digital Media and Entertainment, en Innovation Initiatives and Others.

Het bedrijf exploiteert Taobao Marketplace, een mobiele handelsbestemming; Tmall, een online en mobiel handelsplatform voor merken en kleinhandelaars; Alibaba Health internetplatformen voor farmaceutische en gezondheidsproducten; Alimama, een monetisatieplatform; 1688.com en Alibaba.com, die online groothandelsmarktplaatsen zijn; AliExpress, een kleinhandelsmarktplaats; Lazada, een e-commerceplatform; en Tmall Global, een import e-commerceplatform.

Het exploiteert ook Lingshoutong, een digitaal sourcing platform; Cainiao Network logistieke diensten platform; Ele.me, een levering en lokale diensten platform; Koubei, een restaurant en lokale diensten gids platform; en Fliggy, een online reis-platform. Daarnaast biedt het bedrijf pay-for-performance- en displaymarketingdiensten aan; en Taobao Ad Network and Exchange, een online marketingbeurs waar in realtime kan worden geboden.

Verder biedt het elastisch computergebruik, databases, opslag, virtualisatienetwerken, grootschalig computergebruik, beveiliging, beheer en toepassing, big data-analyse, en internet van dingen en andere diensten voor ondernemingen; betalings- en escrowdiensten; en films, televisieseries, variétéprogramma’s, animaties en andere video-inhoud.

Daarnaast exploiteert het bedrijf Youku, een online videoplatform; Alibaba Pictures en andere contentplatforms die online video’s, films, live-evenementen, nieuwsfeeds, literatuur, muziek en andere content aanbieden; Amap, een mobiele digitale kaart-, navigatie- en real-time verkeersinformatie-app; DingTalk, een bedrijfsefficiëntie-app; en Tmall Genie, een AI-aangedreven slimme luidspreker. Het bedrijf werd opgericht in 1999 en is gevestigd in Hangzhou, de Volksrepubliek China.

Alibaba Koers Verwachting 2021- 2025

We hebben natuurlijk geen glazenbol, Alibaba advies geven doen we daarom ook niet. Wel geven we je een aantal tips die jezelf kunt toepassen om een goede voorspelling of prognose te maken. Of je uiteindelijk Alibaba kopen of niet wilt, is aan jou. Wij hebben het in ieder geval wel gedaan.

In principe kun je voor drie redenen investeren in een aandeel. Je kunt voor de lange termijn investeren. Je verwacht hierbij dat het bedrijf over de komende jaren een mooi rendement gaat opleveren.

Een andere optie is beleggen in Alibaba voor de korte termijn. Stel er komt binnenkort een grote aankondiging aan van bijvoorbeeld de jaarcijfers, dan kun je ervan uitgaan dat dit invloed heeft op de koers. Bekijk de beurskoers Alibaba en probeer in te schatten of het nog verder omhoog kan gaan.

Een andere optie is investeren voor het dividend. Sommige aandelen hebben een hoge dividenduitkering. Hierdoor ontvang jij maandelijks of jaarlijks een cashflow. Veel investeerders vinden dit erg interessant.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in Alibaba aandeel. Een gratis broker account kan hier (etoro link) of hier (degiro link) aangemaakt worden.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in WeTransfer aandeel. Een gratis broker account kan hier eToro of hier DEGIRO aangemaakt worden.