Een gelikte e-bookcover voor maar $5

In een eerder artikel schreef ik al over Fiverr. Op die handige website kun je met een druk op de knop allerlei klusjes voor $5 aan mensen uitbesteden. De hoogste tijd om deze service nu zelf eens te proberen.

Bij de acquisitie van klanten voor mijn werk als SEO-copywriter ga ik een gratis e-book aanbieden. Hier hoort natuurlijk, zoals bij elk e-book, een mooie cover bij. En omdat ik geen ster in Photoshop ben, moest ik deze klus uitbesteden.

Het kan altijd goedkoper
In het verleden liet ik een gespecialiseerde ontwerper eens een e-bookcover voor mij ontwerpen.  Dat kostte me een whopping $79. Omdat ik geen zin had om weer zoveel geld uit te geven, ben ik eens op Fiverr gaan kijken. En inderdaad: er zijn heel wat mensen die aanbieden om een e-bookcover voor je te maken. Voor omgerekend € 3,60 kon ik me geen grote buil vallen, dacht ik, dus plaatste ik mijn bestelling bij gebruiker header5buck.

Grote verbazing
Nu had ik geen hoge verwachtingen. Het ging tenslotte maar om $5 en meer dan de titel en de gewenste kleuren had ik de ontwerper niet gestuurd. Maar tot mijn grote verbazing was het resultaat verbluffend. Je ziet hem hiernaast: een gelikte cover die in één keer goed was. Zonder typfouten en met een heerlijk Amerikaanse uitstraling. De volgende keer zal ik zeker wéér deze designer inzetten.

Wat jij hieraan hebt
Misschien vraag jij je af wat dit bericht op een site over werken vanuit het buitenland doet. In dat geval raad ik je aan om eens mijn artikel over passief inkomen te lezen. Als je namelijk maximaal van ‘jouw buitenland’ wilt genieten, moet je zo slim mogelijk werken. Daar hoort ook een slimmer inkomen bij, bijvoorbeeld met de verkoop van elektronische producten.

3 reacties op “Een gelikte e-bookcover voor maar $5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *