Air france KLM aandeel kopen
26 January 2021
Air_France_KLM

Als je net als ons in het buitenland woont, is het belangrijk om goede investeringen te doen. Je bent namelijk verantwoordelijk voor je eigen pensioen. In dit artikel behandelen wij wel een heel interessant aandeel. We gaan het namelijk hebben over Air france KLM aandelen, deze worden verhandeld op (Beurs).

Voordat je Air france KLM aandelen kopen wilt, is het belangrijk om je er goed in te verdiepen. Daarom geven wij je op deze pagina meer informatie, ook hebben wij een aantal verwachtingen voor dit aandeel voor de lange en korte termijn uitgewerkt.

Aandeel Air france KLM kopen

Investeren in Air france KLM kan eenvoudig via verschillende brokers. Zelf hebben wij goede ervaring met DEGIRO, maar ook eToro is een erg makkelijke broker. De registratie duurt minder dan een minuut. Daarna kun je meteen het aandeel kopen. Bij eToro is het zelfs mogelijk om een klein stukje aandeel te kopen. Een complete lijst van brokers vindt je hieronder.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Over Air france KLM en de waarde

Ook is het erg belangrijk om het bedrijf te snappen. Warren Buffet zegt niet voor niets, dat hij alleen in bedrijven investeert die hij begrijpt. We geven je daarom een verdere uitleg over dit bedrijf.

Air France  gestyled als AIRFRANCE, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk met hoofdkantoor in Tremblay-en-France. Het is een dochteronderneming van de Air France-KLM Groep en een van de oprichters van de wereldwijde luchtvaartalliantie SkyTeam. Vanaf 2013 vliegt Air France op 36 bestemmingen in Frankrijk en exploiteert zij wereldwijd geregelde passagiers- en vrachtdiensten naar 175 bestemmingen in 78 landen (93 inclusief overzeese departementen en gebiedsdelen van Frankrijk) en vervoerde zij in 2019 ook 46.803.000 passagiers. De wereldwijde hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op de luchthaven Charles de Gaulle met de luchthaven Orly als primaire binnenlandse hub. Het hoofdkantoor van Air France, voorheen in Montparnasse, Parijs,[5] is gevestigd op het terrein van de luchthaven Charles de Gaulle, ten noorden van Parijs.

Air France ontstond op 7 oktober 1933 uit een fusie van Air Orient, Air Union, Compagnie Générale Aéropostale, Compagnie Internationale de Navigation Aérienne (CIDNA), en Société Générale de Transport Aérien (SGTA). Tijdens de Koude Oorlog, van 1950 tot 1990, was zij een van de drie belangrijkste geallieerde lijnluchtvaartmaatschappijen die in Duitsland op de luchthavens Tempelhof en Tegel in West-Berlijn actief waren. In 1990 verwierf zij de activiteiten van de Franse binnenlandse luchtvaartmaatschappij Air Inter en de internationale rivaal UTA – Union de Transports Aériens. Tot de fusie met KLM in 2003 was Air France gedurende zeven decennia de belangrijkste nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk.

In 2018 vervoerden Air France en haar regionale dochter Hop 51,4 miljoen passagiers. Air France exploiteert een gemengde vloot van Airbus en Boeing widebody jets op langeafstandsroutes, en gebruikt Airbus A320 familie vliegtuigen op korteafstandsroutes. Air France introduceerde de A380 op 20 november 2009 met vluchten naar New York City’s JFK Airport vanaf Parijs’ Charles de Gaulle Airport. Air France Hop (voorheen HOP!) voert het merendeel van haar regionale binnenlandse en Europese lijndiensten uit met een vloot van regionale straalvliegtuigen.

Air france KLM Koers Verwachting 2021- 2025

We hebben natuurlijk geen glazenbol, Air france KLM advies geven doen we daarom ook niet. Wel geven we je een aantal tips die jezelf kunt toepassen om een goede voorspelling of prognose te maken. Of je uiteindelijk Air france KLM kopen of niet wilt, is aan jou. Wij hebben het in ieder geval wel gedaan.

In principe kun je voor drie redenen investeren in een aandeel. Je kunt voor de lange termijn investeren. Je verwacht hierbij dat het bedrijf over de komende jaren een mooi rendement gaat opleveren.

Een andere optie is beleggen in Air france KLM voor de korte termijn. Stel er komt binnenkort een grote aankondiging aan van bijvoorbeeld de jaarcijfers, dan kun je ervan uitgaan dat dit invloed heeft op de koers. Bekijk de beurskoers Air france KLM en probeer in te schatten of het nog verder omhoog kan gaan.

Een andere optie is investeren voor het dividend. Sommige aandelen hebben een hoge dividenduitkering. Hierdoor ontvang jij maandelijks of jaarlijks een cashflow. Veel investeerders vinden dit erg interessant.

Wat de koers gaat doen weet niemand, wel weten we dat euro’s op de bank momenteel 0% rente opleveren. Het is daarom verstandig om te investeren in Air france KLM aandeel. Een gratis broker account kan hier eToro of hier DEGIRO aangemaakt worden.